レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Ik ben al een hele tijd klant bij Marcel' Green Soap en zie met plezier dat er meer en meer producten in de supermarkt verschijnen. Wij gebruiken verschillende producten. De geuren zijn zeer aangena... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Alles fris en fruitig en belangrijk..... goed voor lijf en leden. Met het afwasmiddel, poetsmiddelen en handzeep, douchespul geen last meer van exceem! Kortom een weldaad voor lijf, leden... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

QualitÀt wie gewohnt wirklich sehr gut auch fÃŒr sehr empfindliche Haut. Ware kam teilweise mit Defekt am Beutel an. Aber sofort nach Reklamation wurde reagiert und umgehend Ersatz geliefert. Vielen D... もっず芋る

Wat een verademing
 letterlijk én figuurlijk! De website is helder, bestellen gaat supersoepel en de service is sneller dan je “badschuim” kunt zeggen. Alles ruikt heerlijk fris, van de douchegel to... もっず芋る

䌁業情報

1. 掗浄剀提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Bewust schoonmaken, wassen en verzorgen zónder in te leveren op een fijne geur? Da's Marcel’s Green Soap. Geniet van onze Feel Good geuren, terwijl je met refills en gerecycled plastic een stapje in de groene richting zet. Doe je mee?

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

+3x defect zeeppompje

Ik heb nu al een aantal keren jullie handzeep gekocht.

De eerste keer was het pompje stuk, in die zin, de eerste keer werkte het maar daarna zakte het volledig in en als je pompt komt er maar een beetje uit.

Dat kan een keer gebeuren.

De tweede keer was het irritanter, want ik kon eigenlijk het hele ding weggooien, want het werkte gewoon niet. Vervolgens had ik gelukkig een flesje wat wel werkte, dacht ik, maar het pompje ging ook stuk!

Daarna heb ik het een tijd niet gekocht vanwege dat onhandige pompje. Maar de handzeep ruikt zo lekker en ik was mijn frustratie na enige tijd eigenlijk alweer vergeten. Ik heb toen het pompje en een navullingszak gekocht.

Warempel het pompje doet het weer niet! En ja alle keren heb ik het pompje gedraaid, ik heb het zelfs een keer er helemaal uitgehaald gewassen en opnieuw er in gedraaid met als gevolg dat de helft van zeep door de gootsteen ging.

Ik ga voor duurzaam, daarom ook jullie merk en een navullingszak, maar die duurzaamheid kan ik nu wel vergeten vanwege dat stomme pompje. Ik moet nu steeds een nieuw flesje kopen.

1 keer kan gebeuren, 2 keer is pech maar 4 keer is echt wel een probleem.

Ik hoor graag van jullie.

ps: buiten het pompje werken jullie emailadressen ook niet, ook weer 4x geprobeerd en krijg steeds een foutmelding, dan maar via deze site. klantenserviceatmarcelsgreensoap.com
infoatmarcelsgreensoap.com

2026幎3月23日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち1の評䟡

Er staat ZERO PLASTIC maar zit er echt geen plastic in?

Er staat ZERO PLASTIC, maar lezen van het label levert de volgende stof op: polycarboxylaat. Op internet de volgende tekst: polycarboxylaat wordt beschouwd als een type polymeer dat veelal wordt toegepast in de vorm van een hoogwaardige kunststof-achtige hulpstof (superplastificeerder) in de bouw.
Hieronder vindt u de details:
Wat is het? Polycarboxylaat is een polymeer, een lange keten molecuul dat wordt gebruikt in de chemische industrie. Het wordt specifiek ingezet als superplastificeerder in beton en mortel om de hoeveelheid water te verminderen, zonder de vloeibaarheid te verliezen. Dit doet mij ernstig twijfelen of de tabletten wel volledig plastic vrij zijn?

Beste Marcels soap, bedankt voor de reactie. Hebben jullie de coating van de tabletten dan gewijzigd sinds de aflevering van keuringsdienst van waarde? Welke polymeer gebruiken jullie specifiek? Oplosbaar in water zegt namelijk niks over of het uiteindelijk ook volledig uiteen valt in moleculen die niet schadelijk zijn voor de natuur. Ik zie jullie reactie met veel plezier tegemoet.

Beste Marcels soap,

Ik waardeer jullie reacties enorm. Bedankt voor de uitleg, daar leer ik van. Ik krijg de indruk dat jullie product geen microplastics bevat volgens de definitie zoals jullie stellen. Maar als ik die definitie na zoek krijg ik wel de indruk dat er synthetische nanodeeltjes (al dan niet kleiner dan 100nm) in de natuur terecht komen? Dat was ook wat ik opmaakte uit de aflevering van de Keuringsdienst. En dat we alsnog niet weten in welke mate dergelijke deeltjes (na geruime tijd en ophoping in de natuur en ons lichaam via o.a. drinkwater waar het niet uit te zuiveren is) problemen kan geven en dat hiervoor wel steeds meer aanwijzingen zijn.
Waarom zou je een folie om een tablet doen? Waarom laten we dat niet gewoon weg? Gewoon een schepje vaatwasmachine poeder of een blokje zonder folie? Misschien dat marketing strategieën een ‘handig oplosbaar folietje’ helpt bij de verkoop, maar waarom als de kern van het product is dat het volledig duurzaam en milieu vriendelijk is? En waarom dan ook niet verpakt in gerecycled karton maar toch in plastic?
Leuk om nog een reactie te zien! Bij voorbaat dank.

