TYVEKNÃGT SOM ER FULD AF LÃGN. Tilbageholdt informationer om bilens stand omkring buler og dÃ¥rlig lakering , men i stedet beskrive bilen som âi sÊrdeles god standâ. Da jeg kÞrer fra SjÊlland for at... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har handlet en Mercedes gennem Dennis, hvor han samtidig tog min Ford Mondeo i bytte. Selve handlen forlÞb uden problemer og til fuld tilfredshed og jeg fik endda lov til at hente bilen et par... ãã£ãšèŠã
Har for fÞrste gang handlet med Gerd som ejer virksomheden pÃ¥ baggrund af en anbefaling. Bilen blev kÞbt serviceret fra Tyskland fÞr levering i DK - de fejl og mangler som var er 100 % blevet rettet a... ãã£ãšèŠã
Jeg har kÞbt min Audi A3 ved Viborg bilcenter. En behagelig atmosfÊre og imÞdekommende forretning/personale. Jeg blev betjent af Christian Vestergaard, som udviste en virkelig god kundebetjening og... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg har lige kÞbt en Nissan Qashqai hosâŠ
Jeg har lige kÞbt en Nissan Qashqai hos Viborg Bilcenter, som levede op til alle vores Þnsker. Jeg vil varmt anbefale Dennis som sÊlger. Han har i gennem processen vÊret meget flink og hjÊlpsom. Han svarede på alle spÞrgsmål med et smil.
Jeg vil uden tvivl give ham 5 stjerner.
Jeg kan klart anbefale at handle vedâŠ
Jeg kan klart anbefale at handle ved Dennis
Jeg havde en god oplevelse, og han svarede på mine spÞrgsmål.
Fremragende kundebehandling og flink medarbejder!
Vi havde i sidste måned kÞbt en bil hos Viborg Bilcenter som levede op til alle vores Þnsker. Vi er meget tilfredse med bilen, og medarbejderen, Dennis, var både flink og hjÊlpsom- helt sikkert 5 stjerner!
Kan varmt anbefales og igen tusind tak for handlen!
En kanon god oplevelse.
En kanon god oplevelse.
Super god, hurtig og håndterbar kommunikation med forhandler Dennis. Dennis har vÊret meget imÞdekommende, rar at forhandle med og netop til at forhandle med. Jeg har fÞlt mig meget tryg som kÞber hos Viborg Bilcenter og er blevet imÞdekommet i mine Þnsker og behov for ny bil, samt at kunne smide min egen gamle bil med i forhandling.
Dog - hvilket også er en note til kÞberne - så sÞrg for at have en udskrift eller dokumentation for beskrevet udstyr i bilen. Jeg er selv nu rigtig Êrgerlig over, at jeg mente der var noget sÊrligt udstyr i min nye bil, hvilket jeg mener at have lÊst på salgsannoncen på bilbasen.dk og jeg nåede ikke at lave en kopi af annoncen, fÞr den var vÊk igen. Måske et fif til sÊlger, så der er ekstra fundament for tillid og ingen Êrgerlige misforståelser, så gennemgå hele udstyrslisten med kÞber og hold den op mod den salgsbeskrivelse der forligger.
Jeg vil dog aldrig tÞve med at kÞre hele vejen til Viborg fra Ringsted af igen, for at handle med Dennis :)
utrovÊrdig bilforhandler
Der jeg har kÞbt min bil forhandleren fortalte at den har aldrig vÊret skadet. Efter 1 år kom der vand i bilen og det vidste sig at en ny bagskÊrm var indsvejset. Gert Vestergård naturlivis nÊgter det. meget utrovÊrdig bilforhandler.
For 2 Ã¥r siden fandt Gert VestergaardâŠ
For 2 år siden fandt Gert Vestergaard en fantastik Q5 i Tyskland til mig og familien. Så da vores nr. 2 bil stod til udskiftning, var den fÞrste vi spurgte selvfÞlgelig Viborg Bilcenter.
Vi havde en god dialog om hvad vi havde i tankerne og igen fandt Gert en bil, som man knap turde drÞmme om.
En super flot Mini Cooper fra 2015, som kun havde kÞrt 11.000 km. En bil som står 100% som ny.
