Min go-to-butik, bÃ¥de pÃ¥ nettet og IRL, nÃ¥r jeg er i nÊrheden af Skanderborg. Skriver man til dem med spÞrgsmÃ¥l, kommer der hurtigt svar pÃ¥ sms med billeder af det pÃ¥gÊldende tÞj, er ogsÃ¥ netop i d... ãã£ãšèŠã
Faldt over Mamelukken pÃ¥ Facebook, det sÃ¥ indbydende ud. Sendte bud efter en kjole, den passede perfekt og i lÊkker babyflÞjels. Sender bestillingen tirsdag kl 11, minsandten om jeg ikke kunne hent... ãã£ãšèŠã
Bestilte flot kjole i XL. DesvÊrre havde de kun en L tilbage, men sendte den efter aftale. Hvis jeg ikke kunne passe den, kunne jeg returnere uden beregning. Jeg valgte at fÃ¥ den sendt til pakkeboks,... ãã£ãšèŠã
Super nemt at bestille, hurtig levering, elsker at der medfÞlger en returlabel i pakken, hurtig respons pÃ¥ returnering. Synes dog det er meget svÊrt at se hvilken farve man vÊlger, nuancer stemmer dÃ¥... ãã£ãšèŠã
Hurtig levering og flot indpakning.
Hurtig levering og flot indpakning.
Det er fÞrste gang jeg har handlet ind hos Mamelukken men det er ihvertilfÊlde ikke sidste gang. Varene var smukt pakket ind i rÞdt silkepapir - det er så dejligt når der lige bliver gjort lidt ekstra. Og levering var med det sammen. Så min anbefaling er at det er et sted som man roligt og trykt kan handle med.
Hurtige og effektive. God kundeservice
Hurtige og effektive.
Afgav ordre der blev leveret 2 dage efter.
DesvÊrre var stÞrrelsen på den King Louie nederdel jeg havde bestilt ikke stÞrrelsessvarende med mine andre king louie nederdele. Da jeg genbestilte samme nederdel en stÞrrelse stÞrre og gjorde opmÊrksom på ovenstående - sendte de en betalt svarkuvert til returnering af den fÞrste ordre. Derudover rettede de hurtigt stÞrrelsesbeskrivelsen på denne nederdel på deres hjemmeside.
Har nu en king louie nederdel der sidder perfekt og kan kun sige at mamelukken.dk ved hvad god kundeservice er.
Handler bestemt hos mamelukken.dk en anden gang.
Top service
Jeg oplevede problemer med en vare og fik den bedste service lÊnge. Stor anbefaling herfra!
Mh Monica
Den bedste service overhovedet :-)
Bestilte flot kjole i XL. DesvÊrre havde de kun en L tilbage, men sendte den efter aftale. Hvis jeg ikke kunne passe den, kunne jeg returnere uden beregning. Jeg valgte at få den sendt til pakkeboks, men PostDK glemte at scanne den ind, så måtte vente på, den rÞg retur, hvorefter Mamelukken så kunne sende den IGEN. Virkelig god, hÞflig og serviceminded betjening.
DÃ¥rlig og uvenlig betjening
De 2 stjerner er for de lÊkre kjoler der er i butikken. De sidste tre der mangler, er for den manglende og meget lidt smilende betjening. Fik intet hjÊlp og det virkede mest som om jeg var i vejen. Jeg havde mine to drenge med og de hverken pillede eller larmede men de fik heller ikke det mindst smil. KÞbte en kjole som jeg er meget glad for men nÊste gang finder jeg en på nettet. DesvÊrre
Kort og godt. Jeg er begejstret ð
Kort og godt. Jeg er begejstret ð
Bestilte min fÞrste kjole igår kl 14.30
Den er modtaget idag ved middagstid
Og jeg bor altså på Frederiksberg.
Kjolen, ja den er også perfekt og bliver ikke den sidste fra Mamelukken.
SÃ¥ tak for super super service ð
SkÞn butik med vidunderlig betjening
Og de skÞnneste kjoler, jeg kunne slet ikke vÊlge, så jeg endte med hele tre vidunderlige kjoler! Dejlig - skÞn og nÊrvÊrende og Êrlig rådgivning!!! Ikke sidste gang jeg tager turen til Skanderborg
Flotte kjoler hurtig levering
jeg fandt 2 flotte 50'er kjoler som jeg bare måtte eje.
Det var nemt at bestille og varerne kom hurtigt.
SkÞn butik :-)
Dejlig butik med tÞj i glade farver og designs :-)
Hurtig svar på forespÞrgsel; nem bestilling og hurtig levering.
Det bliver ikke ret meget bedre!