Banner for MARC INBANE

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Helaas een vlekkerig resultaat. Heb de klantenservice gecontact, op 3 verschillende manieren aangebracht. Slechts 2 druppels vermengt met 2 oogcremes en de Hydratant van Marc Inbane, maar vlek op vo... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik houd van dit merk Alles is even geweldig. ik gebruik de drops, het schuim, de bodymilk en de gekleurde dagcrÚme. Als er een totale gezichtsverzorging lijn zou zijn ( cleaners, nachtcrÚme, serum) z... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Marc Inbane gebruik ik al verschillende jaren, er is naar mijn idee geen enkele zelf bruiner die kan tippen aan dit merk.. mousse, druppels, spray, I love ❀ it all Even sprayen en hup klaar voor ee... もっず芋る

䌁業情報

5. 化粧品店
  6. スキンケア クリニック

MARC INBANE に぀いお

圓該䌁業による蚘述

MARC INBANE is a leading player in the world of natural tanning cosmetics and is beloved by a wide audience. Several influential fashion houses, hair and makeup artists, dermatologists, and celebrities have been fans from the very beginning.

MARC INBANE has since won several awards and is available in over 45 countries.

Natural tanning without harmful UV radiation

圓該䌁業による蚘述

High-quality ingredients, innovative products
MARC INBANE is known for its high-quality ingredients and luxurious, natural tanning products, suitable for all skin types. Enjoy a radiant, natural glow without orange tint, streaks, or that typical self-tan smell.

Award-winning, Vegan & Cruelty free

A beautiful, natural tan without harmful UV rays

A beautiful, natural tan without harmful UV rays

No spots/streaks, no orange effect & no unpleasant self-tan scent.

Ordered before 16:00 = Shipped today!

連絡先

Promotion box for MARC INBANE

Nominated Dutch Beauty Award!

Gradual Tanning Lotion - Builds a natural, summer tan up to 14 days!

4.5

通垞1カ月以䞊経っおから回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち4の評䟡

Alles correct en vlot geleverd

Alles correct en vlot geleverd, ik ben blij met de producten.

Hi Veerle,

Bedankt voor je mooie review, fijn om te horen dat alles vlot is verlopen en dat je blij bent met de producten 🖀

Mocht je ooit nog vragen hebben of advies willen voor het beste resultaat, we denken graag met je mee. We zijn zowel telefonisch bereikbaar als via de mail.

Mocht je ervaring zo positief blijven, dan zouden we het enorm waarderen als je je review nog eens wilt herzien naar 5-sterren 🖀

Vlotte levering

Vlotte levering. Leuk cadeau bij de bestelling!

2026幎3月9日

MARC INBANE からの回答

Wat fijn om te horen, bedankt voor je review!
Geweldig dat zowel de snelle levering als het product zelf zo goed bevallen.

Veel plezier ermee en hopelijk tot snel weer! 🖀

Ik gebruik Marc Inbane al sinds enkele

Ik gebruik Marc Inbane al sinds enkele jaren. Vooral de suntan spray. Daar ben ik erg content van.

Leuk dat je zo blij bent met onze producten.
Voor tips of advies mag je ons altijd bellen naar 013 889 7150 of mailen naar netherlands@marcinbane.com

5぀星のうち5の評䟡

Fijne producten en voldoet aan de

Fijne producten en voldoet aan de verwachting

Geweldig product

Geweldig product. Mooi egaal aan te brengen met de borstel. Top product.

Doet wat het beloofd!

Doet wat het beloofd! Mooie natuurlijke kleur.

Egale kleur

Super tevreden

Super tevreden over het product, maar wou ook even laten weten dat de klantenservice ook heel correct, vriendelijk en vlot verliep. Door een fout vd bezorger werd er snel voor een andere oplossing gezocht. Voor mij een dikke 5 op 5.

2026幎4月3日
自発的なレビュヌ

Wat fijn om te lezen, dank je wel!
Leuk dat je zo blij bent met onze producten en service.

5぀星のうち5の評䟡

Zeer snelle levering en ze hebben

Zeer snelle levering en ze hebben uitstekende producten en kwaliteit

2026幎4月2日

Wat fijn om te lezen, dank je wel!
Leuk dat je zo blij bent met onze producten service.

