2.9

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

19件のレビュヌ

Altid lÊkker pizza

Altid lÊkker pizza! Jeg bestiller en nr. 3 med spaghetti og dressing hver eneste gang og den er altid helt perfekt! Jeg har fÃ¥et pizza fra mamma mia i Ribe siden jeg gik i 10. Klasse og der har aldrig vÊret noget at klage over. Og det er 15 Ã¥r siden nu 😋🙏🏻

⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎10月31日
自発的なレビュヌ

Mamma mia laver de bedste pizzaer

Mamma mia laver de bedste pizzaer! Vi har altid kÞrt langvejs fra for at få pizza fra mmm mis og nu er vi heldigvis flyttet til byen så vi ikke skal kÞre så langt for vores yndlingspizzaer mere. Tak for lÊkker mad hver gang vi bestiller!

5 store stjerner fra os! 😍

2025幎10月31日

Snydepelse.

Det jeg kommer til at skrive her, er under AL kritik.
På mit arbejde, har en borger bestilt 3 familie pizzaer til udbringning i anledningen af dennes fÞdselsdag og vil give aftensmad til dennes naboer.

Da buddet kommer kl.17.30 er borgeren selv gÃ¥et ud og vil betale og buddet beder her om 1250,- borgeren undre sig og en af mine kollegaer kommer ud for at hjÊlpe. Borgeren siger til min kollega at de vil have over 1000,- for de 3 pizzaer og lige pludselig koster pizzaerne sÃ¥ kun 750,- meddeler buddet. Der bliver betalt men afleveret en kvittering hvor der stÃ¥r “pizza - 1250,-“ Det vil jo sÃ¥ sige, at det var et Ã¥benlys forsÞg pÃ¥ snyd, den gik bare ikke.

Jeg ringer til Mamamia og fortÊller om episoden og de synes selvfÞlgelig det lyder mÊrkeligt og vil tage fat i buddet. 10 min efter kommer buddet med en ny kvittering med teksten “fam pizza, 755,-“ Ja, ih tak for en ny kvittering.

Jeg synes fandengame at det er for galt at man forsÞger at snyde mennesker med udviklingshandikap. Havde min kollega ikke grebet ind, havde vores borger måtte punge ud med 1250,- for 3 familiepizzaer. FÞj.

2025幎9月25日

Underlig opfÞrsel

Min datter bestilte takeaway og eftersom Mamamia kun tager imod kontanter ved udbringning, gjorde min datter opmÊrksom på at hun ville betale med en 500 kr seddel, så de kunne have nok vekslepenge med, da vi har oplevet en 5-6 gange tidligere at budet ikke havde nok byttepenge. En af gangene sagde budet at at det var vores egen skyld at han ikke havde nok byttepenge med, da de altid sagde i telefonen at de kun tog imod kontanter. Ellers plejer de at spÞrge om vi kan modregne nÊste gang. Men gang var det et stÞrre belÞb der skulle retur og budet tog de 500 kr og kÞrte og kom tilbage senere med byttepenge. Min datter ringede til Mamamia og fortalte at det var irriterende at de ikke kunne have nok med byttepenge med når man havde gjort opmÊrksom på det. Den ansatte hun talte med var utrolig ubehagelig og han afbrÞd konstant og sagde at det var lÞgn at det var sket mere end den ene gang og at vi bare kunne handle et andet sted og så afbrÞd han samtalen.
Vi har vÊret faste kunder hos Mamamia siden de åbnede for mange år siden. Det er så slut nu.
Man kan undre sig over at det i 2025 ikke er muligt at betale med MobilePay eller anden elektronisk betaling eller at man som et minimum sÞrger for at have byttepenge nok med.

2025幎8月18日
自発的なレビュヌ

online bestilling et now go

Når der er travlt så skal du ikke regne med at din bestilling går igennem. ikke noget med at lukke ned for bestiller nej man laver bare ikke din bestilling og når man så vil hente maden til det tidspunkt som de selv har skrevet, så får man at vide at der er lukket for bestilling online.
tak for ingenting

2025幎8月22日

Vi var 4 der bestilte mad plus

Vi var 4 der bestilte mad plus drikkevarer, jeg skulle have en flaske vand da den kom var den åbnet og drukket af den Personale svarede der forstod de ikke men jeg kunne da få en ny hvis jeg Þnskede.Der kom mad til 3 af os , men den 4 manglede efter noget ventetid spurgte vi efter det , svaret var det forstod de ikke men 10 min efter kom der en kold indbagt , det er så 2 gang oplever det så nu kommer vi ikke der mere .

2024幎7月30日

Terrible service

Yesterday, July 1, I was in a pizzeria with my children. I want to leave my negative feedback here. we came at 11:00, as soon as the pizzeria opened, none of the staff approached us for about 10 minutes. then a man came up (I understood one of the owners) and my children and I wanted to order a "lunch offer" and one pizza. the man said the staff was very busy and could only make us one pizza. the children were very upset, but agreed to the terms. they brought us pizza that was not at all tasty and 2 dirty plates! if I was there alone (I mean without kids) I wouldn't touch that pizza. but the children were very hungry and ate one piece each. we didn't eat most of it. terrible service!!! I do not recommend this pizzeria to anyone.

2024幎7月1日

Mama Mia i Ribe

Mama Mia i Ribe
Omg personalet kan IKKE smile derinde, magen til surhed og negative personale, skal man lede lÊnge efter, efter den dårlig opfÞrsel og oplevelse kommer man ikke igen, de råber og skÊndes og snakker hÞjt på deres eget sprog til hinanden mellem medarbejdere (+ chefen) som man kan hÞre i HELE restauranten, så kunderne bliver skrÊmt vÊk - stedet burde tjekkes eller lukkes pga omgangstonen, det er en restaurant, ikke er vÊrtshus, det er pinligt pizza personale !!!

2024幎4月1日

HåblÞst sted

HåblÞst sted.
Bestilte en nr. 3 med ekstra ost samt en salatpizza med oksekÞd.

Vi fik dog en nr. 34(med kebab) som min kone ikke kan tåle - det opdager vi da vi kom hjem..

Prisen for en nr. 3 med ekstra ost og en nr. 34 blev 201.-

Men prisen på deres menukort på hjemmesiden siger 182?

Hvor er de resterende 19 kroner?

Det var sidste gang vi bruge Mama mia.

2024幎2月3日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