企業情報
当該企業による記述
Maranzano-fashion is een merk dat zich specialiseert in exclusieve herenschoenen, met een bijzondere focus op loafers. Onze collectie staat bekend om de combinatie van elegantie, vakmanschap en hoogwaardige materialen. De loafers van Maranzano-fashion zijn ontworpen voor de moderne man die stijl en comfort waardeert. Elk paar wordt met zorg vervaardigd, waarbij traditionele technieken worden gecombineerd met eigentijdse ontwerpen. De schoenen zijn geschikt voor diverse gelegenheden, van zakelijke bijeenkomsten tot informele uitjes, en stralen een tijdloze klasse uit. Maranzano-fashion richt zich op klanten die hoge eisen stellen aan kwaliteit en stijl, en biedt daarom een uniek assortiment aan stijlvolle, comfortabele en duurzame loafers.
連絡先
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
De Falcon Shiny heeft een prachtige…
De Falcon Shiny heeft een prachtige glans die echt opvalt zonder overdreven te zijn. Mooie kwaliteit, een stijlvolle uitstraling en zeker een aanrader!
Mooie kwaliteit en kleur schoenen.
Goede ervaring fijne schoenen zitten…
Goede ervaring fijne schoenen zitten perfect en van goede kwaliteit. Echt een aanrader!
Fijn bedrijf en fantastische producten
Fijn bedrijf en fantastische producten.
Van A tot Z tevreden over dit bedrijf!
Fijne schoen, goede service en nette verpakking.
Fijne schoen, goede service én mooi verpakt. Ik heb inmiddels twee paar – absolute aanrader!
Geweldige loafers
Top service en top kwaliteit schoenen! Ik haal al min loafers hier!
Hoge prijs-kwaliteit verhouding
Ik ben begonnen met loafers dragen via Maranzano. Ik wil gelijk niks anders. De prijs-kwaliteit is zo enorm goed! Er is bij mij een paard op de zijkant gaan staan van mijn schoen en na een borsteltje over de schoen zie je niks meer... dit is is mijn ogen precies wat je wilt als je een aankoop doet van een kledingstuk. Hoge kwaliteit tegen een nette normale prijs.
Ook heb ik andere loafers geprobeerd en die zitten op t begin ook goed, maar niet voor langere tijd... Dit heb ik wel met Maranzano, ik kan deze hele dagen dragen en niks aan de hand!
Bijdeze raad ik Maranzano echt aan, hoge kwaliteit met een hele nette prijs!
Super goed!!
Goede service, goede prijs en een perfect zittende loafer. Ze waren snel binnen en het is exclusief verpakt. Top! Ik ga zeker meer kleuren bestellen!
Recentelijk een paar mooie loafers hier…
Recentelijk een paar mooie loafers hier aangeschaft. Goede kwaliteit en een fijne pasvorm, echt een aanrader!
Mooie schoenen
Mooie schoenen, en snelle levering!!
De schoenen worden geleverd in een chique doos van goede kwaliteit
Stijlvol + kwaliteit!
Mooie stijlvolle schoenen met een goede prijs / kwaliteitsverhouding. Draag ze nu 3 maanden dagelijks naar werk. Dragen erg comfortabel en zien er nog steeds netjes uit!
Zeer mooie en nette schoenen
Zeer mooie en nette schoenen. De schoenen werden geleverd in een mooie chique doos met een zak voor als je gaat reizen met deze schoenen. Heb ze nu een week en loop er bijna dagelijks op. Echt top schoenen!
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。