Udział PFS 2025 to niesamowite doświadczenie! Dające świeże spojrzenie na dotychczasową pracę z pacjentem. Możliwość udoskonalenia dotychczasowych umiejetności, wprowadzenia nowych rzeczy do dotychcza... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Dużo wiedzy teoretycznej opartej na umiejętnościach praktycznych. A przede wszystkim doskonała atmosfera, dzięki której czujesz, że nie ma głupich pytań, jeżeli czegoś nie rozumiesz, nie wiesz po p... もっと見る
企業が回答しました
Polecam z czystym sumieniem. Nie dość, że szkolenie wypełnione po brzegi samymi ważnymi informacjami to jeszcze atmosfera nie z tej ziemi. Krótkie przerywniki w postaci żartów - uwielbiam. Dzięki temu... もっと見る
Rewelacja to mało powiedziane. Kurs przeprowadzony bardzo profesjonalnie z odpowiednią ilością czasu na opracowanie wszystkich elementów. Prowadzący: Piotr Szałański, Łukasz Czubaszewski oraz Jan Matw... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Masaż Tkanek Głębokich to nasza specjalizacja szkoleniowa i terapeutyczna już od ponad 10 lat. Szkolenia dla fizjoterapeutów, które prowadzimy zarówno stacjonarnie, jak i zdalnie (online) to nie tylko suche przekazywanie wiedzy. To przede wszystkim budowanie z kursantami relacji na solidnych fundamentach. Naszym nadrzędnym celem szkoleniowym jest przekazanie konkretnych, wysokospecjalistycznych technik i metod pracy terapeutycznej w taki sposób, który daje kursantom poczucie bezpiecznego prowadzenia i koncentracji na pracy z realnymi przypadkami klinicznymi. A wszystko to w bardzo przyjaznej, partnerskiej atmosferze. Za przekazywanie wiedzy, umiejętności i doświadczenia bierzemy pełną odpowiedzialność. Możesz na nas polegać! Do zobaczenia!
連絡先
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Rewelacyjne szkolenie Masażu Tkanek Głębokich !!!
Jeżeli szkolenie Masażu Tkanek Głębokich to tylko z firmą masaztkanekglebokich.pl i nauczycielami Piotrem Szałańskim i Łukaszem Czubaszewskim. Jako szkoleniowcy posiadają ogromne doświadczenie terapeutyczne co stanowi bardzo duży atut podczas edukacji fizjoterapeutów, masażystów oraz innych terapeutów pracujących z ciałem, a ponad 10 letnie doświadczenie w prowadzeniu szkoleń w Polsce i na świecie oraz liczba przeprowadzonych szkoleń dają gwarancję wysokiego poziomu merytorycznego oraz praktycznego. Bardzo wartościowym elementem szkoleń Masażu Tkanek Głębokich jest rozszerzenie nauki o szczegółową anatomię palpacyjną co daje uczestnikowi dodatkowe umiejętności oraz wpływa bardzo korzystnie na precyzję i efektywność, a tym samym skuteczność w późniejszej pracy zawodowej.
Szkolenie najlepsze na rynku czego potwierdzeniem są wszystkie pozytywne opinie, które można przeczytać o prowadzących oraz samym szkoleniu…POLECAM !!!

Masaż Tkanek Głębokich - Kursy dla fizjoterapeutów からの回答
To było to czego potrzebowałem
To było to czego potrzebowałem. Zrozumiałem o co tak naprawdę chodzi w masażu oraz zmienił się mój sposób pracy z pacjentami, którzy są jeszcze bardziej zadowoleni z jej efektów. Kurs całkowicie spełnił moje oczekiwania a nawet je znacznie przewyższył. Polecam wszystkim niezdecydowanym.

Masaż Tkanek Głębokich - Kursy dla fizjoterapeutów からの回答
Szkolenie na bardzo wysokim poziomie…
Szkolenie na bardzo wysokim poziomie merytoryczno-praktycznym. Widać i "czuć" że Łukasz i Piotrek to profesjonaliści. Wiedza poparta ogromnym (kilkunastoletnim) doświadczeniem którą przekazali jest bezcenna. W trakcie szkolenia i zaraz po nim, mogłem przenieść swoje nowo zdobyte umiejętności na pacjentów. Kurs jest wzbogacony o szczegółowa anatomię palpacyjna, metody screeningowe a także prace powieziowa. Jednym słowem - top of the top. Kurs dla wymagających i dociekliwych a zarazem dla osób które zaczynają swoją przygodę z terapiami tkanek miękkich. Piękna sprawa. Jestem w 100 %usatysfakcjonowany. Dziękuję za wspaniałe szkolenie. Pozdrawiam serdecznie. Jakub.

Masaż Tkanek Głębokich - Kursy dla fizjoterapeutów からの回答
Bez zastanowienia, zapisuj się!
Kurs otworzył mi oczy na pewne kwestie, związane z działaniami z pacjentem. 8 dni pełnych wiedzy i praktyki. Nie pędziliśmy z materiałem, aby w jak najkrótszym czasie zmieścić jak najwięcej działań, tylko skupialiśmy się na jakości tego co robimy, przy równoczesnym ogromie wiedzy praktycznej i teoretycznej. Łukasz i Piotr służyli pomocą i merytorycznie rozwiewali wszelkie wątpliwości. Bardzo polecam! A co więcej, opracowany staw biodrowy podczas kursu ma się dużo lepiej. 😁😁 Sukces!

