Som altid inden man bestiller fra nettet er et tjek pÃ¥ trustpilot en god ting. Maxix har gode anmeldelser, men man lÊser jo lige de dÃ¥rlige ogsÃ¥ for at se hvad der er gÃ¥et galt. SÃ¥ selvom min vare... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Godt produkt. God kvalitet. Nemt at finde rundt på hjemmesiden. Hurtig afsendelse. Handler gerne hos jer igen en anden gang.
Hurtig levering af bestilte varer, som oven i kÞbet var til en virkelig god pris. Der var en fejl i leverancen, grundet ny medarbejder havde taget fejl af kasser der minder om hinanden. Skrev i... ãã£ãšèŠã
Super deal og super service! Jeg kÞbte 6 kettlebels 2. pÃ¥skedag til en rigtig god pris. Under transaktionen fumlede jeg og skrev derfor en besked til firmaet. Til min store overraskelse blev jeg stra... ãã£ãšèŠã
Hos Maxis.dk sÊlger vi TrÊningsudstyr til lave priser. Vores sortiment er de mest solgte varer til fitnesstrÊning og hjemmetrÊning. Vi har kettlebell, trÊningsmåtter, yogamåtter, håndvÊgte, bodypump sÊt, bodypump vÊgtskiver, vÊgtskiver, BOSU bolde, gymrings, trÊningselastikker, Foam Roller, Yogaudstyr, vÊgtstÊnger og meget mere. Vi har en del trÊningsudstyr som vi sÊlger til fysioterapier i Danmark, samt fitnesscentre har også vores fitnessudstyr i deres centre. Vores vision er at vÊre de absolut billigste uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har eget brand, NORDIC POWER® og ANIMA®, som sikrer dig at trÊningsudstyret er ekstra kvalitets kontrolleret. Vi sender din ordre hver dag og du kan altid ringe til. Vi vil elske at tale med dig. Tlf. 53537065 Vi vil vÊre DKŽs bedste til kundeservice, hurtig levering. Se mere her - Maxis.dk
Violvej 12, 3400, HILLERÃD, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 66ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
Jeg kÞbte bosu bold super tilfreds hurtig levering ð
Fine produkter, god pris. Det hele blev dog sendt til en forkert by. Jeg sendte mail ang problemet, desvÊrre tjekkes kundemails ikke så tit, så det kunne rettes.
Jeg har bestilt flere ting fra Maxis og altid vÊret tilfreds. Denne gang bestilte jeg en Bosu balancebold, fordi jeg har stor glÊde af sÃ¥dan en pÃ¥ min holdtrÊning. Den er modtaget, udpakket, pustet op og afprÞvet. Alting er super. Nu glÊder jeg mig til at bruge den dagligt ð
Vores bestilling kom hurtigt og alt var i fineste orden.
Jeg bestilte 6 kettlebells og noget andet trÊningsudstyr - under 24 timer efter stod det på min adresse. Super fedt! Det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra!
God og hurtig levering af et produkt der levede op til forventningerne
Min sÞn Þnskede lidt til hjemmetrÊning og vi kiggede rundt omkring og fandt de bedste priser hos Maxis. Vi bestilte et bodypump sÊt samt nogle håndvÊgte.
Når man bestiller 2 ting og modtager 4 pakkenumre kan man snildt blive forvirret, men ingen forvirring her da Maxis hele tiden sendte god info omkring levering. Vi fik besked på de forskellige pakker, forskellige leverandÞrer og man skulle huske afhente alle pakker, som ville blive leveret til samme shop. Til trods for forskellige leverandÞrer.
Vi var lidt ked af den ene leverandÞr var GLS da vi har så mange dårlige erfaringer på den front. De kan stort set kun leverer Þdelagte pakker. Men her var Maxis også på forkant og alt var pakket *dobbelt*. Masser af pap og masser af tape, så indholdet var sikret til turen.
Alt i alt har dette vÊret den mest positive online handel vi lÊnge har haft, så tak for det! :)
Desuden blev det lynhurtigt pakket og sendt. Gode varer og godt passet på ude på lageret. En klar anbefaling herfra.
Super deal og super service!
Jeg kÞbte 6 kettlebels 2. påskedag til en rigtig god pris. Under transaktionen fumlede jeg og skrev derfor en besked til firmaet. Til min store overraskelse blev jeg straks ringet op og fik personlig hjÊlp på denne helligdag. Selv om jeg var lidt langsom i opfattelsen, var medarbejderen meget hjÊlpsom og tålmodig med mig. Jeg er meget tilfreds. Christer Jensen.