Mustafa fra MalerhÞj har stÃ¥et for en komplet malermÊssig renovering af hele mit hjem, herunder spartling, opsÊtning af filt og maling. Resultatet er udfÞrt i hÞj kvalitet, og boligen fremstÃ¥r nu... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg er sluppet af med savsmuldstapet og har fÃ¥et fuldspartlet, opsat filt og malet vÊgge, lofter og alt trÊvÊrk samt alle radiatorer i et rÊkkehus. Arbejdet er gjort rigtig flot og det ser fantasti... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mustafa har fra fÞrste mÞde vÊret seriÞs, grundig og mÞdt opgaven med stor faglighed. Vi har fÃ¥et fuldspartlet, filt opsat, malet vÊgge, lofter og trÊvÊrk i stor vinkelstue og lang entré, samt lill... ãã£ãšèŠã
Professionelt malerarbejde med fokus pÃ¥ kvalitet og tilfredse kunder Hos MalerhÞj ApS sÊtter vi en Êre i at levere flot og holdbart malerarbejde â hver gang. Vi har over 10 Ã¥rs erfaring og servicerer bÃ¥de private og erhverv i NordsjÊlland og KÞbenhavnsomrÃ¥det. Vi lytter til dine Þnsker og tilpasser arbejdet efter dine behov. Vores dygtige malere bruger kun materialer af hÞj kvalitet og sÞrger for et resultat, du kan vÊre stolt af. Vi tilbyder alt fra indvendig og udvendig maling til spartling, tapetopsÊtning og detaljer som karme og lister. Hos os er god service og tryghed en selvfÞlge â vi gÃ¥r ikke fÞr du er tilfreds. Med venlig hilsen MalerhÞj ApS
Langelunden 6, 2990, NivÃ¥, ãã³ããŒã¯
Mustafa fra MalerhÞj har stået for en komplet malermÊssig renovering af hele mit hjem, herunder spartling, opsÊtning af filt og maling. Resultatet er udfÞrt i hÞj kvalitet, og boligen fremstår nu som helt ny.
Arbejdet er udfÞrt professionelt, alle aftaler er overholdt, og kommunikationen har vÊret god gennem hele forlÞbet.
Jeg kan klart anbefale MalerhÞj til andre, der sÞger et kompetent og pålideligt malerfirma.

MalerhÞj ApS ããã®åç
Jeg er sluppet af med savsmuldstapet og har fået fuldspartlet, opsat filt og malet vÊgge, lofter og alt trÊvÊrk samt alle radiatorer i et rÊkkehus. Arbejdet er gjort rigtig flot og det ser fantastisk ud.
Jeg kan varmt anbefale Mustafa som oveni han laver et rigtig godt stykke arbejde også er super venlig, imÞdekommende og ordholdende.

MalerhÞj ApS ããã®åç
Meget stabil og grundig maler! Kan på det varmeste anbefales.

MalerhÞj ApS ããã®åç
Super kvalitet , hurtig og meget venlig. Dygtig ..professionelt arbejde. Hilsen jÞrgen ..

MalerhÞj ApS ããã®åç
KÊmpe anbefaling herfra. Jeg har lige haft fornÞjelsen af Malerhoj, og er glad for resultatet. Vil altid bruge dem som maler.

MalerhÞj ApS ããã®åç
Har fået spartlet, sat filt op og malet to vÊgge. Er meget tilfreds med resultatet og processen. Kan varmt anbefale MalerhÞj og Mustafa, som jeg allerede har fået et tilbud fra på nÊste opgave:-)

MalerhÞj ApS ããã®åç
Kom hurtigt, og lavede et flot arbejde,og altid rare og glade at snakke med.
Det er anden gang vi bruger dem, og vil gÞre det igen .
Samt har anbefaldt dem til andre

MalerhÞj ApS ããã®åç
Vi har fået fuldspartlet, filt opsat, malet vÊgge, lofter og trÊvÊrk i stor vinkelstue og lang entré, samt lille entré. Et fint håndvÊrk og velgjort stykke malerarbejde af Mustafa og makker, som vi er meget tilfredse med.
Loyal og tidstro ift aftaler, samt venlig og imÞdekommende.
Kan varmt anbefales.
Loyal og tidstro ift aftaler, samt venlig og imÞdekommende.
Kan varmt anbefales.

MalerhÞj ApS ããã®åç
Fremragende fra start til slut - det er den bedste oplevelse vi har haft i forbindelse med totalrenovering af vores lejlighed!!
Vi fandt MalerhÞj online og kontaktede Mustafa. Han kom ud til en gennemgang af lejligheden og alt blev gennemgået med hÞj faglighed. Vi modtog et grundigt tilbud og aftalte start og slutdatoer. Alle aftaler blev holdt og Mustafa og hans team leverede et virkelig flot stykke arbejde! Derudover udviste de stor fleksibilitet og virkelig god attitude, fx når noget af det andet arbejde i lejligheden kom til at påvirke dem og deres tidsplan negativt.
Vi er faktisk bare super imponerede over dem og igen, så har de vÊret det bedste i vores ellers tunge renoveringsproces.

