MAXA.no レビュー 129

TrustScore 5段階評価の4

3.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Veldig fornøyd med opplevelsen hos MAXA.no. Nettsiden var oversiktlig og enkel å bruke, og jeg fant raskt akkurat den manualen jeg var ute etter. Bestillingsprosessen gikk smidig uten noe tull, og d... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bestilte 10 kg club, men fikk 10kg dumbbell. Tok kontakt, og de løste det raskt og profesjonelt. Riktig vare sendes, og jeg fikk beholde den som ble sendt feil – den har allerede fått nytt liv hos m... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Har støtt i kø på mail mange dager på rad uten å få noe svar eller informasjon . Har ikke fått noe svar av dere, mangler fortsatt en kolli. Jeg har nå venta i 51 dager!!!. Dagene går enda. Dere reklam... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Fantastisk godt tilbud på Prince Beast 100, 280 med to stk 4 balls HEAD Tour baller. Veldig morsom racket kan ambefales. 300g er sikkert enda bedre, men jeg ville prøve denne da jeg har en Prince Tou... もっと見る

企業情報

1. フィットネス用品店

当該企業による記述

Vi tar treningen din til neste nivå! Hos MAXA er vi besatt av å gjøre trening morsommere, smartere og mer effektiv. Vi selger innovative og bærekraftige produkter som hjelper deg med å maksimere prestasjonen din – enten du ønsker å bli sterkere, raskere eller bare føle deg på topp. Vi nøyer oss aldri med "good enough". Vi presser grensene, tester nytt og sørger alltid for å levere produkter som faktisk gjør en forskjell. Og viktigst av alt – vi vil at du skal få en kundeservice i verdensklasse, fra første klikk til siste repetisjon. Vi hjelper deg å MAXE treningen din!

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち2の評価

Tried to call this "serious company"…

Tried to call this "serious company" for 4 days to cancel one order that got wrong and Ive sent an e-mail, but no one picks up the phone for customer service that they list, and nothing got cancelled. Customer support is the worst, still havent recieved any reply on mail or phone.

2025年12月5日

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice

Får ikke kontakt på tlf på deres åpningstider

2025年12月5日

Hej,

tack för din feedback.

Vi beklagar att du haft svårt att nå oss per telefon. Våra telefontider är 10–12 och 14–16, och under vissa perioder kan trycket vara högt. Vi rekommenderar även att kontakta oss via mejl, där vi besvarar alla ärenden så snabbt vi kan.

Hälsningar

5つ星のうち1の評価

Bare bløff med at man har over 50…

Bare bløff med at man har over 50 artikler (sykler) på lager, allikevel skjer det ingen forsendelser. Det skrives at man VENTER PÅ noe som man hevder å ha over 50 av.
Gå ikke inn i avtaler med Maxa!

2025年11月24日

Hej Ole,

tack för din feedback.

Vi beklagar att du upplever situationen på detta sätt. Lagerstatus uppdateras löpande och kan i vissa fall påverkas av samtidiga beställningar eller leveransförseningar från leverantör.

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra både lagerinformation och leveransflöden och tar till oss av din synpunkt.

Hälsningar

Elendig levering

Transportselskapet deres dvs klarer ikke levere pakker på avtalt tid to ganger på rad. Jeg kommer ikke til å handle hos dere igjen etter denne erfaringen

2025年11月27日
自発的なレビュー

Hej,
tack för din feedback.

Vi beklagar verkligen att leveransen inte fungerade som utlovat. Det är självklart inte den upplevelse vi vill ge våra kunder. Vi tar detta vidare med transportören och tackar för att du uppmärksammar oss på problemet.

Hälsnignar

5つ星のうち1の評価

Vurderer du Maxa på grunn av et godt…

Vurderer du Maxa på grunn av et godt tilbud?

STYR UNNA!

Bestilte Titan Life Nero T90 PRO, ante fred og ingen fare. Tredemølle ble levert med manglende deler som gjorde at tredemøllen ikke kunne monteres.

Kundeservice virket hjelpsomme med å rydde opp og ettersende deler de første dagene. Sitter i dag over 4 uker senere uten at leverandør svarer på telefon, E-post eller mail.

De gjør det også umulig å returnere den manglende tredemøllen da de nekter å svare på mail. Hvis du vurderer å handle her så anbefaler jeg deg å dra alle andre plasser først. Jeg har aldri hatt en så dårlig opplevelse med et selskap at jeg lurer på om de svindler med overlegg.

I skrivende stund får jeg altså ikke levert det som mangler, jeg får ikke returnert varen og selskapet unngår å svare.

2025年8月1日
自発的なレビュー