レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Powiem szczerze, ÅŒe po przeczytaniu wielu negatywnych opinii, miałam obawy przed zamówieniem produktów z Makeup. Postanowiłam jednak zaryzykować i złoÅŒyłam swoje pierwsze zamówienie:) W moim przypad... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zamówiłam kosmetyki na Makeup.pl w sobotę, dotarły do mnie juÅŒ we wtorek. Po przeczytaniu tutejszych opinii przestraszyłam się, ale kosmetyki przyszły szybko, dobrze zabezpieczone. Sprawdziłam dokładn... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zamówiłam w tej firmie kosmetyki juÅŒ 2 -i raz. Jestem bardzo zadowolona,dostawa szybka ,wszystko OK.Ceny są tak niskie,ÅŒe,aÅŒ wierzyć się nie chce. Nie wiem skąd taka róŌnica. Ktoś powiedział mi,... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Firma bardzo rzetelna. Wiadomo wszedzie zdarzaja sie sie pomylki, w koncu nie jestesmy robotami.Ja otrzymalam zwykly zmywacz do paznokci choc zamawialam truskawkowy. Firma odrazu zainteresowala sie ta... もっず芋る

䌁業情報

通垞2週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Zdecydowanie nie polecam zakupów w tym

Zdecydowanie nie polecam zakupów w tym sklepie. Otrzymałam podkład z uszkodzonym dozownikiem – pompka od początku nie działała i produkt nie wydostawał się z opakowania, przez co kosmetyk był praktycznie bezuÅŒyteczny.

Zgłosiłam sprawę i odesłałam produkt, jednak sklep odmówił zwrotu pieniędzy, twierdząc, ÅŒe produkt był uÅŒywany. Jest to absurdalne, poniewaÅŒ przy niesprawnej pompce nie dało się go normalnie uÅŒyć.

Najbardziej rozczarowujące jest podejście do klienta – zamiast rozwiązać oczywisty problem z wadliwym produktem, sklep przerzuca odpowiedzialność na kupującego i odsyła wadliwy towar.

Po tej sytuacji na pewno nie zrobię juÅŒ tam zakupów.

2026幎3月10日

Dzień dobry, Pani Katarzyno,

Dziękujemy za opinię. Chcielibyśmy doprecyzować, ÅŒe zgłoszenie zostało przez Panią pierwotnie złoÅŒone jako odstąpienie od umowy, a nie reklamacja produktu z tytułu wady. W przypadku odstąpienia od umowy produkt moÅŒna jedynie sprawdzić w zakresie podobnym do tego w sklepie stacjonarnym, natomiast zwrócony kosmetyk nosił ślady uÅŒywania wykraczające poza zwykłe sprawdzenie.

Jednocześnie informujemy, ÅŒe sprawa została juÅŒ ponownie zweryfikowana i reklamacja została rozpatrzona pozytywnie, a zwrot środków został zlecony.

Pozdrawiamy
Zespół La Makeup Sp. z o.o.

5぀星のうち5の評䟡

Mój ulubiony sklep jeśli chodzi o

Mój ulubiony sklep jeśli chodzi o pielęgnację włosów. Ostatnio robiłam większe zamówienie, brałam zestaw od Anwen i maskę z Kérastase. Bardzo mi zaleÅŒało na czasie, bo wyjeÅŒdÅŒałam na urlop i powiem szczerze, ÅŒe makeup.pl mnie nie zawiódł. Zamówienie złoÅŒone we wtorek rano, a w środę po południu paczka juÅŒ była w paczkomacie. Wszystko mega bezpiecznie zapakowane, kaÅŒda rzecz osobno owinięta, więc nie było opcji ÅŒeby coś się wylało w transporcie. Ceny o wiele niÅŒsze niÅŒ w tych znanych drogeriach w galeriach, a jakość ta sama. No i te darmowe próbki do zamówienia... mała rzecz, a cieszy oko i moÅŒna przetestować coś nowego )) polecam kaÅŒdemu kto ceni sobie czas i pieniądze.

2026幎3月4日

All products came expired

All products came from 2021-2022 and now it’s 2026. All of them are impossible to use, because it’s simply unsafe
 never had worse experience shopping online. Check by a serial number on a product itself, not by barcode, just put a serial number like 44ZN01 and write a product name in chatgpt and you will be deadly shocked from what you received

2026幎2月17日
5぀星のうち5の評䟡

Powiem szczerze, ze sie balem czytajac te wszystkie opinie...

Powiem szczerze, ze po opiniach to sie balem... Na sklep najpierw trafilem poraz pierwszy jak szukalem pewnego produktu czy bedzie taniej, ale cena byla podobna wiec po kilku sekundach bylem juz na innych stronach. Kilka dni pozniej robilem to samo i produkt, ktory juz zamowilem na allegro byl wystawiony na przecene ponad 50% (grzebien z wybrakowanym opakowaniem). Napisalem najpierw na chat, zeby sie zapytac co to znaczy 'brak zabezpieczenia' przy produkcie. Niestety nie otrzymalem zadnej odpowiedzi przez +-30min/ Napisalem rowniez maila, na ktorego dostalem odpowiedz jeszcze tego samego dnia, byla to sobota. Pani bardzo uprzejma, dowiedzialem sie, ze brakuje oryginalnego opakowania, ale produkt jest nowy, itd. Dzisiaj odebralem przesylke i grzebien zabezpieczony wzorowo, az ciezko bylo sie do niego dostac. Samo zamowienie przyszlo w ladnym malym pudelku firmowym. Grzebien najtaniej w necie mozna znalesc za ponad 50zl... Na makeup.pl kupilem za 25zl lacznie z przesylka. Ten z allegro wrocil, nawet nie odbieralem z paczkomatu. Co wiecej Zamowienie zlozylem/kupilem w sobote, a paczka juz na mnie czekala juz we wtorek.

