Hjemvendt efter 8 dage hos Malpepo Safaris som har vÊret en oplevelse ud over det sÊdvanlige. Naturen, jagten, opholdet og vÊrtsparret, Lene & Poul, har vÊret helt i sÊrklasse. De varmeste anbefalinge... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
En oplevelse ud over det sÊdvanlige. Fantastiske dyr, ro og natur - og ikke mindst et fantastisk vÊrtspar. Lene og Poul gjorde opholdet helt specielt med deres varme, viden og gÊstfrihed. Man mÊrker... ãã£ãšèŠã
Vi var 2 par pÃ¥ jagt og ferie hos Lene og Poul Vi havde en fantastisk uge med fin service og gode jagtoplevelser PÃ¥ jagterne var der mulighed for at vore ÊgtefÊller kunne deltage og fÃ¥ en god oplev... ãã£ãšèŠã
Efter en fantastisk tur forbi Malpepo Safaris, sidder vi stadig og fordÞjer alle indtrykkene. Intense jagter med lange spÊndende pÃŒrsch, virkelig dygtige trackere og phâer. SkÞn natur! Masser a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ç©ãå Ž
- å°æç·Žç¿å Ž
- ãã¢ãŒ ãªãã¬ãŒã¿ãŒ
- éçåç©ãšãµãã¡ãªããŒã¯
- éççç©ä¿è·åº
- éçåç©ã¬ã¹ãã¥ãŒ ãµãŒãã¹
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Malpepo Safaris tilbyder rejser til Sydafrika med et specielt fokus på jagt. På eget revir har vi over 40 forskellige vildtarter, som vi arrangerer jagtture på. Hos Malpepo Safaris byder vi ikke alene på store jagtoplevelser og jagtrejser med luksuriÞs indkvartering, men står også for en personlig og nÊrvÊrende service. Vi er uddannede professionelle jÊgere i Sydafrika og har mange års erfaring indenfor jagt.
é£çµ¡å
Malpepo Safaris PO. Box. 168 Somerest East , 5850, Eastern Cape, South Africa , åã¢ããªã«å ±ååœ
- +45 40 85 14 98
- mail@malpepo.com
- malpepo.com
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
En helt unik og smuk oplevelse at vÊreâŠ
En helt unik og smuk oplevelse at vÊre gÊst hos Lene og Poul på MALPEPO.
OvervÊldende gÊstfrihed.
UdsÞgt mad.
ForkÊles 24/7
Poul og Lene er sublime vÊrter
Poul og Lene er sublime vÊrter, og jeg kan ikke forestille mig et bedre sted at besÞge, hvis man er jagtinteresseret.
Malpepo Safaris
Malpepo Safaris, en perle, en juvel i levering af jagt og jagtoplevelser og dejlig gÊstfrihed og forkÊlelse.
Vi er netop vent hjem fra Poul og Lene med glÊde i hjertet og varme i sjÊlen. Det er helt sikkert muligt, at få opfyldt stort set alt, hvad du Þnsker dig - ja selv en skål med mere appetit (TAK Lene ;o)
HÃ¥ber vi ses igen.
LÊkker kuperet natur
LÊkkert kuperet terrÊn med bjerge og flodsenge (floderne var desvÊrre tomme). LÊkker mad og meget jordnÊre vÊrter. Turen var i august 2021
Jagt eventyr hos Malpepo
Jagt eventyr hos Malpepo
Jeg kan kun komme med rosende ord for mit ophold hos Malpepo!
Storslået natur, mÊgtige bjerge og vildt smukt. Super samarbejde mellem PH, tracker og chauffÞr, en ren fornÞjelse. Jeg er meget tilfreds og et stort tak til
Lene & Poul.
En fantastisk oplevelse
Vi besÞgte Malpepo Safaris uge 46.2022 og er her én uge efter hjemkomst stadig helt overvÊldet af oplevelsen. Vi blev mÞdt med en fantastisk gÊstfrihed og super opvartning. Indkvartering og bespisning er uovertruffen og fra terrassen havde vi udsigt til grÊssende vildt, små strejfende aber og fugle. GlÊden og forundringen over den flotte natur vi oplevede sprudler stadig i kroppen. Etikken omkring dyrene og jagterne er i top og PHŽer er dygtige. Det var også en super oplevelse som "jÊger-kone", at vÊre med på en jagt og fÞle spÊndingen på nÊrt hold.
Vi giver Malpepo Safaris vores varmeste anbefalinger både som jÊger og ledsager.
Jeg havde fornÞjelsen af at besÞgeâŠ
Jeg havde fornÞjelsen af at besÞge malpepo safaris.
En super god tur der bÞd på rigtig gode oplevelser og fantastisk vÊrtskab fra Lene og Pouls side - det er et utrolig professionelt set up med en dygtig stab af medarbejdere.
