レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Bezoek voor onderhoud rollator: snel klaar met koffie. Tevens goede en duidelijke bespreking met medewerker voor aankoop van nog een rollator (wel tweedehands) om mee te nemen in vliegtuig op vakan... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Goed en vriendelijk geholpen met het uitzoeken van rollator voor mijn schoonvader. Zonder te pushen de voordelen en min punten van diverse modellen naar voren gebracht, Uiteindelijke keus had ook n... もっと見る

企業情報

1. モビィティ装置提供業者
  2. 障害者向け器具提供業者
  3. 車椅子用公衆トイレ
  4. 車いすレンタル サービス
  5. 車椅子修理業
  6. 車いす店

当該企業による記述

Over Mobiliteitswereld – dé hulpmiddelenwinkel van Europa Mobiliteitswereld in Sittard is met trots de grootste hulpmiddelenwinkel van Europa. Al 11 jaar lang staan wij bekend om onze service, expertise en klantgerichtheid. Met een fysieke winkel van maar liefst 1.500 m² bieden wij het meest uitgebreide assortiment aan hulpmiddelen onder één dak. Of u nu op zoek bent naar een klein hulpmiddel, een rollator, rolstoel of scootmobiel: wij hebben het in alle soorten en maten, direct uit voorraad leverbaar. Wat ons écht uniek maakt, is onze uitstekende service. Achter onze winkel beschikken we over een professionele werkplaats van 650 m². Hier werken onze monteurs dagelijks aan onderhoud en reparaties. Heeft u een probleem met uw scootmobiel? Dan halen wij deze kosteloos bij u op en ontvangt u altijd een gratis leen-scootmobiel, zodat u mobiel blijft. Voor onderhoud of reparatie aan uw rollator kunt u zonder afspraak bij ons langskomen van maandag t/m vrijdag. Er is altijd een monteur aanwezig die u direct helpt. Dankzij ons eigen magazijn met een grote voorraad onderdelen, kunnen wij snel schakelen en bent u nooit lang zonder uw hulpmiddel. Mobiliteitswereld staat al 11 jaar voor klantgerichtheid, snelheid en betrouwbaarheid. Geen enkel ander hulpmiddelenbedrijf in Nederland biedt deze combinatie van ruime voorraad, directe service en persoonlijke aandacht. Kom langs en ervaar zelf waarom wij dé nummer 1 zijn in mobiliteitshulpmiddelen!

連絡先

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Onderhoud en aankooprollator

Bezoek voor onderhoud rollator: snel klaar met koffie.
Tevens goede en duidelijke bespreking met medewerker voor aankoop van nog een rollator (wel tweedehands) om mee te nemen in vliegtuig op vakantie.
Geweldige service en aankoop was snel beklonken.
Zakelijk en vriendelijk oor voor de wensen van een tevreden klant: zeer aan te raden onderneming.

2026年4月16日
5つ星のうち1の評価

artikel niet leverbaar, geen terugbetaling

5 maart online een artikel besteld. Werd niet verstuurd, kreeg uiteindelijk op 19 maart een mail dat het niet leverbaar was. Gevraagd om terugbetaling en sindsdien is het stil. telefoon wordt niet opgenomen of erop gegooid, email wordt niet op gereageerd.

2026年3月5日

Prima ervaring zonder druk

Uiteindelijke keus had ook nog een mooie korting.
100% tevreden

2026年4月3日

Slechte ervaring

Mijn ervaring bij Mobiliteitswereld in Sittard was ronduit teleurstellend. De eigenaar kwam arrogant en ongeïnteresseerd over en leek meer aandacht te hebben voor zijn jonge zoontje dan voor mij als klant die serieus op zoek was naar een scootmobiel.

Tijdens mijn bezoek reed zijn zoontje ook nog eens door de hele zaak op verschillende scootmobiels, wat niet alleen storend was, maar ook een onprofessionele indruk gaf. Van klantgerichtheid was nauwelijks sprake. Vragen werden kortaf beantwoord en ik voelde me totaal niet serieus genomen.

Daarnaast heb ik na aankoop een serieuze klacht gemeld, maar hierop kwam na twee weken nog steeds geen enkele reactie. Ondanks meerdere pogingen om contact te krijgen en tot een oplossing te komen, bleef een inhoudelijke reactie uit. Toen er uiteindelijk wel contact was, werd er ronduit onbeschoft gereageerd.

Al met al zeer slechte service en een onprettige ervaring. Hier kom ik niet meer terug.

