Mapsy.dk レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2.5

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Hos Mapsy.dk elsker vi kort! Vi hylder lokal samfundene og vores infrastruktur set ovenfra. Se din by ovenfra og nyd den som en plakat på vÊggen.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 15ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Ingen kundeservice

Fine plakater, hurtig levering.
Dog var pakken beskadiget og plakaten Þdelagt.

IfÞlge hjemmeside svarer de efter en hverdag, har skrevet til dem 3 gange og ikke et eneste svar får man.

249kr plus porto ud af vinduet 😩

2026幎8月28日
5぀星のうち4の評䟡

Flotte plakater, men problemer med ordren

Jeg kom ved en fejl til at bestille to ens plakater og kontaktede derfor virksomheden flere gange for at få den ene ordre annulleret\. DesvÊrre har jeg endnu ikke fået svar på mine mails, og belÞbet for begge ordrer blev trukket fra min konto\.

Jeg har nu modtaget begge plakater, og de er virkelig flotte og lever helt op til mine forventninger\. 👍

Jeg har dog modtaget begge plakater i én samlet pakke, men har betalt fragt to gange\. Derfor bliver det 4 stjerner fra mig\.

Jeg venter stadig på en tilbagemelding på mine mails og håber, at virksomheden vender tilbage\.

2026幎8月20日

Svindelfirma

Ejeren af denne shop har tidligere stået bag Mapishop og Postervilla, og en hurtig sÞgning viser at han har adskillige konkurser bag sig.
Lige så snart et domÊne får for mange dårlige anmeldelser på Trustpilot, så skiftes der til et nyt.
Ingen kontakt til kundeservice og ingen mulighed for retur, når du efter lang ventetid modtager en krÞllet plakat.
Jeg måtte selv gÞre indsigelse ved banken for at få penge retur.

2025幎6月25日
5぀星のうち1の評䟡

Jeg har bestilt en plakat hos mapsy

Jeg har bestilt en plakat hos mapsy. Der stod klar til afsendelse. Levering 2-5 dage. Under ordrebekrÊftelsen står der man får besked når de har afsendt pakken. Efter 8 dage skrev jeg til dem og efterspurgte min plakat intet svar. Samme aften havde de hÊvet pengene fra min konto. Skrev til dem igen, gjorde opmÊrksom på de ifÞlge dansk lovgivning ikke må hÊve pengene fÞr de har afsendt varen. Gjorde opmÊrksom på jeg Þnskede mine penge tilbage. Det er svindel når man tager folks penge og ikke har intentioner om at levere det man har bestilt. Og det kan politianmeldelse. Den mail svarede de heller ikke på. FÞrst idag 15 dage senere modtog jeg min plakat. Jeg havde sådan set skrevet til dem igen og bedt dem annullere min ordre, samt give mig mine penge tilbage. Den mail svarede de heller ikke på. Alt i alt en meget dårlig oplevelse.

2026幎5月5日
5぀星のうち1の評䟡

Ikke modtaget plakat, ingen respons.

Har bestilt en plakat for en uge siden og har intet hÞrt siden. Har skrevet mail uden respons og forsÞgt at ringe, men der er gammel telefonsvarer besked hvor de siger de har travlt og Þnsker god jul. Vi er i maj nu. SpÊndt på om jeg modtager min plakat som skulle gives i fÞdselsdagsgave i morgen.

2026幎5月12日

HOLD DIG VÆK!!!

HOLD DIG VÆK!!!

Vi har bestilt en poster og modtaget en poster med Forkert by og postnummer.
Efter at have forsÞgt at kontakte firmaet flere gange de sidste par måneder er det endnu ikke lykkedes at komme i kontakt med firmaet.

Vi kan se at den poster vi har bestilt er 100% den rigtige poster med det korrekte postnummer vi bor i. Vi har modtaget noget helt forkert.

Det udstråler som en Scam og et forsÞg på at tjene nemme penge uden at levere kundeservice.