MalerhÞj ApS ããã®åç
Mustafa er fantastisk. Han har en hÞj faglighed, og går ikke på kompromis med kvaliteten.
Det er skÞnt at mÞde en faglig stolt hÃ¥ndvÊrker, der holder hvad han lover â ogsÃ¥ pÃ¥ prisen, selvom vi har betalt for ekstra materiale forbrug, grundet anden gips type, men der blev spurgt om det var ok, med god faglig forklaring.
Mustafa har vidst meget stor fleksibilitet, da vores byggeri har vÊret forsinket. Han er dejligt positiv og har vidst at tÞmrerens skidt, klarer malerens kit. Og vurderede han at dette ikke var muligt, blev tÞmrerne bedt om at fikse det, så vi ville få det bedste resultat.
Vi håber han har tid i kalenderen til at udbedre en store vandskade vi har haft, så er vi sikre på et ordentligt resultat. Hvis ikke, har han ydet faglig sparring til os, så vi har noget at gå videre med.
Mustafa får de bedste anbefalinger herfra - også er han god til at rydde op efter sig selv og informere lÞbende i processen. En fornÞjelse at have haft som maler til vores nÊsten fÊrdig bygget nye hus.

MalerhÞj ApS ããã®åç
Vi fik alle rum i vores nye -9 år gamle- hus malet af MalerhÞj APS.
Tilbuddet vi fik, var det mest gennemarbejdede af de tilbud, vi fik. Derfor valgte vi MalerhÞj, selvom det ikke var billigst. Det har vi ikke fortrudt.
Inden de gik i gang med at male, havde vi en god sparring omkring farvevalg og glansgrad. Mustafa ydede god rådgivning og respekterede samtidig os og vores Þnsker.
Det malerarbejde, der er blevet udfÞrt, er flot. Ingen helligdage og ingen malen ved siden af.
Vi nyder det hver dag. Mustafa og hans medarbejdere behandlede huset og os med stor respekt.
Vi vil derfor på det varmeste anbefale MalerhÞj Aps.
Hanne og Hans

MalerhÞj ApS ããã®åç
Super service og rigtig skarp pris.
Fik malet vÊggene i mit nye hus - topprofessionelt og rigtig god service.

MalerhÞj ApS ããã®åç
Stor ros til MalerhÞj. Vi fik malet det udvendige trÊvÊrk på 3 etager. Det er blevet så flot. Fint og grundigt arbejde. Maleren og hans folk har vÊret en fornÞjelse at have i huset. Smilende og imÞdekommende, og så er der ryddet fint op efter udfÞrt arbejde. Kan varmt anbefales.

MalerhÞj ApS ããã®åç
Vi har fået lavet en rÊkke lysninger til ovenlysvinduer. Arbejdet bestod af spartling, filt og maling. Utrolig god og åben dialog, og arbejdet blev udfÞrt hurtigt af to mand på 3 1/2 dage. Hurtigt og effektivt og er lavet i henhold til vores diskussioner - god åben snak om hvad der kan lade sig gÞre og hvad ikke, og hvad vi kunne forvente af resultat. Vi er meget glad for resultatet og for et godt forlÞb. Tak for en god hjÊlp!

Super godt arbejde.
Har lige haft den store fornÞjelse, at få mit badevÊrelse fuldspartlet med filt og maling på kun 4 dage og er mere end tilfreds med udfÞrt arbejde. Kan kun varmt anbefale MalerhÞj, som kom til aftalt tid hver dag.
Hilsen Sandra (VanlÞse)

MalerhÞj ApS ããã®åç
Super godt arbejde! Mustafa er en dygtig og meget imÞdekommende mand. Hurtig til at svare og holdt de aftaler vi lavede.
Store anbefalinger herfra!

MalerhÞj ApS ããã®åç
Professionelt, hurtigt og flot udfÞrt malerarbejde, overholdt alle aftaler - meget sympatisk person.
Det har vÊret en fornÞjelse at samarbejde med MalerhÞj Aps. God kommunikation, alle aftaler overholdt fra start til slut, flot malerarbejde og total oprydning.
Vi kan på det varmeste anbefale MalerhÞj Aps, som vi helt sikkert vil bruge igen ved fremtidigt malerarbejde.
Mange tak.

MalerhÞj ApS ããã®åç
Super dejlig oplevelse, den sÞdeste maler gÞr et meget tilfredsstillende arbejde, helt fantastisk hurtigt og som det skal vÊre, jeg havde rigtig mange huller i vÊggene efter sÞm, som også blev ordnet, helt perfekt. En trovÊrdig, dygtig og meget hjÊlpsom maler mand.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã