レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik vond het best spannend om een bedrijf te gebruiken via google gevonden maar wow wat n schot in de roos was Matrix! Maandag besteld en geen idee hebbende hoelang het zou duren kreeg ik donderdag al... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Grote bestelling gedaan voor zowel hoekbank als de boot. Kussens binnen 1 week geleverd en superkwaliteit. Heel blij mee.

5぀星のうち5の評䟡

Super meegedacht en geholpen en ook eindresultaat is top! Wilde graag met zelf gekochte stof nieuwe afwijkende maat caravankussens en vulling laten maken. Omdat de stof ook nog eens gestreept was, moe... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Prima met bestellen, afhandelen en snelheid van leveren. Wij kozen voor zandkleur stof. Afwerking met blauwe naamlabels van het bedrijf is slecht gekozen: naturelhoezen met opvallende blauwe merklabel... もっず芋る

䌁業情報

1. 家具店
  2. 䜜り付け家具提䟛業者
  3. 家具の付属品
  4. ガヌデン センタヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Matrix Kussens is dé leverancier voor al je buiten kussens op maat. Met onze handige ontwerptool kun je zelf je gewenste kussens online ontwerpen en bestellen. Wij zitten inmiddels al jaren in het vak en kunnen daardoor de beste kwaliteit kussens binnen korte tijd leveren en daarnaast nog eens voor de laagste prijs. Slechts binnen 1 week na bestelling in huis! De kussens worden handgemaakt in eigen atelier in Amsterdam en gratis geleverd door heel Nederland en België.

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Goed contact, service en prijs/kwaliteitverhouding

Matrixkussens heeft goed contact gehouden, mij van goed advies voorzien en mij vrij gelaten in mijn keuzes. Professionele en accurate hulp, wat zeer welkom was. Ook de prijs was realistisch (zelfs minder dan eerst werd ingeschat), wat erg betrouwbaar overkwam voor mij. Ik zou Matrixkussens zeker aanbevelen aan mensen die kussens op maat zoeken voor allerlei soorten (zelfgemaakte) tuinmeubelen.

2024幎5月29日
5぀星のうち1の評䟡

Foute kleur

Ik heb niet de kleur gekregen die ik op jullie website heb geselecteerd. Jullie beweren dat er correct geleverd is dus daar is de zaak mee afgedaan. Dat is voor mij zeer onbevredigend

2024幎5月29日
Matrixkussens.nl ロゎ

Matrixkussens.nl からの回答

Goedendag, u heeft voor de kleur antraciet gekozen en deze is ook daadwerkelijk geleverd. Wij hebben een gratis stalenservice, waarbij we een staaltje van de stof gratis opsturen om de stof te bekijken. We raden iedereen aan dit te doen, op het scherm kan het altijd anders ogen.

5぀星のうち5の評䟡

Mooie loungekussens op maat besteld

Mooie loungekussens op maat besteld alles is heel mooi afgewerkt, uitstekende kwaliteit schuim en hele mooie weersbestendige buitenstof. De loungeset kan weer jaren mee. De levering ging snel en kreeg netjes een track and trace, al met al ben ik super blij met het eindresultaat!

2024幎4月17日
5぀星のうち5の評䟡

Great value for the price!

Great value for the price!
I was hesitant to order custom cushions because I thought they would be too expensive. I was pleasantly surprised by the competitive prices at Matrixkussens.nl. The quality is fantastic, and the cushions are built to last. I feel like I got a great value for my money.

2024幎3月10日
自発的なレビュヌ