Cześć!
Cześć!
Kurs Masażu Tkanek Głębokich ukończyłem w zeszły weekend i chętnie podzielę się swoją opinią, która może być pomocna dla osób, które zastanawiają się, czy warto. Odpowiedź jest jasna - WARTO. Ilość wiedzy przekazanej przez Piotra i Łukasza jest nie do opisania. Rzadko spotyka się takich prowadzących kurs, jak właśnie wymieniony wyżej Piotr i Łukasz. Otwarci, pomocni, chętnie odpowiadający na każde pytanie. Przez 8 dni kursu czuję się pewniej, niż po 3 latach studiów Fizjoterapii - seerio. Od siebie mogę tylko jeszcze raz podziękować i mam nadzieję, że zobaczymy się jeszcze w przyszłości na innych kursach.
Dziękuję i pozdrawiam :)

Masaż Tkanek Głębokich - Kursy dla fizjoterapeutów からの回答
Osobiste reflekscje na temat kursu MTG
Witam serdecznie,
Jestem świeżo upieczonym absolwentem kursu MTG.
Uważam, że to najlepiej zainwestowane pieniądze w kurs, który pozwoli mi w krótkim czasie wykonać efektywną pracę z pacjentem. Piotr i Łukasz mają niesamowity dar przekazywania wiedzy. Dzielą się również wieloletnim doświadczeniem zawodowym. Polecam wszystkim zapisać się na najbliższy cykl szkoleń .

MTG tylko tu!!
Polecam wszystkim. Ten kurs przeszedł moje oczekiwania.Prowadzący niezwykle profesjonalni, a atmosfera wspaniała.
Bardzo sobie cenię profesjonalizm i zaangażowanie i tu daje same 6🙂
Jeśli MTG, to tylko u Łukasza i Piotra!!

Kurs MTG
Kurs MTG został przeprowadzony przez bardzo profesjonalnych prowadzący, którzy mają dużą wiedzę anatomiczną i wieloletnie doświadczenie zawodowe. Dzięki temu kursowi zdobyłam większą wiedzę na temat masażu, który będę mogła stosować w swojej pracy.

Masaż Tkanek Głębokich - Kursy dla fizjoterapeutów からの回答
Szkolenie pierwsza klasa !
Polecam !
Świetni instruktorzy !
Niezapomniana atmosfera, dobrze przekazana wiedza.
Polecam z czystym sercem !
Pozdrawiam
Karolina A.

Rewelacja
Kurs przeprowadzony w niezwykle profesjonalny sposób. Wiedza przekazywana na najwyższym poziomie i wnikliwe rozpatrzenie każdego pytania kursanta to najważniejsze aspekty które zostały w 100% spełnione. Polecam serdecznie!

Czad!
Czad! Szkolenie profesjonalnie przeprowadzone w sposób prosty, logiczny i co najważniejsze praktyczny. Mega plus za zainteresowanie oraz indywidualne podejście do każdego z uczestników, elementy diagnostyki i przypadków klinicznych. Gorąco polecam!

Super MTG
Jestem bardzo zadowolony, można się wiele nauczyć od chłopaków. Pozytywna atmosfera na kursie i dużo pracy.
POLECAM ❤️

WOW!!
Za co cenię sobie sobie, że wybrałam kurs Łukasza i Piotra?
- podział (I moduł nauka technik, algorytmów, II moduł opracowanie konkretnych jednostek klinicznych) uważam, że był mega dobrym pomysłem, dzięki temu po pierwszym module miałam czas, by wszystko przećwiczyć, poczułam pewność w tym, co robię, a po drugim module będę wiedziała, na czym skupić się, gdy przykładowo ktoś z cieśnią nadgarstka
- widać duże doświadczenie prowadzących, program kursu jest uporządkowany, jest też czas na improwizacje
- atmosfera jest świetna, dużo śmiechu, ale przede wszystkim nauka!

Masaż Tkanek Głębokich - Kursy dla fizjoterapeutów からの回答
Bardzo profesjonalne i rzeczowe…
Bardzo profesjonalne i rzeczowe podejście do tematu. Świetna atmosfera. Prowadzący super tłumaczą i pokazują wszystkie techniki. Dokładnie odpowiadają na pytania kursantów. Forma kursu jest przejrzysta i klarowna. Techniki pokazywane są bardzo dokładnie a w razie wątpliwości wszystko jest dokładnie wyjaśniane. Bardzo polecam ten kurs oraz prowadzących :)!

MTG Łódź 2020
Chłopaki z MTG bardzo zaangażowani w tym co robią.Pełen profesjonalizm.Polecam🙂

Masaż Tkanek Głębokich - Kursy dla fizjoterapeutów からの回答
Świetny kurs zarówno pod względem…
Świetny kurs zarówno pod względem merytorycznym jak i praktycznym
Pomógł mi zrozumieć jak prawidłowo podejść do problemu z jakim przychodzi pacjent i przede wszystkim jak mu pomóc
Serdecznie polecam!

Świetny kurs!
Serdecznie polecam, super kurs . Bardzo dużo wiedzy teoretycznej i masa aspektów praktycznych. Kurs dla każdego, kto chce wgłębić się w temat pracy z powięziami !

Super kurs
Super kurs, nauczyłam się dużo przydatnych i ciekawych rzeczy. Wiedza przekazywana była w sposób przejrzysty i konkretny. Serdecznie polecam.

Świetna firma
Świetna firma. Profesjonalnie zoorganizowane, pełny kontakt w razie jakicg kolwiek zmian. A samo szkolenie to inna bajka. Mnóstwo wiedzy oraz pełne zaangażowanie prowadzących :)

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。