Helt klart et genbesÞg vÊrd ð
Vi har kun godt at sige om stedet
Vi har kun godt at sige om stedet, og vi har haft en fantastisk oplevelse. Stedet er er dejligt, forplejningen og betjeningen er super - alt har vÊret godt. Selve jagten har vÊret helt i top med masser af vildt og gode lange pyrscher. Vi har også nydt at vÊre i selvskab med Lene og Poul, som ejer stedet.
Pia og John

Malpepo Safaris ããã®åç
Jagt og ferie hos Malpepo.
Jagt og ferie hos Malpepo.
Jeg kan kun komme med rosende ord for vores ophold hos Malpepo!
Alt fra den hjertevarme velkomst til FANTASTISK boende. Poolen var skÞnt varm og maden rigtigt god.
Og så jagten! Storslået natur, mÊgtige bjerge og vildt smukt. Vi så mange dyr, både tÊt på og langt fra, stalkning på alle måder man kunne Þnske sig og super samarbejde mellem PH, tracker og chauffÞr, en ren fornÞjelse. Og ikke mindst hvordan I alle fik introduceret afrikansk jagt til en ny ung jÊger. Vi er meget taknemlige og tilfredse og kunne reje afsted igen med en gang.
Tak for denne gang, vi glÊder os til nÊste tur.
Super oplevelse
Dette kan kun blive en kopi af det som min sÞn Per Jacobsen skrev. så jeg er 100 % enig i at det bliver svÊrt for andre at leve op til, den gode oplevelse vi har haft. tak til Malpelo, for deres måde at tage imod på.
En helt aldeles fremragende ogâŠ
En helt aldeles fremragende og gennemfÞrt oplevelse.
Det personlige prÊg var sat fra starten, da Lene, Poul og Mads selv hentede os i lufthavnen, så vi fÞlte os som de familiemedlemmer man havde set frem til at mÞde. Det personlige touch holdt ved til vi skulle hjem igen.
Forplejningen er helt i top, og det er en bonus at primÊrt er vildt fra eget område der serveres til middagen. Der er altid mulighed for lige at tage en snack, hvis den lille sult melder sig.
Jagten var for os personligt fuldstÊndigt foreneligt med egne moralske og etiske principper, så det giver helt klart også et plus. Jagten på vildets prÊmisser! Hvis du gerne vil gå på "rigtig jagt", så er Malpepo helt klart stedet du skal tage til! Det er ikke opsat eller kunstigt - det er autentisk, og det er klart en afgÞrende faktor for at vi allerede inden jagten var slut blev enige om at dette er et sted vi skal tilbage til.
Stor tak til Lene, Poul og Mads for at gÞres vores tur til Afrika til noget helt specielt. OgsÃ¥ en tak til jeres dygtige hjÊlpere, her vil vi pÃ¥ vores bil specielt gerne takke Dalyn for hans uovertrufne evne til at se ting, som jeg nÊrmest ikke kunne se i kikkerten ð
Nå ja, selvfÞlgelig også en tak til second-spotter Marlyn (Jack Russel), som sad i bunden af bilen og hjalp til.
Selv TuTu opfÞrte sig til tider eksemplarisk.
Vi ses igen, når i har haft noget tid til at hvile Þrerne fra vores mundgas.
Jagt med Malpepo Safaris
Jeg var så heldig at blive inviteret, med på en anderledes Afrika jagt, end normalt forbindes med jagter i Afrika.
Denne jagt var for mig, den fÞrste på det afrikanske kontinent og jeg blev ikke skuffet.
Den utrolige natur, selvom man godt kunne fornemme vinteren havde meldt sin ankomst (AUG), viste sig fra sin smukke side. Meget tÞrt, med udtÞrrede floder til fÞlge, men dog stadig kÞnt.
VÊrtsskabet fra Poul, Mads og deres ansatte, var fantastisk. Dejligt at smage de afrikansk tilberettede retter.
Området omkring Malpepo farmen, var gennemfÞrt og levede op til de tildelte 5 stjerner.
Helt klart et ophold som kan anbefales, andre som sÞger jagt oplevelser i Afrika.
TAK for oplevelsen, og på gensyn.
FANTASTISK JAGTOPLEVELSE
Du vil aldrig fortryde et jagtophold hos MALPEPO!
Du bor midt i et kÊmpe jagtområde, og undgår dermed timer i bil hver dag, som jagt i Afrika ellers er kendt for. Bestanden af dyr er virkelig stor, der er knapt 60 vildtarter og chancen for at skyde medalje-dyr er endda meget stor.
Jagtmoralen er hÞj, og jagten, der er sÊrdeles spÊndende, foregår i et smukt landskab med dansk PH. Du får lov til at arbejde for dit trofÊ.
