Jeg tegnede livstids abbonnement til 50 % da de kÞrte den kampagne. Det indehold 4k streaming. De fjernede 4k pÃ¥ et tidspunkt, men gav mig det igen da jeg klagede. For nogle mÃ¥neder siden fjerned... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Precis som mÃ¥nga andra konkurrenter i samma bransch, sÃ¥ mÃ¥ste Du acceptera sk.Social Media- trackers, samt att Du heller inte fÃ¥r vara anonym. Dvs att Du mÃ¥ste stÀnga av din VPN. Som om det vore... ãã£ãšèŠã
Really crappy deal compared to HBOMax! Now we have been downgraded to crappy, outdated FullHD and poor sound quality. Discovery+ is not something I would ever watch. Bogus âupgradeâ and noone even m... ãã£ãšèŠã
Terrible service. Extremely disappointed with direct wire connection to my smart TV and 250 fibre connection the live spots stream is freezing every minute. Same on my IPhone and all other devices I h... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Livstidsabbonnnement min bare....
Jeg tegnede livstids abbonnement til 50 % da de kÞrte den kampagne. Det indehold 4k streaming. De fjernede 4k på et tidspunkt, men gav mig det igen da jeg klagede. For nogle måneder siden fjernede de det igen. Jeg har klaget og bedt om refusion samt om at de giver mig det abbonnment jeg tegnede livstid på.
Radiotavshed.
Det med livstid var en bondefanger kampagne. UseriÞst firma.
Toujours des bugs de connections
Toujours des bugs de connections. Au prix qu'on paye c'est inadmissible.
1 étoiles par qu'on peut pas mettre moins.
Det er fÞrste gang jeg ser cykellÞb pÃ¥âŠ
Det er fÞrste gang jeg ser cykellÞb pÃ¥ hbo Max sport . Men de kan vÊre sikker pÃ¥ med alle de reklamer hele tiden,bliver min sidste. Hold kÊft det trÊls. SÃ¥ der er andre âmulighederâ for og de lÞb de sender . SÃ¥ grÃ¥digheden koster jer en kunde. De nogle aber!!
Trött som faaan på dom nu.
Trött som faaan på dom nu.
Den enda anledningen att dom ens får två stjÀrnor av mig Àr utbudet. Det Àr det Ànda som Àr bra med deras tjÀnst, mycket bra utbud av både filmer, serier och sport.
Det dåliga då Àr att deras app Àr helt jÀkla vÀrdelös.
Skaffade HBO max i första hand för att titta på live sport. Men 9/10 laggar det och tappar bildkvalitet till den grad att man knappt kan se vad det Àr som hÀnder på skÀrmen. Det finns "ful streamtjÀnster" som har mycket bÀttre kvalitet Àn HBO så varför ska jag betala 389kr/ månad nÀr jag knappt kan titta.
NÀr det kommer till serier och filmer har dom som sagt vÀldigt bra utbud. Men Àven hÀr funkar det inte lika bra som andra streamingtjönster. Tappar inte kvalitet och laggar inte lika mycket som att streama live, men det hÀnder. Undertexter Àr ofta fel, kommer in för tidigt eller för sent i förhållande till det som visas. Att spola Àr typ helt omöjligt. Kan hålla inne spolknappen utan att det hÀnder någonting för att sedan hoppa 30 minuter fram eller bak.
Tittad på Walking Dead nu precis. Skulle börja titta dÀr jag slutade senast, då står det att jag inte har någon internetuppkoppling. Hmm, kollar och jo visst jag Àr kopplad till internet. Testar Netflix, inga problem. Testar SVT play, inga problem. Går tillbaka till HBO och avsnittet jag ska kolla på, ingen internetuppkopplingen... Testar en annan serie på HBO, lite lagg men det funkar. Går tillbaka till avsnittet jag vill kolla, ingen internetuppkoppling...... Testar nÀsta avsnitt, lite lagg men det funkar.
Deras tjÀnst Àr helt kass. Skrev till deras support för ett halv år sedan och klagade, fick som svar att det förmodligen Àr något i min utrustning, alltså TV, internet eller annat son Àr dåligt. Då svarade jag dom och frågade varför jag nÀstan aldrig har problem med netfilx eller disney +? Varför har jag aldrig problem med SVT eller Tv4 play som jag inte ens betalar för? Varför har jag bara problem med deras tjÀnst som jag betalar 389kr/månad för? Men jag fick aldrig något svar och dom vÀrkar aldrig vara intresserade av att försöka lösa problem och utveckla sin tjÀnst. Så nu har jag faan tröttnat på dom
ALDRIG MERE MAX
ALDRIG MERE MAX. KÞber normalt adgang nÃ¥r der er cykellÞb, men slut. GÃ¥r tilbage til konkurrenten. Der er reklamer konstant ð€®ð€®ð€®
Max er opsagt pga. reklamer
Jeg har abonneret på Max, primÊrt for at se cykellÞb uden afbrydelser. Efter Max har indfÞrt reklamepauser i forbindelse med Tour de France har jeg opsagt abonnementet.
