レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik kende de firma Masoel niet maar ben heel positief over de service en levering van de producten. Zonder enig fysiek contact, enkel telefonisch en per mail werd alles netjes geleverd in een afgeslote... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Prima service. Door een fout van mij had ik een verkeerde kleur afdekplaten . Die werden gewoon omgewisseld voor de juiste. Ik heb hier al verschillende keren besteld en elke keer is alles goed ver... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Al enkele keren onze bestellingen geplaatst bij hen. Nooit geen klagen of opmerkingen moeten doen rond onze aankoop bij hen. Bedankt! Leverancier mag wel instructies opvolgen. Pakket lag 2 dagen aa... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Door snel te zijn (mijn eigen fout) heb ik mijn bestelling in 2 keer gedaan waardoor ik 2 x voor de leveringskosten moest betalen. Toch kreeg ik een terugstorting van 1 x de leveringskosten. Uiteraa... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 電化補品卞売業者
  2. 電気機噚提䟛業者
  3. 発電䌚瀟

圓該䌁業による蚘述

Online shop voor alle elektrisch materiaal

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 63ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

In overleg zeer snel geleverd!

moest met spoed 27 meter 10 carre xvb kabel hebben. Donderdag besteld, en ze kwamen hem vrijdagavond zelf met een busje brengen. Wat een service!

2024幎3月8日

Masoël からの回答

Hartelijk dank voor uw prachtige feedback! We zijn blij te horen dat we aan uw spoedeisende behoefte konden voldoen en dat onze service uw verwachtingen heeft overtroffen. Uw tevredenheid is onze prioriteit en we kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.

5぀星のうち5の評䟡

Uitgebreid gamma, perfecte service.

Uitgebreid gamma.
Goede communicatie.
Perfecte levering.
Eerlijke prijs.

2024幎2月13日

Beste Guido,

Hartelijk dank voor je fantastische review over Masoël! We zijn ontzettend blij te horen dat ons uitgebreide aanbod, de communicatie, de levering en onze prijzen aan je verwachtingen hebben voldaan. Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit en het is geweldig om zulke positieve feedback te ontvangen.

We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Masoël!

Met warme groeten,

Geleverd zelfde dag

Geleverd zelfde dag, afhaalpunt werkt goed.
Doet wat beloofd wordt, meer kan je niet verwachten.

2024幎1月30日

Masoël からの回答

Bedankt voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat de levering op dezelfde dag en ons afhaalpunt naar tevredenheid functioneren. We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Mocht u nog iets nodig hebben, staan we graag voor u klaar.

Satisfait

Rapidité et produit conforme

2024幎1月22日

Masoël からの回答

Merci pour votre retour! Heureux que la rapidité et la conformité du produit vous aient satisfait. Votre avis compte beaucoup pour nous.

Vlotte communicatie en afhandeling

Vlotte communicatie en afhandeling.
Bedankt!

2024幎1月17日

Masoël からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met onze communicatie en afhandeling. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk. Graag gedaan en we staan altijd klaar om u in de toekomst weer van dienst te zijn!

Super service

Super service zoals steeds

2024幎1月3日

Masoël からの回答

Hartelijk dank voor uw compliment en het herhaaldelijk vertrouwen in onze service! We zijn blij dat we consistent aan uw verwachtingen kunnen voldoen. We kijken ernaar uit om u ook in de toekomst van dienst te zijn.

Concurrerende prijs

Concurrerende prijs. Strakke levering die prima online opvolgbaar was.

2023幎12月20日

Masoël からの回答

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u onze concurrerende prijzen en de efficiënte, goed traceerbare levering waardeert. We streven ernaar om onze service continu te verbeteren en uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk.

Product zoals omschreven

Product zoals omschreven.
Snelle levering.

2023幎12月18日

Masoël からの回答

Bedankt voor uw feedback! Fijn dat het product aan uw verwachtingen voldeed en dat u tevreden bent met de snelle levering. We streven ernaar om altijd de beste ervaring te bieden.

Top!

Goede prijs, correcte en snelle levering, super vriendelijk. Een echte aanrader.

2023幎12月20日

Masoël からの回答

Bedankt voor uw geweldige beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent met onze prijzen, leveringssnelheid en vriendelijkheid. Uw aanbeveling wordt zeer gewaardeerd en we hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.

Correcte levering

Wat we besteld hadden is netjes compleet en op tijd geleverd. Beter kan volgens mij niet.

2023幎11月27日

Masoël からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat uw bestelling compleet en op tijd is geleverd. Uw tevredenheid is voor ons van groot belang en we streven ernaar om altijd de beste service te bieden. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we graag voor u klaar.

5぀星のうち5の評䟡

Zelf ophalen van bestelling is super handig!

Heel handig dat je bestelling kan gaan afhalen in Temse, op een uur dat je zelf past 👍
Verder: Ruim aanbod - correcte prijzen - snel klaargezet

2023幎11月2日

Masoël からの回答

Het is geweldig om te horen dat onze afhaalmogelijkheid in Temse en de flexibiliteit qua afhaaltijden zo goed bij u passen! We zijn ook blij dat u tevreden bent met ons ruime aanbod, onze correcte prijzen en de snelle service. Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring!

5぀星のうち4の評䟡

Degelijke producten en snelle

Degelijke producten en snelle, correcte levering !

2023幎11月7日

Masoël からの回答

Hartelijk dank voor uw feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en de snelheid en correctheid van onze levering. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we graag voor u klaar.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。