Mauro レビュー

TrustScore 5段階評価の3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Eerst verkeerde product opgestuurd gekregen. Daarvoor heb ik meerdere keren een mail gestuurd waarna ik na een lange tijd pas antwoord kreeg. Uiteindelijk wel betaald omdat ik het niet kon retourneren... もっと見る

5つ星のうち5の評価

helemaal tevreden met de kledij van de heren van Mauro, zal zeker terugkomen voor meer. Ben goed op weg geholpen met de maatvoering en dat is reden genoeg om terug te komen, kleding zit lekker en ik h... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Ik heb twee slechte ervaringen met deze webshop. Bij bestelling 2162 (feb 2025) heb ik een deel geretourneerd. Mauro bevestigde per e-mail dat de retour in goede orde was ontvangen en zette €50 te... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Top service, mail werd niet meer op gereageerd. Via social media privébericht gestuurd en direct zelfde dag t probleem opgelost. Bestel zeker vaker.

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 5

レビューを書く

Kwaliteit kleding

Kwam op de site terecht via een instagram advertentie en heb het een kans gegeven. 2 polos en 1 vest gekocht, en ik ben tevreden. Benieuwd naar de nieuwe collectie

2024年12月27日

Zeer slecht retourbeleid

Ik heb op 30 november contact opgenomen over een broek die veel te klein was en aangegeven dat ik deze wil retourneren. Vanaf dat moment is het één grote strijd geweest. Jullie probeerden mij shoptegoed aan te smeren, terwijl ik duidelijk recht heb op een terugbetaling. Na eindeloze discussies heb ik de broek uiteindelijk op 10 december geretourneerd.

Vandaag is het 26 december. Ik heb nog steeds mijn geld niet terug en geen enkele reactie van jullie kant ontvangen. Dit is schandalig en ronduit onacceptabel.

Jullie retourneringsbeleid is een aanfluiting.

Het is diep triest hoe jullie met klanten omgaan. Dit is geen service, dit is oplichting.

2024年11月30日

Hi Giovanni,

Zoals eerder via e-mail vermeld, hebben we tijdens de Black Friday-sale een enorme hoeveelheid pakketten verzonden. Hoewel dat natuurlijk geweldig is voor de business, heeft het ons ook voor een flinke uitdaging gesteld bij het verwerken van retouren.

Jouw retour is inmiddels al enige tijd geleden verwerkt. We waarderen je feedback en werken eraan om ons team in 2025 uit te breiden, zodat we drukke periodes beter kunnen managen.

Bedankt voor je geduld en begrip!

5つ星のうち5の評価

Ik zal hier vaker bestellen

Ik zal hier vaker bestellen: de kleding staat mooi (de fit en de kleuren). Mijn pakket was ook snel geleverd. Ik heb niks te klagen.

Hi Abdel,

Bedankt voor de positieve review. Houd onze website in de gaten. Wij zullen langzaam overschakelen naar een nieuwe collectie.

mvg,

5つ星のうち5の評価

Goede kwalliteit en snel geleverd.

Hi Fin,

Bedankt voor je review! We streven er altijd naar om onze bestellingen binnen 24 uur te leveren, en het is fijn om te horen dat je deze ervaring hebt gehad

mvg,

5つ星のうち1の評価

Retour nog steeds niet verwerkt na 10 dagen….

Ik heb een paar weken terug een broek besteld, alleen was die helaas wat te klein. Ik stuurde een mail om te vragen wat het retouradres was, hierop heb ik een mail terug gekregen waarin ook stond dat ik de broek alleen kan ruilen of een tegoedkaart zou kunnen krijgen omdat het in de aanbieding was.

Het verzoek van hem was ook om een track en trace code te krijgen, die heb ik netjes opgestuurd naar hem (en de verzendkosten ook zelf betaalt), maar tot op heden nog geen reactie terug gehad, ook na meermaals te hebben gemaild. Krijg ik nog een tegoedkaart of een vervangend product???

Nieuw!

Ik heb uw reactie gelezen, maar dit klopt niet wat u zegt. Ik heb besteld via het mailadres redouananariar@outlookcom, en heb op 12 november een verzoek gestuurd voor het retourneren. Diezelfde dag nog kreeg ik een reactie met de instructies. Ik heb op 21 november een mail gestuurd met de track en trace, en het pakketje is op 22 november bij jullie aangekomen. Ik heb hierna meerdere mails gestuurd, maar nog niks van gehoord.

Beste,

Je hebt op 23 november een bestelling geplaatst en op 27 november hebben we je verzoek om een retour ontvangen. De retourinstructies zijn op 28 november naar je gestuurd (redouan_belmamoun@hotmail.com). Dit betekent dat er in totaal vier werkdagen zijn verstreken sinds je je review hebt geplaatst, in plaats van weken zoals je aangeeft.

De track & trace-code is vooral voor jouw eigen inzicht, zodat je kunt volgen of het pakket bij ons is aangekomen. Zou je deze met ons kunnen delen? Dan kunnen we je retour zo snel mogelijk verwerken.

We doen ons uiterste best om alle retouren, inclusief die van jou, binnen 10 werkdagen te verwerken.

Mvg,

Trustpilot エクスペリエンス