2026幎4月7日
自発的なレビュヌ

Beste Merel,
Bedankt voor je e-mail, wij begrijpen je vraag!
Polycarboxylaten zijn groepen van polymeren. Aan de omschrijving polycarboxylaten kun je niet zien welke polymeren dit zijn. En polymeren zijn lang niet altijd plastics: in ons geval zijn ze in water oplosbaar en biologisch afbreekbaar. De volledige uitsplitsing van de ingrediënten staat op de website, daar kan je precies zien wat erin zit.
Hopelijk biedt dit zo meer duidelijkheid! Mail anders gerust naar info@marcelsgreensoap.com
Groet, Team Marcel's Green Soap 💚

Beste Merel,
De PVOH die wij als folie gebruiken is biologisch afbreekbaar en microplasticvrij volgens de ECHA-definitie. Neemt niet weg dat we al geruime tijd aan het testen zijn met alternatieven, maar deze zijn helaas nog niet op grote schaal verkrijgbaar.
Groet, Team Marcel's Green Soap 🫧

Mooie producten

Mooie producten, ruiken lekker en een goede prijs kwaliteitsverhouding! Ik wordt er gewoon blij van.

2025幎10月2日

Hi Sandra,
Bedankt voor je review, geniet van je soapies! 🫧

kwaliteit en klantvriendelijkheid

Ik ben al een hele tijd klant bij Marcel' Green Soap en zie met plezier dat er meer en meer producten in de supermarkt verschijnen. Wij gebruiken verschillende producten. De geuren zijn zeer aangenaam.
een klein puntje van kritiek; het afwasmiddel is niet sterk genoeg om alle kookpotten en pannen schoon te krijgen? Daarvoor moet ik toch een ander merk aanspreken, helaas.
Succes!

Marcel's Green Soap からの回答

Beste mevrouw R. Verhelst.
Dank je wel voor je review en wat leuk om te horen dat je zo'n fan bent van onze soapies! Wat betreft het afwasmiddel zullen wij dit zeker meenemen. 🫧

Goed product

Goed product , goede service.

Beste Therese,
Dank je wel voor je order en positieve feedback! Geniet van je soapies. 🫧

Tevreden

Prima spullen, goede service.

Beste A. Looijen,
Dank je wel voor je order en positieve review! 💚

Maakt goed schoon

Maakt goed schoon, ruikt heerlijk, en niet belastend voor het milieu.👍👍

2026幎2月19日

Beste J. Verdonk,
Bedankt voor je review, geniet van je soapies! 💚

Milieuvriendelijke produkten. Top!

Prima producten die aan onze filosofie aanleunen bv dierproefvrij, afval reduceren...

Hi Rosie,
Bedankt voor je review, wij waarderen je positieve feedback! Enjoy. 💚

5぀星のうち1の評䟡

Laag kwaliteit glazen flessen handzeep

Een van de glazen flessen handzeep werkt niet. Het pompmechanisme beweegt helemaal niet.
Met een heel eenvoudige test vóór het verpakken van de fles had iemand het probleem opgemerkt.
Ik wil mijn geld terug, welke procedure moet ik volgen?

2026幎3月3日

Beste Camilo,
Wat vervelend om te horen over onze handzeep fles... Wij helpen je graag verder om samen te kijken naar een oplossing! Zou je ons kunnen mailen via info@marcelsgreensoap.com?
Groet,
Mick | Marcel's Green Soap 💚

Ben al verschillende jaren grote fan

Ben al verschillende jaren grote fan
Spijtig dat de dopjes van de douchegel veranderd zijn. Vond oude systheem makkrlijker Spijtig dat ook de Tonka & muget geur er uit is ook in de stukken zeep .Van de handgel nog wel te verkrijgen.

2025幎11月28日

Hi Marina,
Bedankt voor je review! Wat betreft onze douchegel, hou onze website en socials in de gaten zou ik zeggen... 👀 Helaas komt onze Tonka & Muguet niet meer terug. 💚

The products are great

The products are great! The washing detergent and softener smell great and feel good on the clothes.

2026幎2月12日

Hi Natalie,
Thank you for your review! Enjoy your soapies. 🫧
Regards, Team Marcel's Green Soap

5぀星のうち5の評䟡

Omdat het snel in huis is

Omdat het snel in huis is, keurig verpakt, en het wel wat duurder is, maar je wel het milieu spaart

2026幎3月3日

Beste Ellie,
Bedankt voor je order en positieve review, dat waarderen wij! 😊
Wij wensen je veel schoonmaakplezier toe. 🫧

Prima producten

Prima producten, prettig in gebruik,zalig ruikend én nog eens goed voor het milieu ook!!

Hi Madelon,
Dank je wel voor je review! Wij wensen je veel plezier toe met je nieuwe soapies! 💚

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。