レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

TYVEKNÆGT SOM ER FULD AF LØGN. Tilbageholdt informationer om bilens stand omkring buler og dÃ¥rlig lakering , men i stedet beskrive bilen som “i sÊrdeles god stand”. Da jeg kÞrer fra SjÊlland for at... もっず芋る

Jeg har handlet en Mercedes gennem Dennis, hvor han samtidig tog min Ford Mondeo i bytte. Selve handlen forlÞb uden problemer og til fuld tilfredshed og jeg fik endda lov til at hente bilen et par... もっず芋る

Har for fÞrste gang handlet med Gerd som ejer virksomheden pÃ¥ baggrund af en anbefaling. Bilen blev kÞbt serviceret fra Tyskland fÞr levering i DK - de fejl og mangler som var er 100 % blevet rettet a... もっず芋る

Jeg har kÞbt min Audi A3 ved Viborg bilcenter. En behagelig atmosfÊre og imÞdekommende forretning/personale. Jeg blev betjent af Christian Vestergaard, som udviste en virkelig god kundebetjening og... もっず芋る

䌁業情報

4.0

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

41件のレビュヌ

Jeg har lige kÞbt en Nissan Qashqai hos

Jeg har lige kÞbt en Nissan Qashqai hos Viborg Bilcenter, som levede op til alle vores Þnsker. Jeg vil varmt anbefale Dennis som sÊlger. Han har i gennem processen vÊret meget flink og hjÊlpsom. Han svarede på alle spÞrgsmål med et smil.
Jeg vil uden tvivl give ham 5 stjerner.

2019幎2月16日

En kanon god oplevelse.

En kanon god oplevelse.
Super god, hurtig og håndterbar kommunikation med forhandler Dennis. Dennis har vÊret meget imÞdekommende, rar at forhandle med og netop til at forhandle med. Jeg har fÞlt mig meget tryg som kÞber hos Viborg Bilcenter og er blevet imÞdekommet i mine Þnsker og behov for ny bil, samt at kunne smide min egen gamle bil med i forhandling.
Dog - hvilket også er en note til kÞberne - så sÞrg for at have en udskrift eller dokumentation for beskrevet udstyr i bilen. Jeg er selv nu rigtig Êrgerlig over, at jeg mente der var noget sÊrligt udstyr i min nye bil, hvilket jeg mener at have lÊst på salgsannoncen på bilbasen.dk og jeg nåede ikke at lave en kopi af annoncen, fÞr den var vÊk igen. Måske et fif til sÊlger, så der er ekstra fundament for tillid og ingen Êrgerlige misforståelser, så gennemgå hele udstyrslisten med kÞber og hold den op mod den salgsbeskrivelse der forligger.
Jeg vil dog aldrig tÞve med at kÞre hele vejen til Viborg fra Ringsted af igen, for at handle med Dennis :)

2019幎1月20日

utrovÊrdig bilforhandler

Der jeg har kÞbt min bil forhandleren fortalte at den har aldrig vÊret skadet. Efter 1 år kom der vand i bilen og det vidste sig at en ny bagskÊrm var indsvejset. Gert Vestergård naturlivis nÊgter det. meget utrovÊrdig bilforhandler.

2018幎12月18日

For 2 år siden fandt Gert Vestergaard

For 2 år siden fandt Gert Vestergaard en fantastik Q5 i Tyskland til mig og familien. Så da vores nr. 2 bil stod til udskiftning, var den fÞrste vi spurgte selvfÞlgelig Viborg Bilcenter.
Vi havde en god dialog om hvad vi havde i tankerne og igen fandt Gert en bil, som man knap turde drÞmme om.
En super flot Mini Cooper fra 2015, som kun havde kÞrt 11.000 km. En bil som står 100% som ny.

Tusinde tak til Viborg Bilcenter for en god og seriÞs service. Helt sikkert en bilforhandler der kan anbefales et besÞg

2018幎12月17日
自発的なレビュヌ

Viborg Bilcenter besidder en rigtig dårlig, og ufin personlighed ! !

