Kan kun anbefale Maler Prof. Lavede en bestilling, hvor en varer blev ombyttet med en bedre. Fik leveret dagen efter. Der var en post skade på en af varerne, og efter billede dokumentation fik jeg res... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ny kunde - jeg kommer helt sikkert igen! Har du problem med malersprøjte eller mangler du dele kan Maler-professionel klart anbefales! Mange vare på lager, fair priser og god service.
Bestilt og leveret som forventet. 4 stjerner, da jeg ikke har været i kontakt med butikken, hverken ift. information eller reklamation, kan jeg ikke give den sidste stjerne - blot konstatere at jeg... もっと見る
Var i tvivl om hvilken tykkelse Olejnik glittespartel jeg skulle købe, så ringede til dem og fik fantastisk vejledning og råd. Er meget glad for mit køb hos Maler Professionel.
企業情報
当該企業による記述
Maler Prof er en maler butik som sælger alt fra maling, spartel, bundmaterialer, værktøj, malerudstyr og maskiner så som støvsuger, girafslibere, maler-og spartelsprøjter. Vi har produkter af højeste kvalitet fra alle de kendte forhandlere indenfor branchen eksempelvis Level5, Graco, Flex, Spekter, Knauf, Guldberg, ProNelli, L´Outil Parfait og meget mere. Vi har samtidig de bedste priser i kan finde på det danske marked. Man kan altid kontakte os for personlig tilbud, aftaler, eller hvis man bare har nogle spørgsmål vedr. vores produkter. Maler Professionel udfører også service af sprøjteanlæg, girafslibere og støvsugere.
Roskildevej 398, 2610, Rødovre, デンマーク
- +45 27 50 74 72
- info@malerprof.com
- maler-professionel.dk
Kan kun anbefale Maler Prof
Kan kun anbefale Maler Prof. Lavede en bestilling, hvor en varer blev ombyttet med en bedre. Fik leveret dagen efter. Der var en post skade på en af varerne, og efter billede dokumentation fik jeg reservedel.
Gode varer og altid hurtig levering
👍good
hello👋
good online store, polite sellers, good tool and price!!!
I recommend it😎😎😎
Hurtig forsendelse og gode priser på…
Hurtig forsendelse og gode priser på det jeg vil mene er verdens bedste malertape. Her hos Malermester Ulf er vi super tilfredse
Fin service og gode prokuter det ikke…
Fin service og gode prokuter det ikke altid sælges i de kendte trælaster mm
Intet at klage over
nemt at bestille og hurtig levering
Perfekt
Købte en vare til afhentning, og selvom det tog mig flere uger at finde en dag hvor jeg kunne komme forbi, så var de rigtig søde og havde god kommunikation på email. Og varen var lige præcis som den skulle være.
Ny kunde - jeg kommer helt sikkert igen!
Ny kunde - jeg kommer helt sikkert igen!
Mange vare på lager, fair priser og god service.
Bestilt og leveret som forventet.
Bestilt og leveret som forventet.
4 stjerner, da jeg ikke har været i kontakt med butikken, hverken ift. information eller reklamation, kan jeg ikke give den sidste stjerne - blot konstatere at jeg ikke har haft nogen dårlig oplevelse.
Sælger varer der ikke er på lager, selvom hjemmeside giver indtrykket.
Opretter ordre den 15. Maj på vare der alle har følgende stående: "Afhentning er tilgængelig på Nyholms Alle 48".
Så ifølge deres hjemmeside: "vil tage 1-4 hverdage, når først vi har sendt det ud fra vores butik."
Den 23. Maj trækker de pengene på min konto.
Jeg skriver en email den 25. Maj og spørger til manglende levering.
Jeg får svar at den ene maske jeg har bestilt blev udsolgt.
Jeg spørger så til en tidshorisont for levering til mig.
svar fra Maler-prof, er at de får levering af nye varer om 1 til 4 dage, og her skulle masken være med (så ingen garanti).
Rigtig god oplevelse og en god pris
Varen var på lager og jeg afhentede dagen efter.
Rigtig god oplevelse og en god pris.
Perfekt service.
Trustpilot エクスペリエンス