3.0

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

Klantenservice viel erg tegen en de lamp ook

Tweedehands achterlamp bestelt via onderdelenlijn.nl, goeie prijs en snelle reactie via mail en snelle levering. Helaas verkeerde lamp! Geretourneerd en gewacht op nieuwe lamp; dit duurde wel wat langer en moest er meerdere keren zelf achteraan helaas. Uiteindelijk werd ie verstuurd. Geleverde lamp was met kapotte sluitsysteempjes maar mn automonteur zei dat het wel te bevestigen is, dus heb het maar zo gelaten.

2025幎10月1日

Slechte communicatie niet antwoorden

Heb op 25-11 onderdelen besteld bumper en spatbord prijs afgesproken en opdracht gegeven om te demonteren en dat ik ze zaterdag zou komen halen
Zaterdag ochtend app gestuurd of de onderdelen al klaar lagen geen bericht terug. Rijden 67 kilometer heen voor niks niet gedemonteerd 67 kilometer terug rijden voor niks 🀬🀡

2025幎11月29日
5぀星のうち2の評䟡

Slechte service en geen begrip voor de klant

Ik had een onderdeel besteld dat niet bleek te passen en vroeg simpelweg om een terugbetaling, waarbij ik zelfs had aangeboden het op eigen kosten terug te sturen. In plaats van een normale reactie kreeg ik te maken met onvriendelijke communicatie, veel agressie en totaal geen bereidheid om mee te denken. Er is weinig transparantie en geen echte klantenservice. Jammer, want met wat begrip en duidelijkheid had dit makkelijk netjes opgelost kunnen worden.

2025幎11月1日

Ophalen auto

Ik wil dit bedrijf toch beoordelen want zo’n slechte review verdiend het nou ook weer niet.

Chauffeur was een ontzettende betrouwbaar persoon en kwam ook op de gemaakte afspraak keurig op tijd. Chauffeur geruststelde me ook dat vrijwaringsbewijs en bedrag binnen een halfuur gereed zou zijn. Ik geef dit bedrijf 4 sterren door dat chauffeur voor mij er zo achteraan zat, helaas duurde het 2 uur eer ik het bedrag gestort kreeg en een vrijwaringsbewijs ontving. Dit als reden dat er een nieuwe medewerkster ingewerkt werd. Wat ik als feedback wil meegeven; probeer dit ter plekke af te handelen op afstand, zodat het meteen geregeld wordt ik weet zeker dat de reviews ook meteen omhoog gaan.

2025幎10月13日
5぀星のうち1の評䟡

Achterklep met dakspoiler en

Achterklep met dakspoiler en ruitenwissermotor, prijs overeengekomen. Toch nog even gebeld en terloops nog even over de dakspoiler gehad. Blijkt deze niet meer leverbaar te zijn maar wel een andere zonder dakspoiler maar ja dat was de deal niet. Blij dat ik nog even gebeld heb want anders was ik mijn middag kwijt en heel wat kilometers. Dus wanneer je wat verder uit de buurt woont van Zwolle niet gaan of eerst bellen.

2024幎11月7日

Tevreden

Prima geregeld. M'n auto is netjes opgehaald door een vriendelijke chauffeur, die alles ook netjes afhandelde.

Over de aankomsttijd om de auto op te halen was wat onduidelijkheid.

Heb netjes een mail ontvangen met het vrijwaringsbewijs. Vervolgens gelijk de instructie opgevolgd om op de website van de RDW te checken dat de auto niet meer op m'n naam staat. Alleen dat werkte nog niet

2022幎12月19日
5぀星のうち5の評䟡

alle afspraken werden nagekomen

Alles verliep zoals telefonisch afgesproken. Bij het ophalen van mijn auto werd direct betaald, zonder afdingen of gedoe. Ook het vrijwaringsbewijs werd ter plekke geregeld. Zeer vriendelijke chauffeur, die mij onderweg nogmaals belde om de aankomsttijd door te geven.

2022幎11月14日

Auto aangeboden

Auto aangeboden en werd keurig opgehaald door een zeer vriendelijke chauffeur. Vrijwaring gekregen via de mail met iets vertraging, kwam doordat bepaalde codes niet klopten. Uiteindelijk was het toch gelukt. Al met al een goede ervaring.

2021幎7月10日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