Marina Vize Başvuru Merkezi レビュヌ 102

TrustScore 5段階評䟡の5

4.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

RÃŒyalar ÃŒlkesi olan İtalya'yı ziyaret etmek istediğimizde vize ve uçak bileti konusunda bize çok yardımcı oldular. Profesyonellikleri ve ilgileri ile bÃŒyÃŒlediler adeta. Bir sonraki gezilerimizde de vi... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

iş için İtalya'ya gitmem gerekiyordu ve vize işlemlerini yapmak için hemen bir başvuru merkezi arayışına geçtim. Marina Vize ile ilk olarak Google ÃŒzerinden bu şekilde karşılaştım ve şubelerine gittim... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Onca araştırmalara ve girişimlere rağmen Estonya'ya vize almakta baya zorlanmıştım. Ama sizin acentanız ile tanıştıktan sonra herşey çok daha farklı gelişti. Hizmet kaliteniz ve işlem hızınız çok iyi.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Sayenizde ÃŒlkemizde de kaliteli, hızlı ve mÌşterilerinin memnuniyetini taşıyan firmalar olduğunu görmek çok gÃŒzeldi. GÃŒler yÃŒzle ve sÃŒratli bir şekilde vize işlemlerimizi yaptığınız için çok teşekkÃŒr... もっず芋る

䌁業情報

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Marina Vize Başvuru Merkezi, rusya vizesi ve cezayir vizesi ile birlikte pakistan vizesi Almakta tam yetkili TÃŒrsab'a ÃŒye acentadır. Siz Konsolosluğa gelmeden Acentamız sizin adınıza vize mÃŒracatını gerçekleştirip sorunsuz bir şekilde vizenizi almanızı...

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Pakistana yaptığım yolculukta bana vize

Pakistana yaptığım yolculukta bana vize açısından yaptığınız bÃŒyÃŒk yardımlardan dolayı ve beni bÃŒyÃŒk bir uğraitan kurtardığınız için teşekkÃŒr ederim . Bu işi hakkıyla ve en gÃŒzel şekilde yapıyorsunuz :)

2018幎9月16日

Hızlı ve GÌvenilir

Hızlı çalışıyorlar ve sÃŒrekli iletişim halindeler, göstermiş oldukları bu gÃŒzel çaba için teşekkÃŒr ederim. Kendilerine gÃŒvenebilir ve vizenizi kolayca alıp tatilin keyfini çıkarabilirsiniz.

TeşekkÃŒr Ederim

Uzun sÃŒredir görmeyi dÌşÌndÌğÌmÃŒz Ljubljana şehrine arkadaşlarımla beraber ani bir şekilde gitmeye karar verdik ancak bÃŒtÃŒn arkadaşlarımın yeşil pasaportu olmasına rağmen bende yoktu. Bu yÃŒzden nasıl Slovenya vizesi alacağımı kara kara dÌşÌnmeye başladım. Daha sonra internette dolaşırken Marina Vize'yi buldum. Gerçekten vize alma işlemi sÃŒresince bana çok yardım ettiler, işlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirdiker. TeşekkÃŒr ederim.

5぀星のうち5の評䟡

Norveç vizesi almak için araştırma

Norveç vizesi almak için araştırma yapıyordum, internette dolanırken marina vizeye rastladım ve telefonla arayarak kısa sÃŒren bir soru-cevap sonrasında sağolsunlar ofislerine detayları konuşmamız için davet ettiler.Ofise gittiğimde sıcak bir şekilde beni karşıladılar.Aklımdaki soru işaretlerini kaldırdılar ve vize almak istediğimi belirttim.Beklediğimden kısa sÃŒrede işlemleri hallettiler.Personeli oldukça tecrÃŒbeli ve bir o kadar da sıcakkanlı.Vize alacaksanız gözÃŒnÃŒz kapalı gidebileceğiniz bir adres diyebilirim.

İngiltere vizesi hizmeti aldım

Kendilerinden İngiltere vizesi hizmeti aldım. Gerek profesyonellikleri olsun, gerek hizmetleri olsun, gerek kaliteleri olsun ve gerekse de gÃŒvenli olmaları yönÃŒnden çok takdir ettim. İngiltere’ye vize almak isteyenler için şiddetle öneririm. Göstermiş oldukları ilgi ve alakadan ötÃŒrÃŒ teşekkÃŒr ediyor başarılarının devamını diliyorum.

Hayatimda hic pasaport almamistim

Hayatimda hic pasaport almamistim. Yurtdisina fransa parise gitmem gerekiyordu. Marinavize yi internette buldum daha sonra kendilerini aradim. Ve durumumu anlattim pasaportumun olmadiğini ve parise gitmem gerektigini nasil bir yol izlemem gerektigini sordum kendilerine ve beni kendi ofislerine davet ettiler. Guler yuz ve samimiyet ile karsiladilar. Kendileri pasaport almam icinde gerekli evraklarimi hazirladilar ve pasaport basvurusu yaptim. Daha sonra pasaportumun islemlerinde telefonla destek aldim kendilerinden ve pasaportumu teslim aldim. Daha sonra ofislerine giderek paris vizemin islemlerine basladik. Iyiki marinavize ile tanismisim. Vize alacaklara tavsiye ederim

5぀星のうち5の評䟡

Belçika vizesi aldık ecrÃŒbeli çalışan

Belçika vizesi aldık ecrÃŒbeli çalışan kadrosu ile sadece hizmet değil uzun soluklu dostluklar da edilebileceğiniz, yönlendirmelere uyarak en kısa sÃŒrede başarılı hizmetler alabileceğiniz, işini ve ne yaptığını çok iyi bilen ve bunu sizlerle de açıkça paylaşan bir firmadır..

Hasan eroğlu

kendileri ile 2012 yılında moldova vizesi ihtiyacım olduğunda tanışmıştım pasaportumu kendilerine göndermek yerine bizzat ofislerine gitmiştim gÃŒleryÃŒzlÃŒ personeli ve sıcak ikramları çok hoşuma gitmişti tÃŒm arkadaşlarımı bu firmaya yönlendirdim en son geçen hafta rusya vizesi için kendilerine başvurdum bir gÃŒn içerisinde vizemi aldılar.

2018幎9月9日

celal

marina vizeyi internet ÃŒzerinden ulaştım acil 3 aylığına rusyaya gitmem gerekiyordu rusya vizesi davetiye olmadan 3 aylık vize vermiyor sağolsunlar bana davetiyeyide kendileri 10 gÃŒn içerisinde rusyadan getirip vizemi aldılar kendilerine teşekÃŒr ederim.

2018幎9月5日

Murat

Geçen ay israil vize başvurusunda bulundum 5 iş gÃŒnÃŒnde vizemi aldılar hizmetlerinden memnun kaldım fiyuatlarıda biraz indirirlerse dahada iyi olur

2018幎9月3日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス