Virkelig ringe mad Jeg var blevet inviteret ud af min kæreste fordi jeg altid gerne har ville prøve Mash Rungsted .. men er da pænt overrasket over hvor dårlig kvalitet bøffen var til 600 kr , k... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Mash Frederiksberg skuffer for vildt her til aften den 30.12.2025 Vi sidder højest 14 personer herinde og alligevel går galt for personalet. Mig og min datter bestilte drikkevarer plus forret f... もっと見る
Mash Rungsted Selvom maden sådan set er ganske glimrende - er priserne helt væk. 495 kr. for en bøf, hvor 1/3 kan skæres væk (fedt og sener), og hvor du betaler ekstra for alt tilbehør (grøntsage... もっと見る
Virkelig ringe mad
Virkelig ringe mad
Jeg var blevet inviteret ud af min kæreste fordi jeg altid gerne har ville prøve Mash Rungsted .. men er da pænt overrasket over hvor dårlig kvalitet bøffen var til 600 kr , kun for bøffen .. jeg havde virkelig høje forventninger til mash men fik en mega sej bøf og kæresten fik en burger uden smag af hverken salt eller peber - tror ikke jeg nogensinde har smagt så smagsløg burger nogensinde … jeg må sige når priserne ligger som de gør hos Mash så forventer jeg også at fuglene synger - men helt ærligt det er så ringe og jeg vil aldrig spise der igen - man kan få meget billigere bøffer og burger til væsentligt bedre kvalitet og smag på mere simple restauranter..
Servicen var ok men den kan jeg godt undvære for bedre mad ..
skal lige sige at de da tilbød pengene tilbage eller dessert..
Men en WOW oplevelse ville være synd at sige og kan ikke anbefale dem overhovedet..
Mash penthouse tivoli hotel .14/2-26
Vi ankommer 4 og siger vi skal have et bord. Receptionisten kigger som om vi ikke høre til også siger vi at vi har booket bord også ser hun helt chokeret ud. Ingen af os følte os velkommen og var ikke særlig rart😏
Er sikker på det var rasicme da min kæreste og hans ven er lidt mørke i huden.
Vi bestiller mad og der går en hel time før vi får vores mad, vi får brød 2 gange og får afvide man ikke kan få en 3 gang🧐. Da maden kommer så er der 300 gram kød til to personer og på det meste af kødet var der fedt. Vi har bestilt 2 gange bearnaise sovs og får afvide man kun får en af gangen til deling men alligevel stod der to bearnaise sovs på regningen og vi fik aldrig den anden. Synes det strengt🤨
Der er højt musik og folk der taler, så der bliver hurtigt meget larm.
Alt i alt en hyggelig oplevelse men ikke pengene værd.
5500 for 4 personer. Det er mash altså ikke det værd.
Mash Frederiksberg skuffer for vildt…
Mash Frederiksberg skuffer for vildt her til aften den 30.12.2025
Vi sidder højest 14 personer herinde og alligevel går galt for personalet.
Mig og min datter bestilte drikkevarer plus forret før et selskab på otte personer og alligevel kommer alt senere. Når vi får forret kommer de i tanke om vi ikke har få brød.
Tjek regningen
Fik to meget velsmagende forretter plus to dejlige desserter. MEN da regningen kom var der udover det, vi fik, tilført 0,75 ltr alm. vand plus 0,75 ltr vand med brus. Begge til en pris af 75 kr. stykket. Fik selvfølge en ny regning med tilhørende undskyldning om at der måtte være trykket forkert på maskinen. Mon MASH håber på at kunden ikke checker regningen, så man scorer 150 kr ekstra?
best in quality
MASH AARHUS Vi gik efter en burger og…
MASH AARHUS Vi gik efter en burger og en lidt bedre en af slagsen og derfor faldt vores valg på Mash, men sikke en skuffelse. Det startede ellers godt med at man kunne vælge hvordan man ønskede bøffen stegt. Men ind kom 2 gennemstegte tørre bøf, selvom vi havde valgt hver vores tilberedning. Lagt i en kedelig bolle uden ost, bacon, tomat og løg men med det inderste af et iceberg i kæmpe klumper - bitter og uspiselig.Det var på ingen måde hvad vi havde forventet da valget faldt på Mash og det er IKKE en oplevelse vi vil gentage.
MASH Bredgade .. worldtour ikke pengene værd
Min kæreste og jeg spiste på mash i Bredgade og bestilte den der hedder Word tour til 1900kr tror jeg vist nok den kostede .. min kæreste havde prøvet den før på en anden mash og syntes det var en fantastisk oplevelse ..
Det var vores sammen så bare desværre ikke ..
Da vi bestilte sagde tjeneren de anbefalede medium rare, hvilket vi os selv ville have .