Farmen du bor på er i helt i top, og forplejningen er i sÊrklasse. Som gÊst hos MALPEPO sÞrger jagtfarmens danske ejere Lene og Poul for, at du er i centrum, og ikke en del af et kÊmpe rejsehold.
Personalet er lokalt og gÞr alt for, at dit ophold bliver uforglemmeligt.
En tur til MALPEPO går i blodet.
Tak for mange vidunderlige ophold.
Havde de bedste oplevelser vedrÞrendeâŠ
Havde de bedste oplevelser vedrÞrende jagt, hyggeligt selskab og den bedste mad på malpepo hos Poul og hans dejlige kone. Maden, beboelsen og jagten er i topklasse.
Jeg er ren buejÊger og fik virkelig min kamp til stregen. Men fik også sluppet en del pile, som gav mig nogle fine trofÊer i medaljeklassen og jagtoplevelser jeg ikke har haft siden. Det er ikke sidste gang jeg har vÊret der. Kommer helt sikkert igen
Jacob Mikkelsen
I skal ha' 10 ud af 10 mulige points
I skal ha' 10 ud af 10 mulige points! Vi kommer med garanti igen; med bÞrn og svigerbÞrn! Natur- og jagtoplevelserne, indkvarteringen, maden og vinen I servicerer, jeres omgang med og behandling af både os som gÊster og jeres personale er bare i top.
Jagt og forkÊlelse i sÊrklasse
Hvis du vil unde dig selv en oplevelse ud over det sÊdvanlige, så er der ingen vej uden om Malpepo. Her får du enestående og udfordrende jagtoplevelser i storladen natur, afslappet og hjertevarm gÊstfrihed og ikke mindst eminent gastronomi. Det er en totaloplevelse, der prenter sig på nethinden for altid.
Januar 2020 var jeg inviteret pÃ¥âŠ
Januar 2020 var jeg inviteret på jagttur til Sydafrika af min bedste kammerat.Min fÞrste jagtrejse nogensinde men hvilken oplevelse. Vi oplevede en fantastisk natur med kÊmpe arealer med masser spÊndende flotte dyr. 35 graders varme og nÊste Þjeblik det vÊrste regnvejr vi nogen sinde har oplevet !! Fantastik natur.
Farmen vi boede på ved vÊrtsparret Lene og Poul var bare totalt fascinerende Luksus med smukke hytter midt i naturen. KÞkkenet leverede 1 klasse mad og drikke hver dag. Tusind tak til Lene og Poul fra Malpepo for en fantastisk oplevelse i Afrika. Vil helt sikkert anbefale jer. GlÊder mig til og få trofÊerne hjem.
Mange hilsner SÞren Jensen
Dejlig tur
Dejlig tur. FÞlte os meget velkommen, der blev hygget om os i den grad. Fine jagtlige oplevelser. Fin kontakt med den sorte stab som åbenbart stortrives.
Fremragende! - Fantastisk! - Fabelagtig!
Fremragende! - Fantastisk! - Fabelagtigt! - Har tidligere rejst i Sydafrika hos 3 andre rejseudbydere, men ingen kommer i nÊrheden af det niveau som man får tilbudt hos Malpepo Safaris. Betjening, vÊrelser, maden, personale, servicen, alt er bare i sÊrklasse. Få dit livs mest uforglemmelig oplevelse hos Lene og Poul, hvad enten det er jagt eller naturoplevelsen udover det sÊdvanlige som er dit udgangspunkt. Du vil kun fortryde det, hvis du ikke udlever din drÞmmerejse. Du får kun en udfordring efter dit ophold hos Malpepo Safaris - nemlig at finde plads i kalenderen til hvornår du kan komme på besÞg igen.
Malpepo Safari er et ualmindeligtâŠ
Malpepo Safari er et ualmindeligt dejligt sted. Den smukke, uspolerede, vildtrige natur er ubeskrivelig.
Derforuden et personale og et vÊrtspar der gÞr ferie og opholdet til noget uovertruffen. En service der er helt i top. Man bliver simpelthen forkÊlet. Aftensmaden som Lene hovedsagelig stÃ¥r for, og som altid er anrettet, er bare sÃ¥ lÊkkert og velsmagende. Lene og Poul er det sÞdeste vÊrtsparâ¥ïž. Som bla hjalp os med noget ekstra transport, i lufthavnene fordi Hanne var dÃ¥rlig gÃ¥ende. Et pragtfuld sted som man ikke kan fÃ¥ nok af. â¥ïžð©ð°ð¿ðŠ
Og sÃ¥ er der jo Freuk og en PHer som virkelig kan deres kram. Freuk har et syn som en Ãrn, han kan se en knappenÃ¥l pÃ¥ 1 km afstand.
K. H. Hanne og Calle.ð¿ðŠð©ð°
EN OPLEVELSE FOR LIVET ð©ð°ððŽð¿ðŠ