Tusinde tak til Viborg Bilcenter for en god og seriÞs service. Helt sikkert en bilforhandler der kan anbefales et besÞg
Viborg Bilcenter besidder en rigtig dårlig, og ufin personlighed ! !
En ansat i Viborg Bilcenter har et sÊt fÊlge med dÊk til salg, som han påstår passer på min bil.
På det grundlag vÊlger jeg at kÞre hele vejen fra SjÊlland ( Roskilde) for at kÞbe fÊlgene af ham.
Jeg vÊlger at prÞvemontere fÊlgene på Viborg Bilcenter's parkeringsplads, og til min store skuffelse så passer fÊlgene ikke på min bil.
EfterfÞlgende rÊkker jeg en hånd ud, og spÞrger om han ikke vil dÊkke bare halvdelen af mine udgifter til benzin og bro, men han afviser mig og siger jeg bare selv kunne have undersÞgt om fÊlgene passede på min bil.
Jeg er ingen expert i fÊlge eller dÊk for den sags skyld, men da jeg jo vidste han var fra et bilcenter, og han sagde de 100 % havde siddet på en bil magen til min, så valgte jeg altså at stole på det.
Viborg Bilcenter vÊlger i stedet at frasige sig alt ansvar, og blokerer mig på hans telefon.
Jeg synes det er meget dårlig stil, at få en person til at kÞre så langt forgÊves, og så efterfÞlgende behandle mig på den måde.
Så dette er mit opråb omkring Viborg Bilcenter.....De er nogle ufine mennesker bag deres fedtede smil !
UPDATE : Viborg Bilcenter's svar er ikke helt sandheden......FÊlgene passede i bolthullerne, men dÊkkene var så meget for store, at det ikke var muligt at dreje hjulene på bilen.
VÊrktÞj lånte i mig heller ikke, for det havde jeg selv med !
Jeg har på intet tidspunkt truet jer med noget som helst andet, end at jeg ville fortÊlle om min oplevelse på trustpilot.....Jeg har hele tiden gerne ville i dialog med den ansatte, eller chefen for Viborg Bilcenter, men i har helt fra starten vÊret ubehÞvlede / afvisende, og bare smÊkket rÞret på.
Handlen blev indgået med en ansat i Viborg Bilcenter i åbningstiden, derfor denne anmeldelse af Viborg Bilcenter, og jeg var blevet lovet af de fÊlge med dÊk passede direkte på en VW Golf 4.
Tak fordi i fik mig til at kÞre hele vejen forgÊves fra SjÊlland.....I skulle skamme jer !

Viborg Bilcenter ApS ããã®åç
Et godt sted at handle.
Flink, behagelig og seriÞs behandling og det aftalte overholdt uden problemer.
Super god service
Super god service - kan så absolut anbefales!
KÞbte sidst i April en Mini Cooper S
KÞbte sidst i April en Mini Cooper S - at bilen efterfÞlgende har haft så mange fejl kan kun tyde på at den ikke er gennemgået inden den er blevet solgt men her stopper urimelighederne ikke!!!! 2 gange er den gået i stå og har ikke kunnet kÞre videre, vi kontakte Viborg bilcenter - fÞrst prÞver man selvfÞlgelig at snog sig udenom, lover at ringe tilbage. Ved at blive ved med at ringe lykkes det sidst at få dem i tale vedr. reparation af bilen - de vil så have at vi kommer over til deres vÊrksted med bilen, vi bor i Roskilde og bilen kan ikke kÞre så ved lang diskussion frem og tilbage går de med til at et vÊrksted i Roskilde kan få lov til at udbedre skaden dog skal vi betale for transporten???det bliver lÞsningen vi har i mellemtiden klaget over at dÞrene ikke lukker korrekt og at en af side ruderne ikke kÞre op når dÞr lukkes. vi aftaler at komme til Viborg med bilen og min kone tager en fridag - weekenden inden går bilen dog i stykker igen og det er ikke muligt at kÞre til Viborg efter mange opkald til dem går de omsider med til at bilen igen bliver lavet på et vÊrksted i Roskilde og vi beder om at få sendt de nye dÞrlåse så de kan blive skiftet samtiddigt dette mener de så at vi skal betale for, hvilket vi gÞr i håbet om det er set sidste men nej - den lokale mekaniker kan ikke lave den så ruden kÞre op når dÞr lukkes - igen kontakter vi Viborg bilcenter - samme snak vi skal komme med bilen alternativt kan vi kÞre den til Mini og betale differencen mellem Viborg Bilcenters vÊrksteds priser og Mini's vÊrksteds priser - så mit råd er....hvis i ikke bor lige om hjÞrnet så i kan skubbe bilen ned på Viborg Bilcenters vÊrksted hver gang den går i stykke ville jeg nok finde et andet sted at kÞbe bil.

