Makker Hoortoestellen レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ben 100% tevreden over Makker Baarn en Makker Bilthoven. Ik ben snel, vriendelijk en deskundig geholpen. Er werd geduldig geluisterd en veel aandacht besteed aan mijn behoeften. Blij en tevreden... もっと見る

企業情報

1. 補聴器専門店

当該企業による記述

Makker Hoortoestellen heeft 40+ jaar ervaring in het audiciens vakgebied. Wij richten ons op kwaliteit en persoonlijke aandacht. Onze gediplomeerde audiciens helpen u graag bij het kiezen van het juiste gehoorapparaat. Maak direct een vrijblijvende afspraak of doe de gratis hoortest!

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 376

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Makker Leusden kan ik van harte aanbevelen!

Het personeel van Makker-Leusden is uiterst voorkomend en zeer deskundig. De mogelijkheden van het door mij gekozen apparaat werden duidelijk uitgelegd en gedemonstreerd, zonder dat druk werd uitgeoefend. De proefperiode werd gebruikt om enige "fine tuning" te doen. Toen alles naar behoren werkte besloot ik tot aankoop van het apparaat waarmee ik intussen vertrouwd was geraakt. Ik heb het volste vertrouwen dat dit bedrijf mij ook in de toekomst zal helpen.

2026年9月2日

Wauw

Wauw! Ik kon heel snel terecht. Werd deskundig en vlot geholpen. Wat ik nooit gedacht had: ik stond binnen de kortste keren weer buiten met een nieuw toestel in mijn oor. Heerlijk!

We zijn geweldig geholpen

We zijn geweldig geholpen. Onze tante is 92 en wilde toch nog eens uitproberen of een nieuw hoortoestel haar gehoor nog wat kon verbeteren. We hebben veel mogen proberen en hoefden daar niets voor te betalen. Erg fijne medewerkers en heel geduldig voor onze tante.
Veel dank

Zwemoordopjes Soest

Telefonisch een afspraak gemaakt om zwemoordopjes te maken.
Kon snel terecht en de dag erna kon ik ze al ophalen.
Heel blij mee zo voor de vakantie.
Super service.

5つ星のうち5の評価

Ben 100% tevreden over Makker Baarn en…

Ben 100% tevreden over Makker Baarn en Makker Bilthoven.
Ik ben snel, vriendelijk en deskundig geholpen.
Er werd geduldig geluisterd en veel aandacht besteed aan mijn behoeften.
Blij en tevreden met mijn nieuwe hoortoestellen en ook met het fijne ervaring bij aanschaf er van.

2026年8月25日
5つ星のうち5の評価

Beter horen op een mooie manier!

Ik ben fantastisch geholpen bij Makker Hoortoestellen door Elske, zij heeft zelfs gevonden hoe van mijn hoortoestellen prachtige sieraden te kunnen maken! Alle lof en waardering voor haar goede zorgen bij een toch lastige stap naar hoorhulp.
Elske maakt (h)oren mooier!
Dankjewel!

2026年8月27日
5つ星のうち5の評価

Vandaag voor de laatste controle naar…Makker hoortoestellen

Vandaag voor de laatste controle naar Makker in Nieuwegein geweest. Mijn man is alle 3 keer uitstekend geholpen door Elske van de Werff. Een audicien in opleiding, bijna klaar, maar met een uiterste zorgvuldigheid, rust én vooral aandacht heeft zij mijn man héél goed kunnen helpen. Zij luistert naar wáár het probleem zit en lost dat, indien mogelijk meteen op. Ook op zijn mobiele teléfoon heeft ze e.e.a. ingesteld. Kortom, we zijn zéér tevreden en eindelijk kan mijn man weer mee doen in een gesprek, dankzij háár kundigheid.
Hartelijk dank voor de goede zorgen.

Vriendelijke groet,
T.Jongejans
Vianen

2026年8月26日

Top winkel

Bijzonder vriendelijk en behulpzaam personeel. Men maakt wanneer mogelijk altijd even tijd voor je. De zeer relaxte doch professionele aanpak wordt bijzonder op prijs gesteld. En alles werkt naar behoren. Dank

2026年8月18日
5つ星のうち5の評価

Kreeg een tip om naar Makker in…

Kreeg een tip om naar Makker in Hilversum te gaan Werd zeer snel en goed geholpen door Jeroen Kuiper, kreeg een goede uitleg zowel over de keuze van mijn gehoortoestel de prijs, vergoeding en de werking. Jeroen nam alle tijd deed test en liet me de resultaten zien. Al met al zeer tevreden over zowel de ontvangst als zijn deskundigheid en blij dat mijn gehoor zo is verbeterd.

2026年8月18日
5つ星のうち5の評価

Ontzettend goed geholpen door zeer…

Ontzettend goed geholpen door zeer geduldige medewerkster voor nieuwe hoortoestellen voor mijn vader. Hij is 92 jaar oud en dement. Het was dus een hele klus om de hoortest af te nemen, maar dat is met geduld en vooral humor heel goed gegaan.

2026年3月18日
5つ星のうち5の評価

Super mensen, geweldige service, en... Lekkere koffie!

In 2022 mijn hoortoestellen bij Makker Soest gekocht. Sindsdien kan ik altijd langskomen als ik een vraag heb, of als iets niet werkt. En vandaag was ik getuige dat dit zelfs geldt voor iemand die zijn hoortoestellen elders heeft gekocht! Er is altijd (echt waar, altijd!), een kopje koffie met een koekje, en elke service die geleverd is, is tot nu toe, gratis. Super vriendelijke en zeer deskundige audiciens. Het moge duidelijk zijn dat ik Makker Soest 100% aanraad.

2026年8月12日

Uitstekende ervaring!

Uitstekend, professioneel en zeer vriendelijk geholpen door audicien Erik van de vestiging Makker Maarssen.
Hij nam alle tijd om mij mee te nemen in het hele proces en alle keuzes rondom hoortoestellen. Het was voor mij vrij onverwacht en nieuw om toe te zijn aan een hoortoestel, via de verwijzing van de KNO arts! Hiervoor toonde Erik veel begrip! Na een periode van een stap voor stap gewenning, ben ik inmiddels de trotse bezitter van twee goedwerkende hoortoestellen! Mijn dank is groot!

2026年8月10日
Makker Hoortoestellen ロゴ

Makker Hoortoestellen からの回答

Goedemiddag,

Wat een lovende woorden! Ik zal ze zeker aan Erik doorgeven. Fijn om te lezen dat u de trotste eigenaar bent van de hoortoestellen en dat u het hele proces zo ervaren heeft, veel hoorplezier ermee!

Hartelijke groet,

Makker Hoortoestellen