Jag gjorde 2 bokningar i mars, som jag avbokade och skulle fÃ¥ Ã¥terbetalning pÃ¥. Den ena har de Ã¥terbetalt, men inte den andra.....men deras avbokningsavgifter har de dragit:-( Försöker fÃ¥ tag i de... ãã£ãšèŠã
Dette er det vÊrste booking firma og har besluttet at melde mig ud af min padel club Simons fordi MATCHI snyder brugerne pÃ¥ det groveste. De trÊkker penge selvom man bestiller med medlemmer og vil... ãã£ãšèŠã
Betalsystem Àr bara för deras fördel. Om du har pengar insatta i form av vÀrderkort och presentkort kan dessa inte kombineras vid bokning av banan utan mÃ¥ste anvÀnda kreditkort. Dvs sÀtta in mer penga... ãã£ãšèŠã
Riktigt dålig support.
VÀrdelös kundservice
VÀrdelös kundservice. Tar inget ansvar för felaktigheter i deras app utan hÀnvisar allt till anlÀggningarna. Hade bokat hos en anlÀggning som var helt igenbommad nÀr vi kom dit. Om ngn av deras samarbetspartners inte kan leverera tjÀnsten borde det vara rimligt med återbetalning direkt utan att skicka vidare till andra. Så kan man bara hantera kunder om man har monopol.
Fraråder at benytte Matchi bookings system som bl.a bruges af Padle yard Reffen og Racket Klub
Jeg tÞr ikke lÊngere benytte Matchi og det går ud og klubber som Racket klubs og Reffens. Og vil da også fraråde andre det.
Med alt den tid og bekymring jeg har brugt for at få 123 kr retur, er jeg taknemlig for at jeg har haft styr på mine bookinger og betalinger.
7. maj: I skrev ud vedr. Fejl i systemet, bookinger der ikke var opkrÊvet.
7. Maj: skriver jeg tilbage at Vedr de 2 x 617,5 kan jeg godt se at de ikk er hÊvet fra min konto.
Men for hele marts, via MATCHi / kvitteringer, finder jeg kun en kvittering på 122,5 og den er hÊvet. Samt at bilag er vedhÊftet.
23. Maj: Kontakter jeg Racket klub support, med Þnske om at tilbagefÞre mine penge.
30. Maj: Modtager jeg besked fra Racket klub support, at de kan se at betalingen er gennemfÞrt.
10. Juni: kontakter jeg Matchi via FB, der svarer at jeg skal gensende det på support matchi.com.
11. Juni: Gensender jeg min mail til support
22. Juni: har jeg stadig ikke hÞrt noget fra jer.
Det drejer sig kun om 123kr. men Matchi har intet fortaget sig for at rette op på en fejl.
Jeg formoder at når både Padle yard Reffen og Racket Klub mf. benytter sig af Matchi, er det for at benytte et system der SKAL skabe tryghed for klubbernes brugere. Men Matchi har ikke styr på betalingerne og de har mulighed for at hÊve penge fra din konto, som du intet kan stille op imod, bekymere mig og giver utryghed ved kommende betalinger.
Uacceptabel betalingshåndtering og rÊdsom kundeservice
Matchi har Êndret betalingsbetingelser uden varsel, og opkrÊver nu flere måneder frem i tid. Således er mit hold og jeg blevet straksopkrÊvet over 10.000 kr for de nÊste måneders bookinger. Hvad endnu vÊrre er, at man ender med at lÊgge 175% af baneprisen ud, da de også er begyndt at opkrÊve splitbetalingen fra ens holdkammerater plus den fulde pris fra bookeren. Kontakter man dem, får man et generisk og ubrugeligt svar, og går man dem på klingen stopper de med at svare.
Gid nogen ville hive dem i retten. Totalt uacceptabel betalingshåndtering og forfÊrdelig kundeservice.
De kaster ansvaret frem og tilbageâŠ
De kaster ansvaret frem og tilbage mellem dem og Racket Club. Der er absolut ikke styr på kommunikation og gÊldende regler ift. medlemskaber og rabat.
Personalet kommunikere forskellige ting og henviser blot til hinanden, mens du hÊnger på regningen. Medlemskabet er fint til at se tider frem i tid, men lad vÊr med at gÞre det for rabatten, for den ryger ofte for dine medspillere uagtet de også er medlemmer. GlÊder mig til dagen, hvor der kommer noget konkurrence så man kan skifte.