Har Þdelagt oplevelsen
Opgraderede fra Eurosport til Disney+ for at undgå reklamer under live cykling - og så til Max af samme grund. De udmÊrkede kommentatorer sagde nemlig: Reklamepause på Eurosport, men skift til Max og se med helt uden pauser, naturligvis. Det siger de ikke mere! For Max har Þdelagt oplevelsen med reklameblokke. Så nu kan jeg lige så godt nÞjes med Eurosport eller se, hvad TV2 vÊlger at sende af cykelsport.
Betale ekstra for at fÃ¥ reklamer midt iâŠ
Betale ekstra for at få reklamer midt i live sport på fuldstÊndig tilfÊldige tidspunkter, var ikke en del af den oprindelige aftale.
Reklamer under Tour de france..
Reklamer under Tour de france... Har lige opsagt og kÞbt tv2 abonnement
De lovede reklamefri sport.
De lovede reklamefri sport.
Men i stedet er der konstant reklameafbrydelser.
Kan ikke anbefales hvis du Þnsker sport uden mange afbrydelser.
"vI HaR sKrEvEt dEt mEd Smà t"
Selvom de har skrevet med småt at reklamer kan forekomme under livesport, så er det en respektlÞs behandling af kunderne. Vi der har betalt for noget de troede var reklamefri Tour de France og andet der viste sig at det dårligste tilrettelÊggelsesarbejde i danmarkshistorien. Fred vÊre med at de indfÞrer reklamer, når de så har skrevet det i betingelserne, der må vi som seere Êde den. Men udfÞrslen af dette stunt er under al kritik. TilfÊldigt placerede reklameblokke af 200 sekunder, uden at tage hensyn til at det ligger lige oven i nÞgletidspunkter for cykellÞbet, og uden at kommentatorerne er opmÊrksomme på det, så de bare snakker videre som om intet var hÊndt. Så var det bedre da de i det mindste kunne finde ud af at sige "så tager vi lige en reklamepause på Eurosport, men fortsÊtter uden afbrydelser på Max", hvilket så heller ikke holdt stik. En opsang til Max om at få styr på den useriÞse udfÞrsel af noget de i forvejen ikke kan vÊre bekendt. Den stÞrste joke i tilrettelÊggerhistorien og en stiv langefinger til trofaste kunder.
Reklamer
Reklamer, når man betaler for at vÊre fri for reklamer. Skam jer!! FÞj!!!
Reklamer reklamer reklamer
Reklamer reklamer reklamer. Det er under al kritik, at der vises reklamer konstant under Tour de France. Midt i vigtige Þjeblikke af etapen er der reklamer. Jeg kommer til at opsige mit abonnement og fremover se cykling på TV2 Play, hvor reklamerne er lagt hhv. inden og efter programmerne.
Da Max blev lanceret fik alle der ikkeâŠ
Da Max blev lanceret fik alle der ikke var loyale kunder et billigere abonnement, så loyalitet bliver straffet. Jeg har haft discovery+ for at se cykling uden afbrydelser, jeg genoptog modvilligt Max med sport da discovery+ stoppede, men har igen afmeldt da man åbenbart ikke kan betale sig fra reklamer.
Har haft halv pris i lang tid
Har haft halv pris i lang tid . Det er jeg åbenbart blevet smidt af men kan forny til fuld pris
Bondefangeri og svindel
Jeg kÞbte Max fordi de lovede live sport uden afbrydelser. På fÞrste tour de france dag lÞb de fra de lÞfte uden at informere eller kompensere. Deres kundeservice afviser og kommer med flere forskelligartede forklaringer. Det er bondefangeri og timingen er voldsomt manipulerende, grÊnsende til svindel.
Meget skuffet efter at ha vÊret kundeâŠ
Meget skuffet efter at ha vÊret kunde har de sidst 4 år fÞrst som Discovery kunde og sener MAX.
Har nydt at se cykellÞb unden reklamer.
Men nu her i 2025 er jeg tvunget til at se reklamer selvom jeg betaler 220/md for ikke at se reklamer.
Det sku at fÞre kunder bag dÞren.!
Beaucoup trop de pub
Beaucoup trop de pub ! Et toujours les mêmes en plus ! On paye quand même même. Tout pour forcer à prendre la formule sans pubs .
Trop de pubs
Trop de pubs. Je me suis désabonné. Ils forcent a prendre la version sans pub. Si vous ne voulez pas vous énerver, autant prendre la version sans.
Simplement Nul
Nul! Lâapplication sur smart tv, saute en permanence, impossible de regarder les chaîne en direct, souvent impossible de charger mon programme, lâapplication tourne dans le vide, perte totale dâimage quand je fais avance rapide, etc, etcâŠ
Je précise que je nâai aucun problÚme avec les autres, Netflix, Prime, Disney ou TV+, mais cela nâempêche pas le service client de Max dâincriminer mon matériel et ma connexion!! Une honte!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