Da maden kom så fik vi serveret hele brættet med kobe kødet stribloon og dansk ribeye , tjeneren skar alt kødet ud for os mens han forklarede hva det ene og det andet var.
For det første er det virkelig ærgerligt at alt kødet blev serveret samtidigt , og skrået ud på en gang , der var næsten ingen gæster i restauranten og følte lidt vi bare sku skynde os … vi startede med kobe kødet , som præcist var medium i midten (ikke medium rare) men helt gennemstegt i hver ende (og det stykke kobe kød som serveres er på 100g) vi tog fat i tjeneren som ville gå ud til køkkenet - da han kom tilbage forklarede han at det er svært at stege sådan et stykke kød da det ikke er lige stort på alle sider , men de kunne kompensere med 2 cocktails, vi sagde det ville vi lige vende tilbage til .. alt det tog i hvert fald 5-7 min vi spiste kødet og det var ingen super oplevelse det havde helt sikkert fået for meget og var ikke den smør/smelte oplevelse vi begge havde håbet og set frem til , da vi nåde til striploin var det stort set allerede koldt og igen var det kun lige på midten at det var medium og ja igen medium ikke medium rare .. vi tog fat i tjeneren igen og spurgte om det os var normalt at man skar det hele ud det jo koldt og de sagde ja .. hvilket min kæreste ikke oplevede på en anden mash , da vi så nåede til den daske ribeye var den super fint stegt , dog var det så ærgerligt at den var blevet helt kold , vi havde os virkelig mange sener i kødet ..
da vi var færdige tog vi fat i tjeneren og fortalte om oplevelsen og var ret kede af kødet , at det var skrået ud mm..
vi blev kompenseret med vores vin 299 og min kæreste fik en dessert .. men vi havde spurgt om en anden mulighed men det blev skubbet væk ..
sys bare ikke det er okay for så dyr en oplevelse da man jo os skal bestille garniture og sauce til, vi gik derfra og var super ærgerlige over alt kødet som vi havde set frem til og sys bare andre skal være klar over det ikke er en super oplevelse til 2370kr i Bredgade ihverfald.
Sejt fedtholdigt kød, ØV
Vi havde bestilt 1,5 times arrangement, da vi skulle videre til koncert. Desværre fik vi først maden efter 45 minutter, og havde derfor meget travlt med at spise.
Vi bestilte Mash World Tour, som vi har gjort et utal af gange før på MASH Odense.
For første gang blev vi meget skuffede, især kobekødet var sejt og med betydelig fedtkant, der var stenhård. De andre stykker kød var hverken saftige eller møre, og med enormt meget fedt, der smagte brændt.
Vi er 4 meget skuffede fynboer, der gjorde opmærksom på dette lige inden vi gik. Det skete der ikke noget ved, ligesom der heller ikke var nogen der kom og spurgte til maden undervejs.
Det bliver MASH Odense næste gang.
Vi var på Mash penthouse
Vi var på Mash penthouse. Maden var super god og servicen var også rigtig fin. Flotte omgivelser, men for højt musik.
Ikke sikkert vi kommer igen...
Vi var to, og bestilte i alt 600 gram kød fra tre forskellige lande til 2.000 kroner, og vi glædede os til en stor oplevelse i restauranten i Aarhus.
At man skal betale yderligere for kartofler og andet tilbehør, og endnu ekstra for sovs kan man leve med, når det hele skal være godt.
Men så skal det fame også være godt. Og vi oplevede desværre at det meste af kødet var middel, og noget endda nærmest uspiseligt. Den sidste bøf var iskold.
Vi håbede at få et tip til en vin, der passer til kødoplevelsen, men selvom vinen såmænd var okay, var det tydeligt at tjeneren gættede lige så godt som vi selv kunne have gjort.
Kaffe og cognac blev gratis som kompensation for den skuffende kødoplevelse, og det er fint. Men vi ville selvfølgelig hellere have haft den gode madoplevelse.
At man skal ind i naboens kælder for at komme på toilettet, og kun kan komme tilbage til restauranten ved at gætte sig til hvor man skal indtaste en kode, som man skal huske udenad... eller gå ud af naboens udgang, hen ad fortovet i skjorteærmer, og ind igen ad restaurantens indgang, hjælper ikke på den gode oplevelse.
Vi blev så ovenikøbet bedt om at betale to gange, selvom vi kunne vise at beløbet var trukket fra vores konto første gang. Restauranten mente ikke at betalingen var gået igennem.
Først efter en længere duskussion, hvor vi blandt andet skulle høre om deres dørmands evner til at fange de gæster der gik uden at betale, kunne vi forlade oplevelsen og komme hjem.
Det er sgu ikke sikkert at vi kommer igen...
Besøgte Mash CPH
Besøgte Mash CPH
Opmærksom og super betjening.
