Goede prijs, fijne kwaliteit. Heel blij met de triggerset. Persoonlijk mis ik wel een chat optie, of anders misschien wat sneller reageren. Wel duidelijk antwoord gekregen
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Het kussen doet wat het moet doen, het effect is zeer goed. Scheelt zeker een aantal fysio behandelingen. Qua uitvoering vind ik het nogal lomp, maar dat is het enige minpuntje.
Zeer goede service. Na meer dan een jaar, was onze massagerr stuk. Ik ging er vanuit dat de garantie was verlopen, dus heb hem open gemaakt om te bekijken of ik hem kon repareren. Dat ging lastig word... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Met een gemotiveerd team streven wij ernaar om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te bieden om een premium massage te krijgen wanneer en waar je maar wilt. Met onze service en ons aanbod kunnen wij dit samen realiseren.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Zeer ontevreden
Zeer ontevreden. Werkt niet en krijg geen contact met de klantenservice.
Doet het goed
Doet het goed. Helaas zit de bescherming bij het einde van de ventilatie er los bij en blijft niet zitten, de levering was heel snel en was verder mooi verpakt.
Zeer goede toestelleen en customerâŠ
Zeer goede toestelleen en customer service is echt top
Omdat de psycholoog die mij heeftâŠ
Omdat de psycholoog die mij heeft geholpen zân vak echt verstaat weken van verschrikkelijke pijn was na het eerste bezoek al veel minder. En na het tweede bezoek helemaal weg. Het leek wel n tovenaar. Maar zonder onzin. Deze man verstaat echt zn vak ðððð
De eerste massagerr die deed het niet
De eerste massagerr die deed het niet. Contact opgenomen via mail en het probleem uitgelegd. Na het doorsturen van een kleine video die aantoonde dat de massagerr niet werkte heeft Fabian ervoor gezorgd dat wij een nieuwe hebben gekregen. 1 dag later al ontvangen. Bedankt Fabian voor de snelle oplossing.
Vlotte levering, fijn apparaat
Vlotte levering, goed apparaat, werkt fijn ook makkelijk dat je hem in een standaard kunt zetten en daarin ook kunt opladen .enige minpunt dat er geen nederlands talig beschrijving ij zat maar is later opgelost door Bolcom
Goede en snelle service
Nadat het product defect was binnen de garantie periode, kregen we heel snel een nieuwe toegestuurd. Goede en snelle service!
Massagerr gun pro
Massagerr gun pro is een fijn product. Goede service ook, na snel contact mst d klantenservice een nieuwe opgestuurd gekregen
Massage Gun Pro
Ich habe eine Massage Gun Pro gekauft. Die QualitÀt und die Verarbeitung des GerÀtes ist sehr gut. Durch die verschiedenen AufsÀtze auch vielseitig einsetzbar. Der Akku ist stark und hÀlt auch einem stÀrkeren Druck stand. Die Lieferung erfolgte sehr schnell. Ich kann das Unternehmen nur bestens empfehlen.
Werkt goed.
Redding bij nekherniaâŠ
De Massagerr Gun Pro heeft mijn nek goed los kunnen maken. Zeer tevreden hier
Klantvriendelijk De persoonlijke benadering enâŠ
De persoonlijke benadering en afhandeling
Ik heb de massagerr pro gekocht en hetâŠ
Ik heb de massagerr pro gekocht en het is alles wat ik nodig had en meer. Geweldige kwaliteit en premium materiaal.
echt heel erg fijn! Ik ben helemaal verbaast.
echt heel erg fijn, goede prijs kwaliteit verhouding, en ik had echt niet verwacht dat de massage kussen zoveel druk kon geven. het voelt echt als een massage, het is echt heerlijk! Ik ben er echt heel erg verbaast over.
Super massagekussen!
Ik heb het massagekussen en dit is een mega fijn product! Ik gebruik hem meerdere keren per week. Makkelijk te bedienen en doet zijn werk. Verder was de levering snel.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã