ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
MUD voldoet volledig aan mijn verwachtingen: uitgebreid lessenpakket, goed uitgeruste starterskit maar vooral enorm leuke lessen! De leerkrachten zijn enorm begaan met hun leerlingen en leggen alles v... ãã£ãšèŠã
Ik ben heel blij dat ik MUD school gekozen heb voor opleiding make-up, omdat niveau en professionaliteit heel hoog liggen. Zonder enige voorkennis over make-up ben ik erin geslaagd om na level 1 prof... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
De ambitie van Make-Up Designory (MUD)? Opleidingen voorzien in make-up artistry en aanverwante disciplines voor nieuwe en ervaren artiesten. Onze Europese studioâs zijn het bewijs van onze recente inspanningen om make-up artiesten kwalitatief hoogstaand onderwijs en professionele producten aan te bieden. Al de opleidingen in ons curriculum worden begeleid door ervaren professionals. Make-Up Designory bereidt je voor op een toekomst als make-up artiest. Je kan onze opleidingen volgen in Gent, Antwerpen of diverse andere Europese steden!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Professional Make-up opleiding
Ik heb net de opleiding âProfessional Make-up Artistâ gevolgd bij Mud te Antwerpen, zelf ben ik al een paar jaren bezig met make-up en heb al wat opleidingen en workshops gedaan ivb make-up, maar deze opleiding was wel iets helemaal anders. Voor mij was dit heel professioneel gericht maar vooral compleet. Alles wordt duidelijk uitgelegd door de docenten. Voor mij vallen de puzzelstukken in elkaar en voel ik me eindelijk zeker om een eyeliner te plaatsen bij iemand! Een superleuke ervaring met warme mensen die correct zijn. Een echte aanrader!
Ik heb de opleiding pro make-up artistâŠ
Ik heb de opleiding pro make-up artist gevolgd en heb hier heel veel van bijgeleerd! Beide docenten zijn zeer bekwamen en helpen je echt goed verder. Ik ben zeer tevreden dat ik me heb ingeschreven en dat ik nu met meer zelfzekerheid op het werkveld kan staan.
An amazing learning experience
Loved every second of it we learned so much in 6 months and always had a good vibe
Guys
Guys, listen to me, this is the place to buy anything from make-up for your loving ones. Donât ask me how i know or how I found out. But it works always. She is a little cranky, or idk mad for no reson to me, i know what website should I open and just order something. Sometimes even the first things you will see on the website is okay. You might have not idea what eyrbrow liner is, but be sure she knows and this is exactly what she needed at this moment :DD
Leerrijk en leuk
Ik volgde het Pro Artist programma: beauty essentials, bridal en fashion. Een zeer leerrijke opleiding met een goede balans tussen theorie en praktijk. Een solide basis om een verdere carriÚre op te bouwen.
Je wordt goed begeleid en de lessen worden in een aangename sfeer gegeven, waardoor het eerder aanvoelde als een wekelijkse uitstap. Een aanrader en een goede investering in jouw toekomst als MUA.
De MUD opleiding was voor mij een superâŠ
De MUD opleiding was voor mij een super leerrijke en geweldige ervaring! Ik heb de module Beauty Essentials en Bridal gevolgd en heb hier enorm veel kennis opgedaan. Als make-up liefhebber was dit dé opleiding voor mij om professioneel te starten. De sfeer zat altijd goed en Nicky, onze leerkracht heeft ons alles tot in de details uitgelegd. Ik heb er niet alleen een diploma van pro Mua aan overgehouden maar ook enkele vriendinnen met dezelfde passie! 100% de centjes waard
Ãlskar deras produkter och vÀnligaâŠ
Ãlskar deras produkter och vÀnliga kundtjÀnst.
Kommer handla igen :)
Enorm tevreden over de MUD opleiding
De beauty make-up opleiding heeft mij enorm veel bijgeleerd en meer inzichten gegeven in de make-up wereld. Naast maquilleren leer je ook veel over de industrie en hoe je van start kan gaan als MUA. Ik ben zeer blij met deze ervaring en heb er geen seconde spijt van gehad. Een MUD opleiding is naar mijn mening een opleiding van hoge kwaliteit! Ik hoop zo snel mogelijk een vervolg opleiding te kunnen volgen!
Top school!
Ontzettend blij dat ik MUD heb gekozen voor mijn make-up opleiding! Prijzig maar elke euro waard! Heel professioneel en leerrijk. Mijn vervolg opleidingen zijn al geboekt!
Professional training and A* product
Professional training and A* product! Iâll be back!
bà i viết nà y rất hữu Ãch
Heel professioneel
Heel professioneel, mooie locatie en enorm sympathieke leerkrachten!!
I finally found a set of lighter matteâŠ
I finally found a set of lighter matte long lasting lipstick. This set is perfect for those that do not want a full makeup look. Most of the colors are subtle and last all day. I tried them all on my wrist and 10 hours later had to use alcohol to get it off.
Thank you MUD for these good qualityâŠ
Thank you MUD for these good quality foundations and primers! I've been looking for on hand stocks for these items and good thing you have it available and ready to ship! Thank you for the fast and reliable transaction. Will definitely purchase again! Thank you!
100% Recommended
I loved every unti of the Level I: "Beauty Essentials", especially the ones about skin correction and base matching. I also loved learning about MUD's products, the cake eyeliner and their cream fundations are already some of my favprite products ever.
My dutch is still not at its best but they have always been open to explain everything in english whenever I needed it, I even got my exam sheet in english, which was very helpful.
My teacher was Ellen Segers, she's the best and I will be forever thankful for her help and dedication <3
Airbrush
Heel leerrijk!
Was een moeilijke opleiding, maar helemaal verliefd geworden op de airbrush.
Het is even een hele nieuwe techniek leren, maar oefening baart kunst.
Ontzettend professioneel
Ontzettend professioneel en vol vertrouwen. Je krijgt les van een ervaren MUA en leert veel bij, ongeacht je startersniveau.
Klein minpuntje: de opleidingen zijn best duur, je betaalt voor het starterspakket en de kwaliteit. Wel helpen ze jou stap voor stap bij administratieve zaken zoals het aanvragen van steun uit de KMO-portefeuille.
Mud best school!
Al mijn onbeantwoorde vragen van eerder gevolgde opleidingen, werden door mud docenten met plezier beantwoord!
Uitstekende opleiding!
Ik ben in september begonnen aan de Beauty Essentials opleiding bij MUD en vond dit werkelijk fantastisch. Je leert op een onderbouwde manier make-up aanbrengen waardoor je op een zelfzekere manier als MUA aan de slag kan gaan. Exact wat ik nodig had! Ondertussen ben ik begonnen aan de vervolg opleidingen die ook stuk voor stuk top zijn. Zeker een aanrader dus!
Zeker een aanrader!
Ik kende persoonlijk niet zo heel veel van make-up. Alles werd stap voor stap aangeleerd. Er is een toffe sfeer want je werkt zeker 1x op iedereen die in je klas zit, zo heb je direct een groepsgevoel. Ze leggen alles heel goed en gedetailleerd uit. Zeker een aanrader voor mensen die zin hebben om in de make-up wereld te stappen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