レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg oplever en rigtig god kundeservice, hvor du bliver mÞdt af behageligt personale. Det er et kÊmpe plus det altid er de samme som stÃ¥r i butikken, de giver en yderst god kundeservice, hvor du bliver... もっず芋る

FANTASTISK kundeservice - bÃ¥de online/mail og i butikken, ekstrem hurtig behandling af ordren. Min sÞn pÃ¥ 14 var med hos Mathstore i butikken for 1.gang forleden - men BESTEMT ikke sidste! Han E L... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bestilte et sommersÊt i samme stÞrrelse, som jeg lige have bestilt ugen fÞr. Men dette sÊt var mindre trods det var samme stÞrrelse. Ringede til kundeservice, og fik en hjÊlp ud over det sÊdvanlige.... もっず芋る

䌁業が回答したした

stort udvalg af mange mÊrker, og meget behjÊlpelige hvis din stÞrrelser ikke er der sÃ¥ bestiller de den hjem. Gode parkeringsmuligheder, mange live med gode tilbud. TÞv ikke med at besÞge denne butik.... もっず芋る

䌁業情報

1. 玳士衣料店
  2. 衣料品店
  3. ゞヌンズ店
  4. ファッション アクセサリヌ店
  5. 倧きいサむズの服専門店
  6. 若者向け衣料品店

圓該䌁業による蚘述

Multi-brand webshop og butik til moderne mÊnd og fyre. Du finder et bredt udvalg af danske og internationale brands indenfor herretÞj og sneakers. Vi bestrÊber os efter et have de gladeste kunder og yde det bedste kundeservice i butikken såvel som på webshoppen.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

847件のレビュヌ

Tilfredshed i storstil

Jeg oplever en rigtig god kundeservice, hvor du bliver mÞdt af behageligt personale. Det er et kÊmpe plus det altid er de samme som står i butikken, de giver en yderst god kundeservice, hvor du bliver vejledt i passende stil. Jeg handler kun ved MATHstore og kÞrer gerne fra Aalborg for at stÞtte butikken og få den behagelig kundeservice. 5/5 herfra ⭐⭐⭐⭐⭐

2026幎1月4日

Genialt og mega service og hurtig

Genialt og mega service og hurtig levering

2025幎10月24日

Hej Anja!
Tusind tak for din anmeldelse! Det sÊtter jeg stor pris på og ikke mindst de 5 flotte stjerner!

Tusind tak for det.
GlÊder mig til at hjÊlpe dig en anden gang.

Super hurtig levering.

Super hurtig levering.
Leveret dagen efter bestilling!

2025幎10月8日

MATHstore からの回答

Hej SÞren :-) Tusind tak for din bestilling det sÊtter jeg stor pris på og din flotte anmeldelse.

Tak fordi du handler hos os!
Indehaver af www.MATHstore.dk

God service og meget hurtig levering

God service og meget hurtig levering
Bestilte fredag over middag, modtog varen lÞrdag formiddag 🀩

2025幎10月3日

Hej Preben :-)
Tusind tak for din flotte anmeldelse den sÊtter jeg pris på. Ja det er fedt med lÞrdags levering.

Tak fordi du handler hos os!

Indehaver af www.MATHstore.dk

En anbefaling herfra

En anbefaling herfra

2025幎9月9日

Hej Henrik :-)
Tusind tak for din anmeldelse og tak for din tid du har brugt på det. Så dejligt du vil anbefale os til andre!

Jeg er meget glad for du handler hos mig.

God dag.
Indehaver af www.mathstore.dk

TrovÊrdig og hurtig på levering

TrovÊrdig og hurtig på levering. Super god og venlig betjening i butikken i StÞvring.

Hej Dennis :-)
Tusind tak for at bruge tid på at anmelde os på trustpilot! Det sÊtter vi stor pris på. Tak for de 5 flotte stjerner og ikke mindst fordi du handler hos os! Det betyder mere end du aner!

Indehaver af www.mathstore.dk

Hurtig levering og lÊkre varer

Hej Helene.
FÞrst og fremmest tusind tak fordi du bruger tid på at skrive en anmeldelse om MATHstore, det jeg glad for og ikke mindst at det gik hurtigt og at det var lÊkre varer du modtog!

Tak for at vÊlge MATHstore, det sÊtter jeg stor pris på!

God kundeservice

God kundeservice

Hej Louise!
Af hjertet tak for din anmeldelse og ikke mindst de 5 flotte stjerner! Fedt du er tilfreds med vores kundeservice, det gÞr mig glad! Tak fordi du handler hos MATHstore, det betyder mere end du aner! :-)

Indehaver af www.mathstore.dk

Fik venlig og imÞdekommende vejledning

Fik venlig og imÞdekommende vejledning omkring stÞrrelse. Jakken passer perfekt.

2025幎9月9日

Hej Mette.
Hvor er jeg glad for at hÞrer jakken bare passer! Det er virkelig rart og tusind tak for din flotte anmeldelse! Jeg sÊtter pris på kunder som dig! Tak for at stÞtte MATHstore.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。