レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ben zeer tevreden over de shilajit. Ik heb er de laatste tijd al veel geprobeert maar deze is toch echt de beste. Bij openen zag ik meteen dat de shilajit lekker dik is, dit zie ik graag, 100% pu... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Zeer snel geleverd, binnen 24u. Mooie verpakking met een klein gouden lepeltje om de juiste hoeveelheid sjilajit eruit te kunnen halen. De komende maand ga ik in de gaten houden wat dit product gaat... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Na een prachtige interview bij Fernando werd ik meteen getriggerd om WEL bij hem shilajit te kopen aangezien hij de waarheid verkondigd. Prachtige site, mooi filmpje met een local. En ik had binnen 1... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Ik merkte al binnen een week meer energie, betere concentratie en minder vermoeidheid aan het eind van de dag. Het voelt als een natuurlijke 'reset' voor mijn lichaam. Je merkt dat het rijk is aan... もっず芋る

䌁業情報

1. ビタミン・サプリメント専門店

圓該䌁業による蚘述

Masters of Shilajit Official is een premium merk dat zich richt op het leveren van de hoogste kwaliteit Shilajit-supplementen en gezondheidsbevorderende voedingsstoffen. Ons merk is gewijd aan het verbeteren van het welzijn van onze klanten door middel van pure, natuurlijke producten die de kracht van Shilajit benutten, een eeuwenoud mineraalrijk stof dat bekend staat om zijn krachtige energie- en gezondheidsvoordelen. Bij Masters of Shilajit Official geloven we in transparantie, duurzaamheid en integriteit. Al onze producten worden zorgvuldig getest op kwaliteit en zuiverheid, zodat je kunt vertrouwen op de effectiviteit en veiligheid van alles wat we aanbieden. Of je nu je energieniveau wilt verhogen, je algehele gezondheid wilt verbeteren of je vitaliteit wilt ondersteunen, onze premium Shilajit-supplementen zijn de perfecte keuze voor een gezonde levensstijl. Met onze expertise en toewijding aan kwaliteit streven we ernaar de beste Shilajit-ervaring te bieden aan klanten wereldwijd.

連絡先

通垞48時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Ben zeer tevreden over de shilajit.

Ben zeer tevreden over de shilajit.
Ik heb er de laatste tijd al veel geprobeert maar deze is toch echt de beste.
Bij openen zag ik meteen dat de shilajit lekker dik is, dit zie ik graag, 100% puur, geen water of troep erin.
Aan de geur en smaak merk ik direct dat dit zeer zuivere shilajit is.
Ik hoop dat ze hun voorraad een beetje op pijl krijgen gehouden want dit is de shilajit die ik voortaan ga gebruiken.
Mos official ga zo door!

2026幎3月21日
自発的なレビュヌ

Mastersofshilajit Official からの回答

Bedankt voor je mooie woorden,Mooi om te horen dat je de dikte en puurheid direct herkent — dat zegt veel over de kwaliteit.
We blijven ons inzetten om dit niveau vast te houden. Welkom bij MOS

Spokojnosť

Spokojnosť
mám to prvÜ krát...veğmi tvrdé, nedá sa to s tou lyşičkou nabrať

2026幎3月2日

Mastersofshilajit Official からの回答

Ďakujeme za vašu recenziu, Vladimir.
Pevnejšia konzistencia je znakom vysokej čistoty a koncentrácie.
Odporúčame nechať produkt pri izbovej teplote, pouşiť mierne zahriatu lyşičku alebo krátko zohriať uzavretú nádobu v vlaşnej vode.
Thank you for your review.
The firm texture is a sign of high purity and concentration.
Let it reach room temperature, use a slightly warmed spoon, or briefly place the closed jar in lukewarm water.

5぀星のうち4の評䟡

De bestelling was binnen 3 dagen

De bestelling was binnen 3 dagen binnen.

Alleen ik miste de gebruiksaanwijzing erbij. Ik had geen idee hoe ik het moest gebruiken.

Ik krijg de hars er niet uit met het lepeltje. Hoe kan ik dat het beste doen?

2025幎12月29日

Beste Jolanda,
Dank je wel voor je review en fijn dat je bestelling snel is aangekomen.
Op onze website hebben wij een uitgebreide uitlegpagina met duidelijke gebruiksinstructies en tips voor het doseren van de hars. Je vindt deze onder het kopje ‘Hoe gebruik ik Shilajit?’ (via het menu of onderaan de productpagina).
Omdat Shilajit een pure hars is, kan deze stevig zijn. Een handige manier om het makkelijker te gebruiken:
Neem een hoeveelheid ter grootte van een rijstkorrel.
Houd het lepeltje kort onder warm water of roer het direct door warme (niet kokende) thee.
De hars lost binnen enkele seconden op.
Mocht je het prettig vinden, dan sturen wij je de directe link ook graag per e-mail toe.
Masters of Shilajit

Top !

Ik gebruik nu al sinds het op de markt is. Echt top spul. Energieker, minder vergeetachtig en alert. Sta niet meer moe op in de ochtend! Je hebt er nog meer baat bij als je gezond blijft eten !

2025幎12月29日

Mastersofshilajit Official からの回答

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor deze mooie review! 🙏 Geweldig dat je zulke positieve effecten ervaart. Blijf gezond en energiek 💚

5぀星のうち5の評䟡

Master of Shilajit is écht topspul

Master of Shilajit is écht topspul. Zonder twijfel de beste shilajit van Nederland. Je merkt meteen dat je meer energie krijgt, je libido krijgt er ook een flinke boost van (ja, echt 😄) en je huid wordt gevoed met alle mineralen die het nodig heeft. Pure kwaliteit, geen rommel. Dit is shilajit zoals het hoort te zijn. Wat een meesterbrein zit hier achter. Top!

2025幎12月14日
自発的なレビュヌ

Mastersofshilajit Official からの回答

Dank je wel Jack! 💪 Super om te lezen dat je onze kwaliteit zo ervaart. Pure shilajit, zonder rommel — mooi verwoord 👌

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。