Mentalist Malthe Brag レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Malthe gav et fantastisk underholdende show, som mine gÊster snakkede meget om efterfÞlgende. Han var yderst professionel, hvilket startede med et opkald en uge fÞr bookingen for at forventningsafstem... もっず芋る

䌁業が回答したした

Verdensklasse Malthe! Alt hvad vi havde Þnsket og mere til. Dit indslag til vores sÞns konfirmation gav alle gÊsterne en overraskende og tankeveÊkkende oplevelse som de sent vil glemme. -et im... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi havde booket Malthe Brag til vores sÞns konfirmation. Vi og alle vores gÊster var bÃ¥de imponerede og begejstrede over hans fantastiske show. Der blev resten af festen, bÃ¥de hos de unge og de Êldr... もっず芋る

Malthe Brag optrÃ¥dte til MainBrain A/S’ 25-Ã¥rs jubilÊumsreception, og han leverede et FANTASTISK show! Alle gÊsterne var fuldstÊndig betagede af, hvordan han inddrog publikum – fra start til slut va... もっず芋る

䌁業情報

1. ゚ンタヌテむナヌ

圓該䌁業による蚘述

Lad mentalist og tankelÊser Malthe Brag samle hele selskabet i latter og forundring med et inddragende show for alle. Hans humor, nÊrvÊr og vanvittige psykologiske manipulation sikrer, at festen bliver husket, fordi I selv er med i de hjernevridende lege — en unik fÊllesoplevelse, der handler om jer.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

En forrygende magisk oplevelse

Vi og vores gÊster nÞd Malthes forrygende tankelÊser show. Og der har efterfÞlgende vÊret mange spekulationer om, hvordan Malthe udfÞrte hans tankelÊser tricks🀔. Magien var bare i top!

2023幎9月8日

Mentalist Malthe Brag からの回答

Mange tak for din anmeldelse 😊
Det var en fornÞjelse at underholde jer!

Sublim underholdning

Vi havde Malthe til en 60 års fÞdselsdag med 66 gÊster. FuldstÊndigt forrygende show og underholdning. Malthe formår at inddrage og fange alle gÊsters opmÊrksomhed. Alle var totalt begejstrede. Derudover skal nÊvnes, at Malthe er enorm sÞd og kommer til aftalte tidspunkt.
Vi kan på det varmeste anbefale Malthe.

2023幎8月4日

Malthe til studentergilde

Vi havde Malthe ude til min sÞns studentergilde og det var kÊmpe hit hos alle studenter, familie og venner af familien 😃
Fantastisk ‘ice breaker’ til et selskab med mange mennesker, forskelige steder fra. Varmeste anbefaling til Malthe herfra.

2023幎7月6日

Malthe - helt igennem fantastisk

Malthe er en super performer. Satte god gang i festen. Et show vi vil huske mange år frem. Helt igennem fantastisk og magisk

2023幎6月30日

KÊre Mette
Det var en fornÞjelse at underholde jer

Bedste hilsner

Super god underholdning

Super god underholdning og dygtig til at manipulere med vores tanker.
Kan kun anbefales.

2023幎5月20日

KÊre Karina
Det var en fornÞjelse at underholde jer

- Malthe Brag

Maks. anbefaling herfra

Vi havde fornÞjelsen af at have Malthe pÃ¥ besÞg til vores datters konfirmation den 20/5-23, hvor han “bragede” igennem med et fantastiks show. Kan kun anbefale ham. 👍🏻
Tusinde tak Malthe 😊

2023幎5月20日

KÊre Christoffer
Mange tak for din anmeldelse!
Det var en fornÞjelse at underholde til Emma’s konfirmation.

-Malthe

Underholdning til konfirmation

Malthe Brag optrådte til vores sÞns konfirmation. Helt formidabel og bjergtagende oplevelse både for konfirmanden og alle gÊster. Malthe formåede på fornemmeste vis at inddrage alle i selskabet og hans evner er helt utrolige. Kan anbefale Malthe til alle som Þnsker en underholdning lidt udover det sÊdvanlige og med masser af overraskelser...

2023幎5月13日

KÊre Mark
Tusind tak! I var en fornÞjelse at underholde 😊

Kh
Malthe

Malthe er bare virkelig god og hvis man

Malthe er bare virkelig god og hvis man holder fest eller samlet en del mennesker
Så vÊr ikke i tvivl med at bestille ham til at underholde
Vi holdte sÞlvbryllups fest her i weekenden og det var super

2023幎5月13日

KÊre Gert
Mange tak for din anmeldelse!
Det var en fornÞjelse at underholde til jeres sÞlvbryllup.

Mange hilsner

Fantastisk underholdning

Malthe underholdte til Jonas konfirmation for 70 gÊster og han "bragede" igennem og leverede et fantastisk show.
Malthe er yderst professionel, kommer til den aftalte tid, er smilende og meget imÞdekommende.
Kommunikationen på mail inden arrangementet var meget hjÊlpsom og vi fik svar på mails med det samme.
Showet var alle pengene vÊrd og vi kan meget varmt anbefale Malthe til enhver lejlighed hvor man Þnsker overraskende og sjov underholdning.

2023幎4月29日

Hej Marianne
Mange tak for de anmeldelse!
Det var en fornÞjelse at underholde Jonas og alle hans gÊster.

Mvh
Malthe Brag