Virkelig lÊkkert design
Virkelig lÊkkert design, og super kvalitet! Ville helt klart anbefale det:)
Trustpilot ã«ã¢ã¯ã»ã¹ããŠããã ããããããšãããããŸããæ®å¿µãªããããã®äŒæ¥ã®ãŠã§ããµã€ããééãããããããã¡ãã«ã¬ãã¥ãŒãæžãããšã¯ã§ããªããªããŸãããã質åããããŸãããããé æ ®ãªããåãåãããã ããã
I Malukka er det vores store passion at kunne prÊsentere varer, som har en helhed i sig og er mere end bare et produkt. Vores varer er udvalgt med henblik på håndarbejdet og kreativiteten lagt i det, kvalitetsmaterialerne brugt og historien som har prÊget de designmÊssige valg. Vores varer er desuden alle lavet 100% i Tyrkiet, hvor kunstnerne både er blevet valgt til at passe til vores originalitetsprincip, men også i kraft af et krav om fair arbejdsforhold. Du kan lÊse mere om vores virksomhed og vÊrdier på siden! På vores webshop Malukka kan du finde varer i kategorierne; tÞj, keramik, tasker, sko og Þkologisk tekstil. Hver af vores varer har vi specifikt udvalgt på baggrund af vores principper og vÊrdier, derfor er alt vores Þkologiske tekstil eksempelvis også GOTS certificeret. Vores tasker og sko er håndlavede med originale etnisk inspirerede designs og vores håndlavede keramik er bly- og cadmiumfri, derfor vÊrende egnet til madvarer. Vores tÞj er i hÞj grad inspireret af boheme stilen og har derfor også et farverigt udtryk med mÞnstre og liv. Vores valg af varer og måden vi kÞrer vores virksomhed på er stÊrkt styret af vores vÊrdier. Når det kommer til forsendelse, emballage og valg af kunsthåndvÊrkere, så ser vi i Malukka frem mod slow living, slow fashion og miljÞvenlige lÞsninger. Vi benytter os i hÞj grad af genbrugsmaterialer og FSC certificeret papirmateriale til forsendelse. Vi sÞger desuden konstant at udvikle og forbedre os yderligere, da dette er en lÞbende proces som er i vedvarende udvikling. Herudover Þnsker vi at prÊsentere nogle varer, som er specielle og ikke bare endnu en i mÊngden. Vores varer er lavet i kvalitetsmateriale og er derfor heller ikke en vare man kÞber for at smide den vÊk ugen efter. Vores varer er udvalgt og lavet for at blive nydt og for at gÞre dit liv bedre og mere farverigt. Slow down and enjoy.
6000, Kolding, ãã³ããŒã¯
Virkelig lÊkkert design, og super kvalitet! Ville helt klart anbefale det:)
Jeg havde bestilt en skål i keramik og var spÊndt på, om den kom frem i et stykke. Det gjorde den, og den var lige så flot, som den så ud, da jeg bestilte den!