レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg ventede lÊnge pÃ¥ min kjole, hvilket jeg var klar over pÃ¥ forhÃ¥nd. Da den blev forsinket, fik jeg lige sÃ¥ fin besked om det, og muligheden for at annullere min ordre, hvilket jeg HELDIGVIS ikke g... もっず芋る

Love the clothes. Bought it at the sale, and it is a bit unfortunate that items put in cart, can be pulled out, instead of being reserved for a bit while you search for other items.

Jeg blev kontaktet af Mamas Mini, fordi jeg havde skrevet en kommentar pÃ¥ en udsolgt kjole pÃ¥ deres Instagram profil, og nu havde de fundet en ekstra pÃ¥ lager, og om jeg stadig var interesseret i den.... もっず芋る

䌁業情報

1. 子䟛服店
  2. ベビヌ服店
  3. オリゞナルプリントグッズ

圓該䌁業による蚘述

Handpicked kids wear for the world's most curious explorers. Playing, learning, and growing is our children’s most important task and we want to make them comfortable no matter what the day holds. We know that what we dress our children in matters. Mamas Mini is a carefully handpicked selection of beautiful, casual and cool gender neutral pieces. We want to create a less is more-wardrobe with styles that pairs easily and can be passed down through generations to come.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

42件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Hurtig levering og god pris og kvalitet

Har kÞbt Toby Denim Jeans og Ella denim dress mom. Hurtig levering, god pris og god kvalitet. StÞrrelserne er gode. KÞber helt sikkert fra jer igen!

2024幎9月16日
Mamas Mini ロゎ

Mamas Mini からの回答

Hej Michella

Tusind tak de pÊne ord - hvor er jeg glad for, at det hele bare passer. Både til dig og til mini ❀

Kh.
Line, Mamasmini.dk

SkÞnne

SkÞnne, dejlige ting og god service

2024幎6月25日
Mamas Mini ロゎ

Mamas Mini からの回答

Hej Ann

Tusind tak for de flotte ord - det sÊtter vi stor pris på.

Uovertruffen kundeservice!!

Jeg blev kontaktet af Mamas Mini, fordi jeg havde skrevet en kommentar på en udsolgt kjole på deres Instagram profil, og nu havde de fundet en ekstra på lager, og om jeg stadig var interesseret i den. Simpelthen helt fantastisk kundeservice - og kjolen blev leveret få dage efter. Jeg kan varmt anbefale Mamas Mini!

2024幎2月18日

Love the clothes

2024幎2月1日
自発的なレビュヌ

Super service🌞 Skrev pÃ¥ en udsolgt

Super service🌞 Skrev pÃ¥ en udsolgt style i december, hvor Stine skrev hun ville huske mig, hvis der kom en retur. Sidst i januar fÃ¥r jeg en mail at hun har fÃ¥et en enkelt retur💜 FÃ¥ dage efter lÃ¥ den foran min dÞr🀩 Varen levede 100% op til mine forventninger. LÊkker kvalitet👌🏻

2024幎1月27日

KÊmpe anbefaling

Det allerfineste tÞj og bestemt ogsÃ¥ den bedste service. Man fÃ¥r bÃ¥de hurtig levering og en god feedback hvis man har spÞrgsmÃ¥l. KÊmpe anbefalinger fra mig - og mine drenge 😁

2024幎1月12日
自発的なレビュヌ