レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Har lige vÊret nede for at hente det mad som jeg forudbestilte i gÃ¥r og sÃ¥ fÃ¥r man nu at vide at det er udsolgt !!!! Helt utilgiveligt - kan man ikke tÊlle eller er man helt tabt bag en vogn 😡 Jeg... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi var pÃ¥ Margeritten to gange pÃ¥ 5 dage i vores sommerferie. Maden var sublim, vi fik hvidlÞgsbÞf og plankehakkebÞf. Perfekt stegt, saftigt og mÞrt. Personalet var venlige og med pÃ¥ vores humor og v... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Her pÃ¥ en dejlig sommer dag i August 2020 besÞgte vi igen restaurant Margeritten som ligger ved kirken i Allinge pÃ¥ Bornholm. Vi spiste middag i den hyggelige gÃ¥rdhave og maden var super og et meget... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg holdt min 75 Ã¥rs fÞdselsdag for 17 gÊster pÃ¥ Margeritten. Maden var super lÊkker (alle retter) Betjeningen helt i top- alt kÞrte perfekt🀗 En sÊrlig tak til Nina, der gjorde festen til en dej... もっず芋る

䌁業情報

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

ELENDIGT !!!!

Har lige vÊret nede for at hente det mad som jeg forudbestilte i går og så får man nu at vide at det er udsolgt !!!!
Helt utilgiveligt - kan man ikke tÊlle eller er man helt tabt bag en vogn 😡
Jeg sÊtter aldrig mine ben i den butik igen magen til inkompetente amatÞrer skal lede lÊnge efter 🀮

2026幎3月24日
5぀星のうち4の評䟡

Personlig og humoristisk betjening. Savner vin er rigtig tempereret.

NÊrvÊrende betjening med personlighed :-)
Maden var fin. BÞffen vi fik var mÞr og perfekt tilberedt. TilbehÞret var dog lidt kedeligt. Minus var, at rÞdvinen ikke var tempereret - varm :-(
Ærgerligt de ikke sÞrger for en god og dyr vin har den rette temperatur.

2025幎7月30日
5぀星のうち3の評䟡

Skuffe men smagfuldt

For lille portion i forhold til prisen, salatbaren var wack undtagen nÞdderne, vente på over 30min.
Maden smagte godt, men prisen ska vÊre mindre eller portionen stÞrre og der ska vÊre en bedre salatbar.

2025幎7月17日

Kan varmt anbefales

Min kone og jeg spiste i restaurant Margeritten i Allinge i dag d. 15 juli 2025.
Vi fik en af deres plankebÞf og jeg må sige, at det var en stor fornÞjelse, kvaliteten og oplevelsen var helt i top til prisen og vi blev mÞdt af et meget venligt personale.

Vh
Mogens Engell Christiansen
Kirkevej 50 Over Randlev
Odder

2025幎7月15日

Klart anbefalelsesvÊrdig

Meget hyggelig restaurant, god mad og helt fantastisk personale.
Vi bestilte hhv. plankelaks og plankebÞf med tilhÞrende salatbar. Der var rigeligt, og det var meget velsmagende.
Personalet var meget smilende og opmÊrksomme (ikke kun pÃ¥ ‘deres egne’ borde).

2025幎5月5日

Åbningstider

Marguritten er lige Ã¥bnet i Risskov. Åbningstiden stÃ¥r til kl 21.00. Klokken 20.30 var det ikke muligt at bestille online. ForsÞgte at mÞde op men blev mÞdt af en lÃ¥st dÞr.

2025幎2月2日

LÊkkert mad

Vi havde bestilt bord - så ingen ventetid på maden selv om vi bestilte forskellige retter
PlankebÞf, Plankelaks og bÞf bernaise + lÊkker salatbar.
God og nÊrvÊrende betjening
Vi kommer helt sikkert igen

2024幎10月25日

Vi var på Margeritten to gange på 5

Vi var på Margeritten to gange på 5 dage i vores sommerferie. Maden var sublim, vi fik hvidlÞgsbÞf og plankehakkebÞf. Perfekt stegt, saftigt og mÞrt. Personalet var venlige og med på vores humor og vi havde et par dejlige aftener. Vi kan varmt anbefale Margeritten
Vh Henning og Lise Gummesen, NÊstved

2024幎7月12日

Frysepizza

Hvis vi starter med maden. Min pizza var 100% en surdejsbund fra et supermarked. Virkelig trist af opdage det når der bliver reklameret med sten ovns pizza.
Pizzaen var ikke dårlig, nej den var smagslÞs, skorperne var hårde, midten var blÞd prÊcis som de gange jeg har prÞvet at kÞbe den dej selv derhjemme. Det rÊkker altså ikke til mere end 1 stjerne at sÊlge frysepizza til kunderne, når man reklamere med sten ovns pizza.

Servicen: egentlig en flink tjener, MEN jeg spurgte om jeg kunne bede om en Hasle pizza med pepperoni istedet for skinke, hvor tjeneren sÃ¥ griner lidt og siger “tÊnker ikke du vil have noget imod at fÃ¥ en margarita med pepperoni istedet sÃ¥ du spare 10kr”
Jeg tÊnker det lyder fint rigtig god service.
Da jeg så får regningen kan jeg se der står margarita + 15kr for pepperoni dvs 95kr. Så den gode service hun har gjort for mig og stået og smilet af var en ekstra service, gjorde bare min pizza 5kr dyrere end en Hasle pizza til 90kr som jeg fra start af bedte om. Så tjeneren fik snydt mig for 5kr ekstra og 15 kr. i forhold til det jeg blev lovet. Det er forkert ringe/ikke eksisterende service.
Der blev ikke spurgt en gang ind til hvordan maden smager, vi sad 4 ved vores bord, jeg har taget udgangspunkt i min egen oplevelse, men ved at der blev bestilt nogle bÞffer/kÞd som egentlig smagte fint nok, men der blev ikke spurgt om hvordan bÞffen skulle serveres, så en af gÊsterne ved vores bord fik en for gennemstegt bÞf til hendes smag, hvilket jo er Êrgerligt.

En af de andre gÊster ved vores bord havde ikke engang spist 1 stykke af sin pizza grundet den ringe kvalitet, men det bliver der slet ikke spurgt ind til af tjenerne undervejs eller da vi beder om regningen. Der bliver spurgt om han Þnsker at tage den med hjem, hvor svaret promte er NEJ. Der havde jeg personligt håbet på man havde spurgt ind til om der er noget galt med maden.

Til sidst stemningen: ikke noget at klage over, dog svÊrt at ramme 5 når man sidder og er skuffet og er blevet snydt Þkonomisk.

2023幎8月22日

75 års fÞdselsdag

Jeg holdt min 75 års fÞdselsdag for 17 gÊster på Margeritten.
Maden var super lÊkker (alle retter)
Betjeningen helt i top- alt kÞrte perfekt🀗
En sÊrlig tak til Nina, der gjorde festen til en dejlig oplevelse🌹
Kan kun anbefale Margeritten👍
Kh Hans Ole, Kolding