Viborg Bilcenter ApS ããã®åç
KÞb Audi A6 3.0 TDI quattro
Har for fÞrste gang handlet med Gerd som ejer virksomheden på baggrund af en anbefaling. Bilen blev kÞbt serviceret fra Tyskland fÞr levering i DK - de fejl og mangler som var er 100 % blevet rettet af Gerd til min fulde tilfredshed og uden ekstra omkostninger for mig - rigtig rigtig god service. Kan kun give mine varmeste anbefalinger - her kan man med sindsro kÞbe sin bil.
En rigtig god oplevelse at kÞbe bil hosâŠ
En rigtig god oplevelse at kÞbe bil hos jer.
Meget tilfreds.
Kundevenlige og lytter til ens Þnsker.
Viborg Bilcenter gÞr sig umage.
Viborg Bilcenter gÞr sig umage.
Det har vÊret en rigtig god oplevelse at handle bil hos Viborg Bilcenter. De tager sig tid til at sÞrge for at man har fornemmelsen af at vÊre i gode hÊnder.
Virkelig en fornÞjelse at lease en Q3âŠ
Virkelig en fornÞjelse at lease en Q3 gennem Viborg Bilcenter/mekonomen. Altid oplysninger og mails omkring levering, pris , garanti osv. Altid med et glimt i Þjet og virkelig kundeservice pÃ¥ hÞjeste plan. IÞvrigt anbefalet gennem netvÊrkðð»
Varm anbefaling af Viborg Bilcenter og Mekonomen Viborg âŠ
Viborg Bilcenter og Mekonomen Viborg har hjulpet mig med flere forskellige bil udfordringer. Om det har vÊre småting, svÊrere opgaver hvor bilmÊrkets eget vÊrksted har spillet fallit eller ved skifte af bil kan jeg kun og I alle sammenhÊnge rose og anbefale.
Behandling fra både medarbejderne såvel som ledelse er meget positiv. Priserne er rimelige.
Great service
Great service - very efficient and helpfully honest on advice
Super tilfreds
Har handlet bil med Gert Vestergaard flere gange, og har altid fået en super service. Kom med vores Þnsker, og Christian Vestergaard fandt den perfekte bil, som vi er meget tilfredse med.
Super tilfreds!
Gert Vestergaard yder en super service - hvor Êrlighed og vores behov var i hÞjsÊde. "I will be back", som Arnold ville have sagt.
Glad for handelen hos Viborg Bilcenter
Jeg syntes vi blev godt behandlet med fin service af en dygtig sÊlger. Jeg er glad for handelen.
UFORSKAMMET, RESPEKTLÃST OG LIGEGLAD
Jeg vÊlger at skrive til dem pr mail angående en bil de har til salg uden held. så jeg vÊlger at sende endnu en mail men igen uden at få svar jeg venter så en uges tid for at de måske skulle have tid til at svare men intet sker. jeg vÊlger så at ringe til dem og hÞre om der var mulighed får at kÞbe bilen i engros, det kunne man ikke også bliver rÞret lagt på. jeg vÊlger at ringe igen og hÞre om det var linen der gik eller om han bare lagde på og hÞre om et eventuelt afslag i prisen men det nåede jeg aldrig at spÞrger om fÞr ha lagde rÞret på endnu engang. Folk der vil handle der skal enten vÊre liglade med respekt, forståelse samt service ellers skal man bare holde sig vÊk. jeg har aldrig nogensinde set så dårligt et service niveau og uforskammet person som Gert fra mav.as. De får en stjerne da men ellers ikke kan bedÞmme dem.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