Vi har ringet til firmaet i midten/slutningen af Januar flere gange og kommer igennem til telefonsvarer fra inden jul.

Nu har vi lyst til at kaste den forkerte plakat vi har fået a H...... Til!!!

2026幎2月3日

Har bestilt en plakat den 10 januar

Har bestilt en plakat den 10 januar, der står 2-5 dages levering. Efter flere henvendelser, hvor blandt andet jeg får besked på at jeg skulle have modtaget en forsendelse jeg kan spore til dao, hvilket jeg fÞrst lige har fået for 5 min siden. Men den er kun oprettet hos dao, nu står den som venter på registrering. Har jeg stadig ikke modtaget min plakat. FÞrste og sidste gang jeg handler på mapsy og vil ikke anbefale til andre.

2026幎1月19日

Hold jer vÊk!

Har bestilt fra mapsy og har intet modtaget, de trak pengene hurtigt og man fik en mail med det betalte belÞb og en lovet levering til pakkeshop osv men har skrevet til dem både på deres side og mail intet svar, har ringet til dem flere gange i deres tidsrum 11-13 men direkte på svare hvor en fortÊller de har travlt og ikke kan tage telefonen. Håber de svare her da jeg gerne vil have pengene tilbage! Ordre nummer 11676!

2026幎1月16日
5぀星のうち3の評䟡

De spammer med tilbud - op til fire gange på en dag

REVIDERET 01-12-2025 - se under den stiplede linie
I de seneste dage har jeg fået utallige mails fra dette firma. "Sidste chance for 25% rabat" osv. osv.
Nogle firmanavne og e-email adresser, f.eks. YouSee og Norlys, er blevet misbrugt af svindlere, men disse mails fra MAPSY er alle fra deres mail mapsy.dk adresse og hvis man klikker på tilbuddene med de forskellige kort kommer man over på foretagenets hjemmeside - den samme man kan tilgå ved at sÞge på den.
Jeg kan se, at andre også er blevet spammet. Jeg har kÞbt en lille plakat af min by for et par år siden, så jeg ER sikkert i kundekartoteket, men det bÞr ikke medfÞre den slags spamming! Eller uopfordrede henvendelser overhovedet.
+++++++++++
Jeg noterer mig Mapsy's svar og Êndrer fra en til tre stjerner for ikke at vÊre uretfÊrdig. Jeg må dog sige, at jeg ikke mindes at have fået noget fra firmaet i måneder - eller nogensinde? - efter at jeg kÞbte en mindre by-plakat for vel to år siden. Pludselig vÊlter det så ind med ikke mindre end fire på en dag som max. og det på et tidspunkt, hvor også falske spam-mails (misbrug af firmanavne) er i hastig stigning. Er der sket en Êndrig af ejerskab / firmapolitik. Det er under alle omstÊndigheder en form for spamming, men jeg har nu unsubscribed som opfordret.

2025幎11月28日
Mapsy.dk ロゎ

Mapsy.dk からの回答

Du har accepteret ved et tidligere kÞb at modtage vores tilbud via mail - du kan nemt fjerne dig fra vores mail liste - det står Þverst på alle mails. Vi beklager hvis du fÞler det har vÊret spam - vi har dog kun underrettet dig om et godt tilbud som du har sagt ja til :-)

5぀星のうち1の評䟡

KÊre Postervilla og hvad i ellers har

KÊre Postervilla og hvad i ellers har heddet.
I bruger jo jeres gamle kundekartotek, er blevet spammet af jer i dag.
Vi kan jo alle sammen noget, så måske i skulle finde på noget andet :-).
Fik aldrig min plakat trods en masse henvendelser.

2025幎11月27日
Mapsy.dk ロゎ

Mapsy.dk からの回答

Vi kan ikke se at du har vÊret kunde hos MAPSY.DK - du bedes derfor flytte din anmeldelse. Vi bliver desvÊrre nÞdsaget til at anmelde din anmeldelse og informere vores kunder om dette. I bedes venligst se bort fra denne anmeldelse.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。