After ordering several items which were not in stock, I promptly received an email from Claus with a delivery timeframe. A few days later, all items arrived exactly when promised. Communication and pr... ãã£ãšèŠã
Havde et spÞrgsmÃ¥l til en kÞleboks. Jeg ringede og fik telefonsvarer, som sagde der var travlt. Jeg skrev en sms i stedet og blev ringet op et kvarter efter. Jeg bestilte den efterfÞlgende fredag... ãã£ãšèŠã
Efter en noget hårdhÊndet aflevering af pakken med fragtfirmaet, fik jeg en rigtig god behandling af firmaet Kan kun anbefale dette firma til andre kÞbere
Klaus er SUUUUUUUUUUUUUUUPER - dejligt at handle ved MarineXperten. SÞde og venlig betjening - Faglig stÊrk - Masser af viden... Alt i alt. Han er KANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON.. Mange sejlerhilsne... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
I butikken har vi et godt udvalg af det gÊngse marineudstyr, og så får vi varer hjem fra dag til dag fra vores leverandÞrer. Rådgivning, salg og montering.
H. C. Ãrstedsvej 9, 9900, Frederikshavn, ãã³ããŒã¯
- claus@marinexperten.dk
- marinexperten.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Perfekt fra kÞb til levering
Perfekt fra kÞb til levering
Tak
super betjening og lynhurtigâŠ
super betjening og lynhurtig fremsendelse af de bestilte varer
Svarer ikke på henvendelser om manglende levering
Svarer ikke på henvendelser om manglende levering.
Jeg bestilte 2 marinebatterier og et rÞr.
De 2 batterier blev leveret af Danske FragtmÊnd, som i Þvrigt havde smidt dem ude i regnen og det ene var vÊltet.
Men rÞret har jeg fortsat efter en uge ikke set noget til.
I flg. fÞlgesedlen skulle det have vÊret leveret sammen med batterierne, men labels angav kun at der var 2 "pakker".
Jeg skrev til dem at rÞret manglede, efter 2 dage rykkede jeg efter svar, men en uge efter har jeg stadig intet hÞrt eller set.
hurtig levering varer ok som aftalt
Mangelfuld levering og respons
Efter mangelfuld levering er det ikke muligt at komme igennem til firmaet for at få rettet fejlen. Der svares ikke hverken på tlf. SMS eller mail. Kan ikke anbefale MarineXperten i Frederikshavn.
Nemt at bestille og hurtig levering
Nemt at bestille og hurtig levering
Virkelig god service
Virkelig god service - hurtig levering og ingen slinger ved returnering af fejlkÞbt vare - alle pengene retur med det samme
God og hurtig levering
Nem hjemmeside og hurtig lev.
Nem hjemmeside, fair priser og hurtig lev.
Super hurtig ekspedition ðð
Top service
Top service, utrolig hjÊlpsom, holder hvad han lover
En hårdhÊndet levering
Kan kun anbefale dette firma til andre kÞbere
Perfekt handel
Perfekt handel. God hjemmeside. Hurtig levering.
Super service
Rigtig gode priser og super personlig service. Og hurtig leverance ðð
Meget hjÊlpsomme og hurtigâŠ
Meget hjÊlpsomme og hurtig tilbagemeldinger
God hjemmeside med alle de varerâŠ
God hjemmeside der har alle de varer man skal bruge for mit behov for et motorservice og vigtigt at varer er på lager for hurtig ekspedition.
God service, så kontakt MarineXperten.
En fornuftig og professionel snak med manden i butikken over telefonen fÞrte til at Jeg fik kÞbt det Jeg skulle bruge til min sejlbåd.