Mama Nova レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik heb voor ik een bestelling plaatste contact gehad met Pim en Laura omdat er iets uitverkocht was. Ik werd heel vriendelijk en helder geholpen. Nu is mijn laatste pakketje onderweg, eerste pakketje... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wat een geweldige winkel! Zowel de webshop als de fysieke winkel! Ons zoontje kon heerlijk spelen terwijl wij rustig konden winkelen! Voor alle leeftijden is er wel iets! Van prachtige grimms en grapa... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Al jaren onze go-to kinder(web)winkel. Bijna al het open eind speelgoed van onze kinderen en familie/vrienden komt hier vandaan. Super lieve betrokken mensen die oog hebben voor kwaliteit, milieu en... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fijne ondernemers, goede communicatie en staan open voor alle vragen. Maken er zelfs filmpjes van, voor anderen om centraal te beantwoorden op hun socials. Mooie set stapelstein gekocht, voor een leuk... もっと見る

企業情報

1. 子供の店

当該企業による記述

Duurzame producten voor (aanstaande) ouders. 🍀 Van prachtig houten speelgoed tot wollen bodywarmers en van dingen voor je seizoenstafel tot kleding van biologisch katoen, van barnsteen sieraden tot knutselspullen. We verkopen merken als: Grimm’s, Holztiger, Hvid, Engel Natur, Joha, Alwero, Way to Play, Goki, Disana, Tula, ToddleRoad, Tess & Tobi, Ergobaby, Sarah’s Silks, Stockmar, Connetix, Speelbelovend, Glückskafer en Laura’s Play Cotton.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 13

レビューを書く

Superleuk!!

Al maanden volg ik Mamanova via Insta. En zoo leuk de reels die ze altijd delen. De tips en ideeën zijn altijd meer dan welkom. We gingen een dagje naar Rotterdam vanuit ons vakantie adres. Na veel zoeken en reizen uitgekomen bij hun winkeltje! (we wonen in Limburg dus metro en trams zijn bij ons niet alledaags 😅🤗). Goede en nuttige tips gekregen en uiteraard geslaagd. Het cadeautje voor de verjaardag van onze dochter moet nog wachten om mee gespeeld te worden. We hadden meer op ons to do lijstje staan anders had ik nog langer kunnen neuzen in hun winkel. Gelukkig hebben ze de socials en de webshop nog 🫶😍

2024年8月1日

Mama Nova からの回答

Wat onwijs leuk om te horen! Bedankt Yvonne!

Stapelstein downloads

De downloads van Mamanova zijn super mooi. Zit goed in elkaar en mijn dochter vindt ze prachtig (de 'puzzels' met Stapelstein). Zoontje van beste vrienden vond het ook super leuk, dus hem voor zijn verjaardag ook een setje gegeven! Gewoon even printen en lamineren, dan hebben ze er super lang plezier mee!

2024年7月17日

Mama Nova からの回答

Fijn om te horen, Margot! Dankjewel!

Super!

Fijne webshop, snelle levering en leuke producten!
Ben super tevrede over de learn and grow magneten en de downloads om er cijfers en letters van te maken zijn super leuk en leerzaam voor mijn peuter!

2024年6月17日

Top service.

Top service.. Had een vraag en deze werd ook snel beantwoord via instagram. Een fijn bedrijf waar ik zeker vaker ga kopen!

2024年6月4日

Dankjewel

Top! Echt zalig - dankjewel voor de leuke (gratis) downloads 🙏🏼

2024年5月29日

Mama Nova からの回答

Jij bedankt voor de leuke review!

Leuke webshop

Leuke webshop, aanrader de spelletjes behorend bij de stapelstenen en magneetblokken. Én gratis 👍🏻👌🏻

Mama Nova からの回答

We gaan binnenkort voor de magnetische tegels van Connetix en Learn & Grow nog meer printables maken!

Blij met mamanova

Ik ben super tevreden over mamanova. Ze bieden prachtige producten aan. Naast al deze producten bieden ze via Instagram tal van speelideeën en leuke downloads aan🍀.
Ik blijf jullie volgen!

Mama Nova からの回答

Super leuk om te horen, Iris! Bedankt voor de review!

5つ星のうち5の評価

Echt super leuke activiteit voor mijn…

Echt super leuke activiteit voor mijn kindjes op de peutergroep. Ze zijn dol op dingen bouwen met de magnetische tegels. Dit is een mooie doel bewuste activiteit. Zo leren ze de letters en de cijfers. Hopelijk in de toekomst nog meer leuke gratis platen.

Mama Nova からの回答

Wat fijn om te horen dat de kindjes er zo leuk mee spelen! We gaan zeker nog meer downloads maken!

5つ星のうち5の評価

Running the extra mile...

Een webshop van mensen die een stapje verder gaan voor hun klanten. Goede service en mooie, kwalitatieve spullen.

2024年4月18日

Mama Nova からの回答

Super lief, dankjewel! We vinden klantenservice inderdaad heel erg belangrijk!

downloads

De downloads zijn een goede toevoeging bij onze stapelstenen. Die echt dagelijks worden gebruikt, als stoel, als ladder bij het brandweer spelen, of als ze zelf iets uit de kast willen “pikken” maar ook tijdens het spelen met de auto, verstoppertje spelen enz. Wij zijn er blij mee!

Daarnaast snelle service en heel snel contact!

2024年5月27日

GOED!

Fijne, mooie en gratis downloads!

2024年5月2日

Mama Nova からの回答

Fijn om te horen dat jullie blij zijn met de Connetix en/of Stapelstein download!

Prachtige webshop!

Prachtige webshop!
Waar ze knetterhard werken..
Waar je ook gratis voorbeelden kunt downloaden waar de kinderen veel plezier aan beleven.

2024年5月26日

Mama Nova からの回答

Bedankt voor je lieve woorden! Fijn dat de printables in de smaak vallen.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。