Lurendrejeri
Jag Àr medlem i Ãrebro City Golf CC. Klubben har en golfhall inomhus. Klubben anlitar matchi för bokning av trÀningsmattor i golfhallen. Klubben har kommit överens om ett medlemspris pÃ¥ 70kr/timme. Matchi har ett system som utgÃ¥r frÃ¥n paddelbokning dÀr hyrkostnaden delas mellan de som spelar. Vid inomhustrÀning av golf trÀnar man normalt sjÀlv pÃ¥ sin matta. Jag bokade matta för mej o min man sent. Priset som dök upp trodde jag var ett sista minuten pris. Men det byggde alltsÃ¥ pÃ¥ att ngn annan skulle betala resten. NÀr ingen gjorde det, fick jag alltsÃ¥ betala mer Àn de 70 kr som Àr medlemspris. Min klubb uppger att man pÃ¥ olika sÀtt försökt förmÃ¥ Matchi att Àndra sitt program/att Ã¥tminstone ta bort delad kostnad som förval. Jag har inte bokat plats i golfhallen pÃ¥ ca 1 Ã¥r. Jag kÀnner mej lurad av matchi. Matchi gömmer sej och redovisar inte telefonnummer eller mailadress. Inte ens till golfklubben!?
Udspekuleret svindel hjemmeside.
Udspekuleret svindel hjemmeside.
De har simpenhelt gjort det umuligt at opsige sit abonnement. De skriver at man skal ringe til dem man har abonnement hos, jeg ringer og får at vide at mit abonnement er opsagt men får fortsat trukket penge. Jeg ringer så igen og får at vide at det ikke er blevet opsagt og at jeg ikke kan gÞre det hos dem og at jeg skal skrive til deres support.
Jeg har endnu ikke fået mit abonnement opsagt.
forfÊrdelig oplevelse, hold jer langt vÊk fra dem.q
Hold jer vÊk fra dem
Hold jer vÊk fra dem, det er nÊste umuligt at komme ud af deres abonnent.
Abonnement svindel utroligt svÊrt opsige
ForfÊrdeligt at opsige sit abonnement
ForfÊrdeligt at opsige sit abonnement, burde gÞres MEGET nemmere
Fik fejlbooket
Fik fejlbooket, men da jeg skrev til Matchi fik jeg mine penge retur lynhurtigt.
Tak for god service.
Kundeservice -3
VÊrste support i historien. Se efter bedre alternativer.
Det minder om abonnements banditterne
Det minder om abonnements banditterne; det er ualmindeligt svÊrt at opsige abonnement.
Lad vÊr med at tegne abonnement!
Matchi har perfektioneret kunsten atâŠ
Matchi har perfektioneret kunsten at gÞre det kompliceret, at opsige et abonnement, det er umuligt. Der henvises til Racket Club, der henviser tilbage til Matchi...(lad vÊre med at tegne abonnement hos dem)
Padelbaner pÃ¥ Fisketorvet er lige tilâŠ
Padelbaner på Fisketorvet er lige til at lukke op og skide i. Book nogle andre.
Hold jer langt vÊk, hvis i ikke kan lide dårlige apps og hjemmesider...
Utroligt ringe oplevelse af bÃ¥de hjemmeside og app, skulle booke padelbane i Aarhus. Var tvunget til at downloade appen da deres hjemmeside ikke lod mig logge ind, selvom jeg havde aktiveret min konto pÃ¥ mail, og opdateret hjemmesiden adskillige gange og endda Ã¥bnet den forfra pÃ¥ ny fane. NÃ¥r jeg sÃ¥ endelig er kommet igennem pÃ¥ deres app, skal jeg registrere et betalingskort, men for bare at registrere mit kort er jeg tvunget til at betale, UDEN OVERHOVEDET AT SKULLE KÃBE NOGET ENDNU. SÃ¥ tÊnker jeg fint, det bliver sikkert bare trukket fra i bookingprisen, men nej nej, de har skam frÊkheden til stadig at forlange fuld pris efter de har bedt dig betale for at give dem dine kort-oplysninger. Yderst ekstraordinÊr dÃ¥rlig service jeg aldrig vil anbefale til nogen, ikke engang min vÊrste fjende. HÃ¥ber personerne bag denne "service" sÊtter sig ned og virkelig tÊnker sig om, om dette er hvad de burde spilde deres liv med.
MÃ¥ske den dÃ¥rligste app oplevelseâŠ
Måske den dårligste app oplevelse nogensinde!! Det er umuligt at booke en bane hos RacketClub Terminalerne
Pefekt for å booke timer
Pefekt for å booke timer. Kjempeenkelt.
Dette booking system
Dette booking system virker overhovedet ikke fatter ikke man anvender det, plus man bare hÊver penge på ens konto uden varsel med for sent afmeldt bookning osv osv osv.