ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Mycket nöjd med produkterna och servicen! Har bestÀllt kosttillskott hÀrifrån och allt har varit av toppkvalitet. Snabb leverans och bra kundservice!
Kvalitativa kosttillskott, bra smaker och snabba leveranser. MÀrks att de satsar på resultat och kundnöjdhet. Rekommenderas!
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Nöjd med produkterna och den riktade marknadsföringen
Nöjd med produkterna, sÀrskilt Splendid sleep och MAXAT Collagen vilket hjÀlpt min sömn och hÃ¥r hud och naglar. Fick tips om Kollagen via Meta ads marknadsföring vilket kÀndes pÃ¥litligt. Mvh nöjd kund och kommer fortsÀtta köpa mina kosttillskott frÃ¥n MAXAT Nordic ð©·
KÀnns vÀldigt oseriöst nÀr sammaâŠ
KÀnns vÀldigt oseriöst nÀr samma företag verkar ha fler profiler Àn produkter och konstant försöker marknadsföra sitt collagen i diverse hundgrupper flera gÃ¥nger om dagen. Man hinner knappt lÀsa ett inlÀgg innan nÀsta âhelt oberoende rekommendationâ dyker upp.
Och enligt marknadsföringen verkar collagenet dessutom kunna lösa precis allt hÀltor, ögonsjukdomar, viktnedgång, allergier och snart kanske Àven dåligt vÀder. Imponerande om det stÀmmer, men det kÀnns tyvÀrr mer som spam Àn seriös information.
Om collagenet Àr lika starkt som reklamen så kanske det fungerar men förtroendet blev rÀtt slitet.
Köper alltid en viss produktâŠ
Köper alltid en viss produkt regelbundet..
Köpte nu nyligen igen
Efter en vecka kommer det ett påsk rabatt på 20 %
NÀr jag går in.. har dom lagt på rabatten på ordinarie pris så sjÀlva varan vart dyrare bara en vecka efter⊠alltså får MAN INTE 20 % rabatt det var verkligen dåligt av er fyy
Har köpt flera produkter och Àr vÀldigtâŠ
Har köpt flera produkter och Àr vÀldigt nöjd!!ð
JÀttenöjd
JÀttenöjd, anvÀnder collagen för hår hud och naglar.
Nöjd och kommer bestÀlla många mer gånger
Extremt nöjd med bÃ¥de produkterna och kundtjÀnst som besvarade mina frÃ¥gor â€ïž
Otroligt nöjd !
Bra produkter och kundtjÀnst Àr alltidâŠ
Bra produkter och kundtjÀnst Àr alltid snabb på att svara. Leveranser inom rimlig tid.
BÀsta produkterna jag provat
BÀsta produkterna jag provat, riktigt bra resultat.
Toppen
Toppen produkter sÀrskilt deras collagen som hjÀlpt mig mycket
Superbra produkter med hög kvalitet
Superbra produkter och kundservice
Gillar deras collagen ð
Superbra
Ãr nöjd med produkterna jag bestÀllt sÀrskilt berberin frÃ¥n maxat nordic
Scamprofiler på Facebook
Det hÀr handlar inte om produkterna de sÀljer. Det handlar om hur det marknadsförs. Som flera andra har påpekat så har jag också sett fejkprofilerna på Facebook som spammar ut sina copy paste-kommentarer på diverse sidor, som lÀnkar till "maxat nordic", och hur "fantastiskt" det Àr.
NÀr jag synade deras bluff (Det Àr sÀkert en och samma mÀnniska bakom alla profiler), så gick de på mig vÀldigt aggressivt, och anklagade MIG för att ha skapat en massa fejkprofiler på Trustpilot, enbart för att smutskasta deras företag. Herregud.
Jag kommer iallafall aldrig att handla av ett företag som anvÀnder såhÀr smutsiga metoder för att göra reklam för sig.
Grymma kosttillskott som jag gillarâŠ
Grymma kosttillskott som jag gillar skarpt! Bra utbud, priser och snabb leverans. Mer Àn nöjd och rekommenderar varmt ð¯
Mycket bra
Man kan verkligen lita på att dessa produkter, jag Àr super nöjd!
Nöjd
Riktigt bra kosttillskott speciellt deras collagen som hjÀlpt mina leder å hår/hud
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