Jeg kan varmt anbefale Karina IlsÞ fra Massage Studio. Hun er en utrolig dygtig massÞr, som formÃ¥r at skabe et trygt og tillidsfuldt rum fra fÞrste Þjeblik. Karina er bÃ¥de lyttende og anerkendende... ãã£ãšèŠã
Jeg kom til Karina, med en del stivhed i venstre skulder, jeg fungerede egentlig fint nok i forhold til min hverdag og min trÊning, men der var stadig lidt der drillede. Nu har jeg haft 3 behandl... ãã£ãšèŠã
Hvis du vil have massage, som virker. PrÞv Karina. Sov ikke igennem fÞr, det gÞr jeg nu, efter hendes kompetente massage.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Sundhedsfaglig massÞr, sports- og skades behandler i Randers.
Alsikevej 19, 8920, Randers NV, ãã³ããŒã¯
- kontakt@massagestudio.dk
- massagestudio.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Effektiv behandling og grundigâŠ
Effektiv behandling og grundig gennemgang af problemer inden behandlingen. Kan varmt anbefales.
God massage
Hvis du vil have massage, som virker. PrÞv Karina.
Sov ikke igennem fÞr, det gÞr jeg nu, efter hendes kompetente massage.
Lyttende, kompetent og virkelig dygtig
Jeg kan varmt anbefale Karina IlsÞ fra Massage Studio. Hun er en utrolig dygtig massÞr, som formår at skabe et trygt og tillidsfuldt rum fra fÞrste Þjeblik.
Karina er bÃ¥de lyttende og anerkendende i sin tilgang, og man fÞler sig virkelig set og forstÃ¥et. Hun er sÊrligt god til at forklare muskulÊre sammenhÊnge pÃ¥ en mÃ¥de, der giver mening, sÃ¥ man ikke bare fÃ¥r behandling â men ogsÃ¥ en Þget forstÃ¥else for, hvad der ligger bag ens gener.
Derudover er hun rigtig god til at forklare, hvordan de Þvelser hun anbefaler, virker, og hvorfor de hjÊlper. Det gÞr det nemmere at tage ansvar for sin egen krop og arbejde videre med behandlingen derhjemme.
Alt i alt en meget kompetent og engageret behandler, som jeg kun kan give mine bedste anbefalinger
Stor anbefaling
Jeg har dÞjet med rygsmerter i flere måneder (efter overbelastning på arbejdet), har prÞvet flere ting uden held - men efter et besÞg hos Karina var smerterne nÊsten helt vÊk, og efter det andet besÞg er min ryg ligesom ny.
Virkligt godt arbejde
Virkligt godt arbejde, ðHavde mange smerter , da jeg kom, efter et par dage , nÊsten smertefri ðð.Hver en krone vÊr ð
KÊmpe Anbefaling!
Nu har jeg haft 3 behandlinger og har en igen nu her om et par dage, og jeg kan mÊrke markant forskel.
Karina er en kÊmpe nÞrd og det er ikke negativt sagt, hun går virkelig op i sit arbejde på alle parmetre!
Hun er fokuseret på at hjÊlpe dig, så du kan komme videre og undgå at bestille flere behandlinger ved hende, men hun går os i dybden og finder årsagen til lige netop din skavank, så en kÊmpe anbefaling herfra mig af!
Behandling der hjÊlper
Havde store smerter da jeg kom til behandling, UNDER behandlingen,
men hold op det blev godt bagefter.
ANBEFALES prÞv det hvis du har nogle smerter i din krop.
Karina er meget behagelig og kompetent
Karina er meget behagelig og kompetent. Hun ved uden tvivl hvad hun har med at gÞre. Stadig en fornÞjelse at komme og få hjÊlp når behovet opstår. Jeg er kommet ved Karina efter behov igennem 4 år nu og hun kan altid hjÊlpe mig. Jeg anbefaler hende gerne til andre
Jeg er meget tilfreds med minâŠ
Jeg er meget tilfreds med min oplevelse. Jeg fik en professionel og faglig behandling. Karina er omhyggelig og meget dygtig. Jeg vil gerne anbefale hende til en hver, der har smerter i det daglige. Jeg går nu smertefri på arbejde og sover uden opvågninger og uro om natten. Tak for hjÊlpen Karina
God oplevelse at komme ved Karina
Virkelig god dybdegående massage til ryg og skuldre (kontor arbejde). Roligt lokale og nemt at parkere tÊt på (gratis).
Karina ved hvad hun laver ððð
God oplevelseâŠ
Der bliver lyttet til dine problemstillinger, og forklaret hvad der kan gÞres for at de lÞses på bedstmulige måder.
ImÞdekommenhed, respekt, forståelse, alle dine hensyn bliver tilgodeset.
Karina er en fantastisk massÞr
Karina er en fantastisk massÞr, som sÊtter sig ind i din situation og lytter 100 procent til Þnsker og behov! Derudover er hun fremragende til sit arbejde, hun har allerede gjort en kÊmpe forskel hos mig på ganske få gange.
Kan kun anbefale hende ððŒ
Top proffessionel massÞr.
Top proffessionel massÞr.
Kan tage ved og er helt klar over hvad hun laver.
Tak for god behandling.
Super professionel og kompetentâŠ
Super professionel og kompetent massage. Kan klart anbefales, hvis du dÞjer med skavanker og smerter.
Genial massage
Karina er fantastisk. Hun finder alle de steder, der skal fikses, for at man bliver lÞsnet rigtigt op. Det her er ikke bare velvÊre-massage (det kan hun også) - det er dybdegående, virkelig godt og alle pengene vÊrd.
God og professionel behandling
God og professionel behandling, hvor det er tydeligt at mÊrke, at Karina er fagligt dygtig når hun behandler ens skavanker - stor anbefaling herfra
Nemt at bestille tid og hurtig at kommeâŠ
Nemt at bestille tid og hurtig at komme til og er rigtig god og dybtegående massage
God atmosfÊre i klinikken 𥰠DygtigâŠ
God atmosfÊre i klinikken 𥰠Dygtig behandler som spÞrger ind til kundens behov og som derefter gives behandling.
God til at spÞrge ind undervejs og ikke mindst God opfÞlgning nÃ¥r man kommer nÊste gang𥰠har tidligere fÃ¥et massage behandling pÃ¥ klinikken derfor klar mit valg igen. Kan varmt anbefale klinikken ð¥°