Ik had een gehaktmolen besteld die netjes en snel geleverd was. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de verzending waardoor ik hem mooi kon aannemen van de bezorger. Hij werkt prima en lijkt van pri... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Alles was geheel naar wens, vooral de schalen zijn prachtig. Geleverd via DHL, helemaal prima. Ik kan Marocstore van harte aanbevelen!
scrubhandschoentje âzwartâ besteld (op het plaatje was die blauw) uiteindelijk een blauwe gekregen. ook mooi, geen probleem voor mij iig! :) fijne website, makkelijk en snel besteld, snel bezorgd,g... ãã£ãšèŠã
Dit is mijn eerste bestelling bij marocstore. Ik heb een traditionele frituurpan pan en een vetmeter gekocht. Beide producten voldoen helemaal aan mijn verwachting. Marocstore is voordelig en de comm... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in België en Nederland, met verzending binnen 24 uur. Maroc Store brengt het beste Marokkaanse producten van Marokko naar Nederland. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke Marokkaanse handwerk, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten. Ook op Maroc Store vindt u de grootste collectie dameskleding van de laatste modetrends die u kunt bestellen, onder anderen jurken, abayaâs, Djelebbas, tuniekjes, sjaals, hoofddoeken en nog veel meer.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Tevreden
Snelle levering, goed verpakt en duidelijke pakbon, ikken gotagota al langer dus ik weet wat ik kan verwachten, betere geurverfrisser die werkelijk overal bij gebruikt worden kan, ook met de schoonmaak
Was snel geleverd en goed verpakt
Was snel geleverd en goed verpakt.
Alles klopt wat ik besteld had.
Dankjewel.
Levering en product
Mijn bestelling was er heel snel en wat ik heel fijn vond dat ik heel erg goed op de hoogte werd gehouden van mijn levering,en natuurlijk heel blij met olie.top!!
Erg goed en snel
Marocstore is voordelig en de communicatie verloopt heel goed. Ik heb de producten snel en keurig verpakt ontvangen. Als ik nog eens iets nodig heb ga ik zeker eerst op hun site kijken.
Zeeer tevreden klant
Hoi hoi
Ik heb nog nooit van jullie gehoord via tik tok van een resctie van iemand die zei hoe goed jullie spullen zjjn.heb ik besloten te bestellen .ik ben super super blij met mijn bestellingðºðtop product.
Alles top
Snelle verzending. Ruim aanbod. Goed contact met klantenservice. Top online shop!
Netjes
Bestelling van vier artikelen voorspoedig verlopen en bezorgd. Netjes.
Prachtig couscousbord
Prachtig couscousbord. Super kwaliteit en snelle levering.
Eea was makkelijk te bestellen voldoetâŠ
Eea was makkelijk te bestellen voldoet prima en goed bezorgd. Zeer tevreden
Dit is echt een top shop!
Dit is echt een top shop, ik ben al heel wat jaren tevreden over elke bestelling die ik er deed.
Snelle levering en goed ingepakt
Snelle levering en goed ingepakt. Het enige min puntje vond ik dat de producten geen eigen doos hadden.
Snelle verzending prima product zou erâŠ
Snelle verzending prima product zou er direct weer bestellen
Zeer snelle levering!
Super goede service
Super goede service! Goed bereikbaar en zorgen voor een snelle oplossing bij een missend product. Ik zal hier opnieuw bestellen!
Bedankt
Snelle levering, goed product zoals weergegeven op de site.
Vlug en goed ontvangen
Vlug en goed ontvangen
Prachtige schaal
Zeer goede en klantvriendelijke webshop
Ik kan deze webshop alleen maar aanraden! Een zeer correcte en klantvriendelijke webshop!
Wat een leuke authentieke spullen
Wat een leuke authentieke spullen! Ik ben hel erg blij met deze website.
Prima tajine voor nette prijs
Prima tajine voor nette prijs. Tikkie kleiner dan verwacht.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