En ansat i Viborg Bilcenter har et sÊt fÊlge med dÊk til salg, som han påstår passer på min bil.
På det grundlag vÊlger jeg at kÞre hele vejen fra SjÊlland ( Roskilde) for at kÞbe fÊlgene af ham.
Jeg vÊlger at prÞvemontere fÊlgene på Viborg Bilcenter's parkeringsplads, og til min store skuffelse så passer fÊlgene ikke på min bil.
EfterfÞlgende rÊkker jeg en hånd ud, og spÞrger om han ikke vil dÊkke bare halvdelen af mine udgifter til benzin og bro, men han afviser mig og siger jeg bare selv kunne have undersÞgt om fÊlgene passede på min bil.
Jeg er ingen expert i fÊlge eller dÊk for den sags skyld, men da jeg jo vidste han var fra et bilcenter, og han sagde de 100 % havde siddet på en bil magen til min, så valgte jeg altså at stole på det.

Viborg Bilcenter vÊlger i stedet at frasige sig alt ansvar, og blokerer mig på hans telefon.
Jeg synes det er meget dårlig stil, at få en person til at kÞre så langt forgÊves, og så efterfÞlgende behandle mig på den måde.

Så dette er mit opråb omkring Viborg Bilcenter.....De er nogle ufine mennesker bag deres fedtede smil !

UPDATE : Viborg Bilcenter's svar er ikke helt sandheden......FÊlgene passede i bolthullerne, men dÊkkene var så meget for store, at det ikke var muligt at dreje hjulene på bilen.
VÊrktÞj lånte i mig heller ikke, for det havde jeg selv med !

Jeg har på intet tidspunkt truet jer med noget som helst andet, end at jeg ville fortÊlle om min oplevelse på trustpilot.....Jeg har hele tiden gerne ville i dialog med den ansatte, eller chefen for Viborg Bilcenter, men i har helt fra starten vÊret ubehÞvlede / afvisende, og bare smÊkket rÞret på.
Handlen blev indgået med en ansat i Viborg Bilcenter i åbningstiden, derfor denne anmeldelse af Viborg Bilcenter, og jeg var blevet lovet af de fÊlge med dÊk passede direkte på en VW Golf 4.

Tak fordi i fik mig til at kÞre hele vejen forgÊves fra SjÊlland.....I skulle skamme jer !

2018幎11月13日
Viborg Bilcenter ApS ロゎ

Viborg Bilcenter ApS からの回答

Hej Michael, fÊlgene passede såmÊnd på din bil - du var også ude at kÞre med dem påsat. Du mente at dÊkkene var for hÞje, hvilket ikke har noget med fÊlgene at gÞre. Derfor kÞrte du hjem igen uden fÊlgene - trods at dette var en privat handel mellem dig og en ansat, gav vi dig vÊrktÞj og plads til at kunne prÞve fÊlgene på vores areal.

Da du var kommet hjem, ringede du flere gange og var meget ubehagelig, og du har flere gange telefonisk truet os med at ville gÞre livet surt for os, dette er rockermetoder og ikke noget som vi vil finde os I.

Derfor har vi ikke Þnsket at deltage i denne sag, vi handler ikke med sådanne mennesker og Þnsker absolut ikke at imÞdekomme dine krav når at du stiller dem på denne vis.

Når at man handler med en privat person inde på den blå avis, har det ikke noget med virksomheden hvorpå dÊkkene er opbevaret at gÞre. Derfor synes vi ikke at en 1-stjernet anmeldelse af os er retfÊrdig.