2025年10月17日
5つ星のうち5の評価

Klantvriendelijk en ter zake deskundig

Nadat wij de van Raam Easy Rider bij de fabrikant hebben samengesteld deze omgaand bij de Mobiliteitswereld in Sittard besteld. Zeer klantvriendelijke benadering mogen ervaren. Fiets werd cf. afspraak geleverd en volledig naar wens in detail afgemonteerd/afgesteld geleverd.

2026年3月30日
5つ星のうち1の評価

In 2024 scootmobiel gekocht voor…

In 2024 scootmobiel gekocht voor €4300,00
Wegens cva kan ik de scootmobiel niet meer gebruiken.
47 km gereden, na 13 maanden nog maar € 1000,00 waard!
Grote boeven zijn het.
Beveel het niet aan daar iets te kopen.
Je wordt genaaid waar je bij staat!

2026年4月1日

Super

Vriendelijk. Meteen geholpen en niet duur. Doen hun best om je te helpen ook als je de rollator niet bij hun hebt gekocht. Super

2026年2月26日
5つ星のうち5の評価

Vanochtend bij Mobiliteitswereld in…

Vanochtend bij Mobiliteitswereld in Sittard geweest voor een looprekje voor 92 jarige moeder. Wij werden vriendelijk en vakkundig te woord gestaan en geholpen. Ook kwaliteits/prijsverhouding was prima. Een aanrader voor wie hulpmiddelen ivm met mobiliteit nodig heeft. 👍👍

2026年2月14日

Online is een drama!

Online 2e hands rollator besteld en direct online betaald. Na 1 week maar eens nagevraagd wanneer ik levering mag verwachten. Blijkt dat de rollator al verkocht is en dat er geen ander exemplaar van dat type beschikbaar is. Daarop aangegeven dat ik ofwel een zwaardere rollator kan krijgen of geld terug. Zwaardere rollator geen optie dus terugbetaling zou direct in orde worden gemaakt op 6 februari en geld zou binnen 2 uur op mijn rekening staan. Na diverse telefoontjes en toezeggingen dat ik teruggebeld zou worden, die niet werden nagekomen!, naar de winkel ter plekke gegaan. Eigenaar was bezig met klant en zou daarna mij te woord staan. Maar in plaats van mij netjes te woord te staan kreeg ik eerst een printje van een overboeking. Gedateerd op de 10 februari (de dag dat ik ter plekken ben gegaan).

Daarna toch gevraagd of eigenaar mij te woord wou staan. Eigenaar koos ervoor om vanuit zijn kantoor via de whatsapp een medewerker met mij te communiceren. Boodschap was dat geld voor 17:00 op rekening zou staan. 1 dag later (11 februari) geld nog altijd niet retour.

Overigens staat de betreffende niet leverbare rollator nog altijd online! Ik wacht maar weer.

Waarborg Keurmerk op de website zeer twijfelachtig, controle bij waarborg geeft geen resultaat van deze winkel!

Let dus op, zeker bij online!

2026年2月10日

Top!

Bij Mobiliteitswereld word ik altijd zeer vriendelijk te woord gestaan door Anita als ik bel; zo ook deze keer (er moest een aantal keer gebeld worden om te overleggen, heel prettig!)! Altijd behulpzaam en meedenkend! De scootmobiel werd zeer snel gehaald en er was ook meteen een goed leentoestel beschikbaar. Toen de scootmobiel klaar was (het duurde deze keer lang, maar dat lag aan het wachten op een onderdeel), werd hij ook meteen teruggebracht en er werd nog uitleg gegeven door Jack, altijd even vriendelijk en behulpzaam!
De scootmobiel kreeg ik netjes schoon en vooral goed gemaakt (alles altijd in overleg) terug. Dankjewel!

2026年2月4日

Goede service en begrip.

Omdat een van onze deelnemers problemen had met zijn driewielfiets waren wij bang dat hij niet veilig thuis zou kunnen komen. We bezochten Mobiliteitswereld dat dicht bij ons atelier gevestigd is. Er werd meteen gereageerd en het euvel is verholpen. Toen bleek dat de fiets niet door hen geleverd was werd daar niet moeilijk over gedaan. Sterker nog de service werd niet in rekening gebracht. Een dikke pluim van ons voor Mobiliteitswereld! Onze deelnemer was blij dat hij weer goed kon fietsen en wij waren blij dat meneer veilig naar huis kon. Bedankt daarvoor.
Corinna Sipkema, coördinator stichting Creatief Centrum Sittard

2026年1月16日