企業が回答しました
De klantenservice verdient 5 * De site werkt niet optimaal, bestellingen kunnen vaak niet aangepast worden. De klantenservice biedt dan meteen uitkomst. De nagels blijven goed zitten, al merk ik na... もっと見る
企業が回答しました
Deze stickers blijven makkelijk 3 weken goed zitten als je ff extra goed vast drukt langs de randjes en als je er een laagje topcoat overheen doet. Ik haal ze er echter na 2 weken altijd af, omdat ik... もっと見る
ネガティブなレビューの 91%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Maniac is een geweldig product en bedrijf. Ik ben nu sinds de corona tijd klant. De nagelstickers zijn van super mooie kwaliteit en zijn ook nog doorontwikkeld en mooier geworden. Wat ikzelf het allerfijnste vind is dat je op je eigen tijd kan aanbrengen. Ik heb 2 kids en werk fulltime, sport en kook graag. Meestal heb ik doordeweeks pas rond 22u even tijd mijn nagels te doen. Geen probleem. Met mijn ervaring ben ik binnen een 20min - uiterlijk half uur klaar, in het begin duurt dat iets langer omdat je even de slag te pakken moet krijgen. Kleurtje kan je ook eens mee experimenteren want als je het na een weekje toch wel gezien hebt haal je het er eenvoudig in een paar minuten af. Normaal kan je zeker 2 weken of meer op hebben. Mijn nagels waren echt beschadigd van het verwijderen bij een salon. Nu zijn ze veel mooier en helemaal niet beschadigd.
Het bedrijf: als je een keer een vraag hebt word je super snel, attent en met veel liefde geholpen. Geweldig echt ❤️
Ik kan maniac van harte aanbevelen en dat doe ik ook aan al mijn vrienden 😁

Maniac Nails からの回答
Niet fijn, met deze stickers blijf je constant met je vingers vastzitten/haken in je haar, echt niet prettig. Ook blijven ze (na het opvolgen van alle instructies), maximaal een week zitten. Absoluut geen aanrader dit.

Maniac Nails からの回答
Ontzettend leuk bedrijf, waar persoonlijk contact voorop staat. Daarnaast - ook niet onbelangrijk - ben ik ontzettend blij met de producten. De gelnagelstickers zijn van hoge kwaliteit en halen met gemak twee weken. Zonder chips of breken. Het aanbrengen gaat makkelijk. Vanaf mijn eerste poging zaten de stickers al muurvast. Kortom: ik ben echt heel erg enthousiast. Het is bijna grenzend aan geobsedeerd :-)

Maniac Nails からの回答
Ik krijg vaak complimenten over mijn nagels en de vraag waar ik ze heb laten doen. Als je er handig in bent dan is het niet te onderscheiden van salonkwaliteit. Buiten dat heeft dit bedrijf een betrokken , vriendelijke en behulpzame klantenservice.

Maniac Nails からの回答
Heel fijn product!! Brengt makkelijk aan, en scheelt heel veel geld vergeleken met waar ik mijn nagels normaal zou laten doen! Heel blij mee!

Maniac Nails からの回答
Fijn om aan te brengen en zien er lang mooi uit

Maniac Nails からの回答
Hele fijne stickers🩷 Makkelijk aan te brengen en blijven heel lang zitten!!

Maniac Nails からの回答
Ben heel blij met de nagels, ze blijven goed en lang zitten. Ook verkopen ze veel verschillende kleuren en wil ik er nog veel proberen!

Maniac Nails からの回答
Blijven echt 2 weken zitten, super makkelijk aan te brengen en hebben hele leuke kleuren en patronen!!!

Maniac Nails からの回答
Erg vriendelijke klantenservice en veel leuke designs

Maniac Nails からの回答
Hele fijne producten! Gebruik ze al meer dan een jaar en nog steeds fan!

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。