KÞbte sidst i April en Mini Cooper S

KÞbte sidst i April en Mini Cooper S - at bilen efterfÞlgende har haft så mange fejl kan kun tyde på at den ikke er gennemgået inden den er blevet solgt men her stopper urimelighederne ikke!!!! 2 gange er den gået i stå og har ikke kunnet kÞre videre, vi kontakte Viborg bilcenter - fÞrst prÞver man selvfÞlgelig at snog sig udenom, lover at ringe tilbage. Ved at blive ved med at ringe lykkes det sidst at få dem i tale vedr. reparation af bilen - de vil så have at vi kommer over til deres vÊrksted med bilen, vi bor i Roskilde og bilen kan ikke kÞre så ved lang diskussion frem og tilbage går de med til at et vÊrksted i Roskilde kan få lov til at udbedre skaden dog skal vi betale for transporten???det bliver lÞsningen vi har i mellemtiden klaget over at dÞrene ikke lukker korrekt og at en af side ruderne ikke kÞre op når dÞr lukkes. vi aftaler at komme til Viborg med bilen og min kone tager en fridag - weekenden inden går bilen dog i stykker igen og det er ikke muligt at kÞre til Viborg efter mange opkald til dem går de omsider med til at bilen igen bliver lavet på et vÊrksted i Roskilde og vi beder om at få sendt de nye dÞrlåse så de kan blive skiftet samtiddigt dette mener de så at vi skal betale for, hvilket vi gÞr i håbet om det er set sidste men nej - den lokale mekaniker kan ikke lave den så ruden kÞre op når dÞr lukkes - igen kontakter vi Viborg bilcenter - samme snak vi skal komme med bilen alternativt kan vi kÞre den til Mini og betale differencen mellem Viborg Bilcenters vÊrksteds priser og Mini's vÊrksteds priser - så mit råd er....hvis i ikke bor lige om hjÞrnet så i kan skubbe bilen ned på Viborg Bilcenters vÊrksted hver gang den går i stykke ville jeg nok finde et andet sted at kÞbe bil.

2018幎9月25日
Viborg Bilcenter ApS ロゎ

Viborg Bilcenter ApS からの回答

Hej Kim,

Vi er kede at din anmeldelse af Viborg Bilcenter. Viborg Bilcenter får sine biler teknisk serviceret og klargjort på Mekonomen Autoteknik Viborg. Dette vÊrksted har i 6 år klaret denne opgave til fuld tilfredshed og i dette tilfÊlde har vÊrkstedet også efter vores vurdering gjort deres arbejde langt over forventelig.

Vi har fået en anderledes beskrivelse af hÊndelsforlÞbet af vÊrkstedet, der sidder tilbage med den fÞlelse at de rakte hånden ud og som tak fik de revet armen af og siden hen svinet til på trust pilot.

Mekonomen Autoteknik udtaler: "Vi er ikke uforstående overfor din utilfredshed over at vÊrkstedet var svÊre at ringe op, det burde ikke vÊre sådan og vi vil bestrÊbe os på at blive bedre. At vi har vÊret svÊre at ringe op skyldes travlhed i virksomheden men det bÞr naturligvis ikke overskygge den gode service.
En bil indeholder flere tusinde komponenter som slides forskelligt, når så din bil efter nogle måneders kÞrsel ikke lÊngere er fejlfri, er det selvfÞlgelig beklageligt, men Viborg Bilcenter sÊlger dig på kÞbstidspunktet en bil som har kÞrt 186.000km og altså ikke en ny bil som forventeligt vil vÊre fejlfri i lÊngere tid. De fleste bilejere er bekendte med, at risikoen for et nedbrud er stÞrre i en Êldre bil end i en ny. Bilen har vÊret i orden da du fik den."

Viborg Bilcenter vil gerne slÃ¥ helt fast at vi ikke forsÞger pÃ¥ med dine ord, at ”sno” os uden om at fÞlge kÞbeloven eller opretholde en garanti. I vores firma har vi en politik: Vi afviser aldrig en reklamation, men vi vil dog have lov til at kontrollere og udbedre fejlen pÃ¥ vores samarbejdsvÊrksted. Hvis man som kunde ikke vil kÞre fra Roskilde til Viborg, skulle man have tÊnkt pÃ¥ dette inden man kÞbte en bil i den anden ende af Landet.

Vi har her gjort en undtagelse efter kundens vedholdende Þnske og for at vise vi vil samarbejde og vise goodwill, en undtagelse vi fortryder. Vi fortryder ikke pga. vÊrkstedet ikke har gjort hvad de kunne men fordi du som kunde forsÞger at rive hele armen af både dette vÊrksted og os.