På trods af flere løbene ordre 😜(der var flere gode ting på kortet) alt kom rimeligt hurtigt og super vine til.
God start på ferien.
Vi skulle fejer vores 40 års…
Vi skulle fejer vores 40 års bryllupsdag, og valgte stedet da vi overnattende på tivoli hotel.
Da Vi kommer ind i restauranten mødes vi af høj musik så højt som på bar. Vi beder om at dæmpe musikken
2 gange sidste gang var vi blevet enige om at vi ville finde et andet sted, men nu lykkeds det.
Vi bestiller maden bøf med tilbehør, jeg beder om knust kartoffel uden bacon, men det kunne ikke lade sig gøre, bad om almindelig kartofler men det kunne heller ikke lade sig gøre, jeg kunne få pomfritter,hvilket jeg absolut ikke var interesseret i.
Kødet kom på tallerken tilbehøret kom ikke samtidigt med kødet.
Nå det blev ikke den oplevelse vi havde forventet.
Mash Penthouse Tivoli hotel
Mash Penthouse Tivoli hotel
Jeg var ude og spise med mine forældre og havde en virkelig dårlig oplevelse, servicen var virkelig dårlig, og personalet var meget forvirret og havde slet ik styr på tingene, for det første fik vi bestilt mad og vi fik serveret vores forret og bestikket på bordet uden en serviet under, det er virkelig klamt, vi får derefter serveret vores bøf og tjeneren får taget vores forretstallerkner og gør det virkelig på en dårlig måde, der bliver bare løftet servietter så vores bestik falder og det er ik iorden, man kan løfte bestikker og tag servietten, jeg gik i chok og kiggede os på tjeneren og tror godt hun ved hun gjorde noget forkert, men det er den værste oplevelse der var slet ik styr på noget, vi får en forkert regner og alt muligt noget af det væreste jeg har prøvet, man har ret høje forventninger når det er sådan et fint sted og man har prøver nogle af de andre mash restauranter, så forventer man vare at der er ens service men hold kæft det var sidste gang jeg kom på mash i Tivoli hotel
Mash med betjening i top
Mash - Restaurant Odense
Fantastisk madoplevelse. Spændende forretter (to share), tomahawk-kød, når det er bedst! Betjening i top. Masser af stemning på restauranten. Kommer gerne igen!!
Første besøg, men bestemt ikke det sidste
Super god førstegangs oplevelse på Mash Aarhus takket være Dennis, samt alle de andre på gulvet, såvel som i køkkenet, som sørgede for service og mad i verdensklasse. Vi vender bestemt tilbage! 😁
Mash Århus wauuuuuuw det havde jeg ikke…
Mash Århus wauuuuuuw det havde jeg ikke set komme 😳fra start til slut en helt fantastisk oplevelse maden langt over det forventede og betjeningen: ❤️❤️❤️❤️❤️modtaget af den mest profesionelle tjener manager all over The place 👍👍👍👍👍og da det kom til cocktails kom bartenderen selv til bordet og tryllede
Der kan kun siges ….perfekt
Mash i Århus
Vi besøgte Mash i Århus og kan give vores vores bedste anbefaling! Betjeningen var yderst nærværende og professionel. Maden var lækker, cocktails i topklasse - Tak for en virkelig dejlig oplevelse!
Nytårsmenu 2023/2024
Nytårsmenu, ikke pengene vær’
Betjening ok.
Prisen lever ikke op til forventning.
Sides ok, men så det også det.
Vin menu alt for dyr ifh til hvad man for…. meget små glas.
Sommelier ok, fin info om vinene. Vidste hvad han snakkede om.
Gør vi ikke igen.
Det kan jeg ikke anbefale
Det kan jeg ikke anbefale.
Vi var på Mash Penthouse.
Vi startede med 2 drinks som var middelmådige..
..risottoen var ikke tilberedt tilstrækkeligt og risene sad fast i tænderne.
Mac’n’cheese var smagsløs og tam, og det samme gælder for den pommes anna vi fik. Vi sad 5 mennesker ved et bord, og der var ikke plads til alle side dishes på bordet.
Betjeningen var under middel. Vand og vin skulle selv hældes op til trods for at begge dele stod på ryglænet bag os - hvilket også resulteret i at vores ene vand blev drukket af nabobordet. Det var svært at komme i kontakt med en tjener, da vi ville bestille ekstra og der blev først spurgt om maden var god, da tallerknerne blev fjernet fra bordet.
Kødet var helt ok, men det er ikke et sted jeg vil besøge igen.
Mash i Bredgade
Mash i Bredgade. Dyrt og ikke specielt godt. Alt koster ekstra og det kan maden ikke bære. Uopmærksom betjening. Vinen kom da forretten var spist. Har konceptet overlevet sig selv? Vi sad iøvrigt 9 voksne i en bås til maks 8 personer. Øv
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。