Nie moge absolutnie nic zlego powiedziec po tym jednym zamowieniu. Wrecz wszystko wzorowo. W grzebieniu brakowalo gumek/plastikow dzieki ktorym jest przytwierdzony do kartonika firmowego, tyle. Zamiast 56,99zl wydalem niecale 24zl. Produkt super!

Mam nadzieje, ze jak kiedys sie jeszcze zdarzy zamowic to rownie pozytywnie bedzie/

Dziekuje!

tgchan.com

2026幎1月22日
5぀星のうち4の評䟡

Długo szukałam konkretnych perfum od

Długo szukałam konkretnych perfum od Toma Forda, które wszędzie były wyprzedane albo w kosmicznych cenach. Na makeup pl znalazłam je w bardzo fajnej promocji, więc trochę się bałam czy to na pewno oryginał, bo wiadomo jak to w necie bywa. Ale po odebraniu paczki i sprawdzeniu numerów seryjnych wszystko się zgadza, zapach trzyma się cały dzień tak jak powinien. Daję 4 gwiazdki tylko dlatego, ÅŒe kurier InPostu zostawił paczkę u sąsiada bez ÅŒadnego info, ale to raczej wina dostawcy a nie sklepu. Sam towar pierwsza klasa, na pewno wrócę po więcej pielęgnacji do twarzy bo widziałam ÅŒe mają spory wybór azjatyckich marek...

2026幎1月21日
5぀星のうち1の評䟡

Am comandat un șampon mi-au trimis

Am comandat un șampon mi-au trimis alte produse care au costuri de un euro nu fac de cât să-ți fure bani nu comandați sunt niște hoți

2026幎1月15日

Szanowna Pani,

Przykro nam czytać taką opinię.

W Pani sprawie kontaktowaliśmy się wcześniej, prosząc o dodatkowe informacje (m.in. numer zamówienia oraz zdjęcia otrzymanych produktów), aby móc zweryfikować sytuację i wyjaśnić sprawę, jednak do tej pory nie otrzymaliśmy odpowiedzi.

ZaleÅŒy nam na rzetelnym wyjaśnianiu kaÅŒdej reklamacji. W przypadku pomyłki w wysyłce lub jakichkolwiek wątpliwości zawsze staramy się znaleźć rozwiązanie. Aby było to moÅŒliwe, potrzebujemy jednak podstawowych danych dotyczących zamówienia.

Prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta wraz ze szczegółami sprawy — chętnie pomoÅŒemy.

Pozdrawiamy
Zespół La Makeup Sp. z o.o.

5぀星のうち5の評䟡

Super akcja z próbkami za dobrą cenę

Super akcja z próbkami za dobrą cenę! Zamówiłam łącznie 10 próbek perfum (5 dla mnie i 5 dla siostry). Makeup ma tak duÅŒy wybór, ÅŒe kiedy nie było mojego YSL, bez problemu zamieniłam go na Hermes. Perfumy przyszły szybko, wszystkie oryginalne, a do tego dostałam jeszcze mały gratis. To świetna opcja, ÅŒeby znaleźć swój nowy zapach!

2026幎1月3日

MÃŒll

MÃŒll. They sell spoiled stuff. Disgusting.

2026幎1月1日

Good day,

We are sorry to read your comment and are concerned by your experience.

We do not sell expired or spoiled products. All items come from verified suppliers and are stored according to the required standards. Situations where a product may appear damaged or not meet expectations are taken very seriously.

We would like to investigate this properly. Please contact our customer service directly with your order number and a photo of the product so we can clarify the issue and offer a solution.

Customer satisfaction and product quality are very important to us, and we are always ready to resolve any problem fairly.

La Makeup Customer Support Team

Zero problemów z zamówieniem

Zero problemów z zamówieniem! Nienawidzę stron, gdzie musisz klikać milion razy, ÅŒeby kupić jakiś krem. Na Makeup wszystko jest szybkie i proste, zajęło mi to minutę. AÅŒ musiałam sprawdzić dwa razy, czy na pewno się udało, bo poszło za łatwo! Strona jest mega intuicyjna.

2025幎12月16日

Najszybsza dostawa

Najszybsza dostawa, jaką miałam w sklepie online! Wybrałam kuriera od Makeup, był za darmo. Piszą, ÅŒe 1–3 dni, a przywieźli mi juÅŒ na drugi dzień. Zamówienie moÅŒna od razu sprawdzić przy kurierze. Super! Ten sklep jest naprawdę świetny, polecam.

2025幎12月13日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス