Ik ben fan van travel stof, het zit zo comfortabel & zo fijn ook altijd zakken in de jurken. Ik had nog nooit een travel jurk besteld via mapsy shop, maar mijn eerste ervaring is zo goed, dat ik zek... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Zeer tevreden over de aankopen bij deze shop. Voldoet volledig aan de beschrijving van de kleding. Mooie afwerking, een goede pasvorm en een grote keuze. Een aanrader! Supervlugge bezorging na één of... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Twee stukken besteld en betaald. Ontving verzendcode via PostNL. Daarna werd zonder opgaaf van reden terug gestort. Moest zelf mail sturen om er achter te komen dat beide items niet leverbaar waren. H... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Toevallig kwam ik gisteren op de website van Mapsy terecht. Daar zag ik de HS jurkjes one size voor 16,45. Van die lekkere maar toch geklede india flodder jurkjes. Had vragen over de maat. Meteen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bij Mapsy omarmen we elke vrouw. Onze stijlvolle kleding combineert dagelijks comfort met een modieuze twist, perfect voor de zelfverzekerde vrouw. Van speelse prints tot tijdloze looks, ons assortiment heeft voor ieder wat wils. Met trendy, unieke ontwerpen van hoge kwaliteit geef je jouw garderobe moeiteloos die extra spark. Ontdek Mapsy en laat je stijl stralen, elke dag weer!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã

Snelle levering.
Snelle levering.
Goede pasvorm.
De kleur kwam overeen met de foto.
Draagt fijn met het warme weer.
Mooie stof.

Mapsy.shop ããã®åç
Producten komen overeen met de website
Producten komen overeen met de website. Netjes verpakt en geleverd. Een item retour gezonden en zonder problemen de aankoop teruggestort.

Mooie Angelle Milan blouses
Mooie Angelle Milan blouses al voor het najaar gekocht. Door de travelstof blijven ze mooi bij dragen...geen gekreuk...wassen ophangen klaar...ideaal om mee te nemen in je koffers. Ziet er ALTIJD netjes en vrouwelijk uit. Leuke nieuwe kleurtjes.
BLIJ MEE

Mapsy.shop ããã®åç
Doordat ik een verkeerd zomerjurkjeâŠ
Doordat ik een verkeerd zomerjurkje kreeg opgestuurd en deze retourneerde is alles 100% tevreden opgelost.

Mapsy.shop ããã®åç
De eerste keer bij Mapsy besteld
De eerste keer bij Mapsy besteld. Fijne site, goede en snelle bezorging. ân Tevreden klant!

Mapsy.shop ããã®åç
Slechte kwaliteit jurkjes, goede service
Slechte kwaliteit jurkjes, helaas
Maar misschien pech gehad. Ik heb vlot contact gehad en het probleemloos kunnen retourneren. Dat is dan wel weer fijn.

Mapsy.shop ããã®åç
Niet zoals ze het voorbeeld gevenâŠ
Niet zoals ze het voorbeeld geven hoofdje staat schuin en had het beter verwacht nochtans 54 euro goed betaald sorry ik heb 11 kleinkinderen ze zeggen allemaal dat het popje niet is zoals ze zeggen

Mapsy.shop ããã®åç
Ik had een klacht over een product van Mapsy âŠ
Ik had een klacht over een product van Mapsy. En na een mailtje een erg goed antwoord terug gekregen en voelde me gehoord! Ze zijn erg snel met hún oplossingen!! Dat waardeer ik ernorm!

Mapsy.shop ããã®åç
Snelle levering en een mega leukeâŠ
Snelle levering en een mega leuke jurk,past precies en zit lekker

Mapsy.shop ããã®åç
Retour correct afgehandeld en geld snelâŠ
Retour correct afgehandeld en geld snel terugontvangen.

Mapsy.shop ããã®åç
Allemaal keurig afgehandeld met een kleine maar âŠ
Allemaal keurig afgehandeld na bestelling. Niets mis mee met een kleine maar want kleuren materiaal net wat anders dan op foto site

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