5぀星のうち5の評䟡

Goede kwaliteit en mooie vormgeving

2026幎3月10日

Super

Super product. Super fijne service. Was een probleem met bezorging ( fout post.nl) maar keurig een nieuw product op gestuurd gekregen bedankt

2026幎4月1日

Hi Edwin,

Wat vervelend om te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen en geen reactie hebt gehad!

We hebben dit direct voor je nagekeken, maar kunnen in onze mailgeschiedenis helaas geen eerdere communicatie van je terugvinden. We helpen je hier uiteraard graag verder mee.

Zou je ons je ordernummer en eventueel de gegevens waarmee je contact hebt opgenomen willen doorsturen naar netherlands@marcinbane.com? Dan pakken we dit meteen voor je op en zorgen we voor een passende oplossing.

5぀星のうち1の評䟡

Grote bestelling gedaan

Grote bestelling gedaan, geen (extra) samples, wel beloofd.

2026幎3月25日

Hi Anke,

Bedankt voor je review en je bestelling. Wat jammer om te horen dat de samples niet zijn meegekomen, terwijl dit wel zo was verwacht.

Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We kijken dit graag voor je na en sturen de samples alsnog naar je op.

Mocht dit het naar wens oplossen, zouden we het enorm waarderen als je je ervaring nog wilt herzien naar 5 sterren, dat helpt ons en andere klanten enorm!

Stuur je ons jouw ordernummer naar netherlands@marcinbane.com? Dan pakken we het direct voor je op.

5぀星のうち3の評䟡

Ik vind mijn huid droog met de tanning

Ik vind mijn huid droog met de tanning drops ..

2026幎3月11日

Hi!

Bedankt voor je review en goed dat je dit aangeeft!

We adviseren altijd om onze Perle de Soleil tanning drops te mengen met een hydraterende dagcrÚme en de huid vooraf goed te verzorgen. Je kunt eventueel ook kiezen voor een iets rijkere crÚme, zodat je huid optimaal gehydrateerd blijft terwijl je de teint opbouwt.

We denken graag met je mee welke combinatie het beste past bij jouw huid, zodat je zowel een mooie glow als een comfortabel huidgevoel ervaart. Je mag ons altijd even mailen via netherlands@marcinbane.com

Mocht het met deze tips beter bevallen, dan zouden we het heel fijn vinden als je je ervaring nog wilt herzien 🖀

Team MARC INBANE

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering. Prima product.

2026幎4月1日

Wat fijn om te lezen, dank je wel!
Leuk dat je zo blij bent met onze producten en service

5぀星のうち5の評䟡

Heerlijke zelfbruiner mist moet het wel

Heerlijke zelfbruiner mist moet het wel iedere avond gebruiken want het blijft bij mij geen 9 dagen zitten. Maar alsnog ben ik er heel erg tevreden mee. Geen onzuiverheden erdoor wat ik meestal wel krijg van andere zelfbruiners en geen oranje gloed ;)

2026幎3月9日

MARC INBANE からの回答

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze tanning mist!
Mooi dat je een natuurlijk resultaat ervaart zonder onzuiverheden of gloed.

Dat het bij jou iets vaker aangebracht moet worden kan zeker per huid verschillen. Mocht je willen, denken we graag met je mee voor tips om het resultaat nog langer te behouden.

Je mag ons altijd bellen op 013 889 7150 of mailen naar netherlands@marcinbane.com

Leuk verpakt

Leuk verpakt. Tijdig geleverd

2026幎3月31日

Wat fijn om te lezen, dank je wel!
Mooi dat onze producten en service aan je verwachtingen voldoen.

Mocht je ooit nog vragen hebben of advies willen, je mag ons altijd bellen op 013 889 7150 of mailen naar netherlands@marcinbane.com

5぀星のうち5の評䟡

Super gemakkelijk aan te brengen

Super gemakkelijk aan te brengen. Mooi resultaat!

2026幎3月31日

Wat fijn om te lezen!
Mooi dat onze producten en service aan je verwachtingen voldoen.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。