For at vÊrkstedet kan kontrollere og udbedre fejl på bilen skal den naturligvis til et vÊrksted, her kan der for nogle bilejere som desvÊrre ikke tegner vejhÊlpsforsikring på deres bil, opstå et problem. Vi anbefaler derfor altid at tegne vejhÊlpsforsikring for det kunne jo vÊre at bilen bryder sammen eller kÞrer fast i sne.
Vi mener i dette tilfÊlde og aftaler da også med dig, at det er rimeligt at du som ejer af bilen selv betaler for transporten til vÊrkstedet, når bilen nu har kÞrt uden denne fejl i flere måneder. Vi mener faktisk ikke at vi noget tidspunktet har sagt til dig at du skulle skubbe bilen til Viborg.

Med hensyn til dÞrlåsene, så sendte vi nogle gratis og fragtfrit til dig så de kunne blive udskiftet i Roskilde og her aftalte du med os at udskiftning af disse var for egen regning hvis vi betalte for reservedelene.

Da der efter det fÞrste vÊrkstedsbesÞg hvor vÊrkstedet i nÊrheden af dig / Roskilde havde fejlsÞgt og fortalt at dÞrlåsene var defekt og der stadig er en fejl på en dÞr hvor ruden ikke kÞrer automatisk helt op samt der optrÊder en ny fejl på bilen, tilbyder vi så på din foranledning at bilen kan kontrolleres og fejlene rettes på et autoriseret Mini vÊrksted, hvor difference imellem vores timelÞn og Mini i Roskilde er egenbetaling.

Viborg Bilcenter

KÞb Audi A6 3.0 TDI quattro

Har for fÞrste gang handlet med Gerd som ejer virksomheden på baggrund af en anbefaling. Bilen blev kÞbt serviceret fra Tyskland fÞr levering i DK - de fejl og mangler som var er 100 % blevet rettet af Gerd til min fulde tilfredshed og uden ekstra omkostninger for mig - rigtig rigtig god service. Kan kun give mine varmeste anbefalinger - her kan man med sindsro kÞbe sin bil.

2018幎7月19日

Varm anbefaling af Viborg Bilcenter og Mekonomen Viborg

Viborg Bilcenter og Mekonomen Viborg har hjulpet mig med flere forskellige bil udfordringer. Om det har vÊre småting, svÊrere opgaver hvor bilmÊrkets eget vÊrksted har spillet fallit eller ved skifte af bil kan jeg kun og I alle sammenhÊnge rose og anbefale.
Behandling fra både medarbejderne såvel som ledelse er meget positiv. Priserne er rimelige.

2018幎1月11日

Super tilfreds

Har handlet bil med Gert Vestergaard flere gange, og har altid fået en super service. Kom med vores Þnsker, og Christian Vestergaard fandt den perfekte bil, som vi er meget tilfredse med.

2017幎11月15日

UFORSKAMMET, RESPEKTLØST OG LIGEGLAD

Jeg vÊlger at skrive til dem pr mail angående en bil de har til salg uden held. så jeg vÊlger at sende endnu en mail men igen uden at få svar jeg venter så en uges tid for at de måske skulle have tid til at svare men intet sker. jeg vÊlger så at ringe til dem og hÞre om der var mulighed får at kÞbe bilen i engros, det kunne man ikke også bliver rÞret lagt på. jeg vÊlger at ringe igen og hÞre om det var linen der gik eller om han bare lagde på og hÞre om et eventuelt afslag i prisen men det nåede jeg aldrig at spÞrger om fÞr ha lagde rÞret på endnu engang. Folk der vil handle der skal enten vÊre liglade med respekt, forståelse samt service ellers skal man bare holde sig vÊk. jeg har aldrig nogensinde set så dårligt et service niveau og uforskammet person som Gert fra mav.as. De får en stjerne da men ellers ikke kan bedÞmme dem.

2014幎4月28日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。