ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Na een lange tijd weer een Thaise massage gehad , waarbij Rug ,Nek ,Schouders onder handen zijn genomen Met professionele hand heeft de masseuse haar kunde toegepast. Ben zeer tevreden over het res... ãã£ãšèŠã
Gewoon voor herhaling vatbaar. Medewerkers weten precies hoe en wat ze moeten doen op basis van een kort gesprek. Naderhand voelde ik me als herboren en kom op korte termijn zeerzeker terug!
Een hele fijne eerste nek, rug en schouder massage gehad van 30 minuten bij Wassana! Daarnaast vond ik de salon erg prettig ogen en vond ik de salon ook ontzettend schoon (zeer belangrijk)! Tot... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super goede diepe massage ontvangen
Super goede diepe massage ontvangen. Lichamelijke klachten / ongemakken na 2 massages al beduidend minder.
Geen commerciële aanbeveling maar eerlijke adviezen.
Mijn eerste Thaise massage
Mijn eerste Thaise massage. Een beetje heftig af en toe (maakt je heel bewust van allerlei spieren waarvan je niet wist dat ze er waren), maar zeker een aan te raden ervaring.
Fijne massage gehad
Fijne massage gehad, ze wist de juiste plekken goed te masseren. Erg vriendelijk!
Massage locatie om aan te raden
Zeer vriendelijk personeel, ontspannen sfeer en massage van kwaliteit
Herhaling vatbaar
Zeer ervaren en professionele behandeling, op een rustige en duidelijke manier werd er gecommuniceerd
A perfect massage
A perfect massage. Firm but very comfortable. I had the aroma massage and it was heavenly. Iâve had lots of massages over the years, some painful and some too soft. This one was perfect. Really friendly too x
Ik vond het een hele fijne ervaring.
Fantastisch geholpen met divâŠ
Fantastisch geholpen met div pijnplekken in het lichaam. Aanrader!
Volledig ontspannen aan de dag beginnen
Heel fijne ervaring! Er heerst een ontspannen sfeer en de masseuses vragen goed naar eventuele klachten en comfort. We komen zeker nog een keer.
Heerlijk ontspannen.
Heerlijk ontspannen. Het kon nog net voordat alles weer dicht ging.
Weer geweldig!
Heel kundig en goed onder handenâŠ
Heel kundig en goed onder handen genomen voor een ontspannings massage. Ik ga zeker vaker een moment voor mezelf boeken, absolute aanrader.
Geweldig en zeer professioneel
Deskundig , effectief respectvol
Wassana en haar collega's geven deskundige en heel effectieve massages. Ze luisteren, voelen, overleggen en masseren vervolgens doelgericht en krachtig. Wanneer ik weer naar buiten loop, voel ik me echt beter dan toen ik binnenkwam. Ben erg blij met deze massagepraktijk, waar altijd een stille en respectvolle sfeer hangt.
Hele fijne ontspanningsmassage gehadâŠ
Hele fijne ontspanningsmassage gehad met mijn dochter van 12 jaar oud. Het was een heel bijzondere ervaring voor haar. Zeker een aanrader voor een speciaal moeder dochter moment!
Heel blij met Wassana!
Ik kom al heel wat jaartjes bij Wassana en het is elke keer weer top. Zowel de thaise massage als de nek/rug massage vind ik super. Elke keer kom ik weer als hetboren thuis na een behandeling. Er wordt goed naar je geluisterd, iedereen is erg vriendelijk en ze zien en voelen precies wat jouw lijf kan nodig heeft. Echt een aanrader.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã