Makan til useriÞst firma skal en lete lenge etter. KjÞpte en beitpusser/slÃ¥maskin som virket i 2,5 timer. Da var det slutt pÃ¥ framdrift. Fikk omsider kontakt med en person, som lovet meg Ã¥ sende re... ãã£ãšèŠã
Hei. Fikk feil farge pÃ¥ det jeg bestilte. Skrev en Mail om dette. HÞrte ingen ting. SÃ¥ jeg ringte og svaret var at dere har sett henvendelsen og skulle sende meg nye produkt. Og i den pakken ligger de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De bruker dessverre postnord som leverandÞr av pakkene. Det var vel det store minuset. MÃ¥tte til nabobygda for Ã¥ hente pakken. Og det er jo hvis den kommer frem nÃ¥r det er snakk om postnord⊠ellers sÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Lengre leveringstid enn forventet, generelt lite info om varen, bÃ¥de fÞr handel og under frakt. Avsender pÃ¥ pakken er ett annet firma, som selger samme vare, til samme pris, men mye dyrere frakt, av... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Maxstore.no leverer et stort utvalg av produkter innen hobby, hjem og fritid til private over hele landet. Vi legger stor vekt på å kunne tilby deg som kunde god service, priser, godt utvalg, og god kvalitet. Om du Þnsker å vite mer om oss og vårt produktutvalg, er du hjertelig velkommen til og ta kontakt med oss.
FlÃ¥tansvingen 34 A, 3400, Lier, ãã«ãŠã§ãŒ
- kontakt@maxstore.no
- maxstore.no
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Makan til useriÞst firma skal en leteâŠ
Makan til useriÞst firma skal en lete lenge etter.
KjÞpte en beitpusser/slåmaskin som virket i 2,5 timer. Da var det slutt på framdrift. Fikk omsider kontakt med en person, som lovet meg å sende returlapp, og be daglig leder kontakte meg.
Svarer ikke på tlf. e-post, ingen ting.
Bare skygge unna dette foretaket.
Bryr seg om kunden
Bryr seg om kunden, meget god oppfÞlging gjennom hele kjÞpet.
Bra service og veldig fornÞyd medâŠ
Bra service og veldig fornÞyd med produktene jeg har kjÞpt!
SvÊrt fornÞgd med service og handelen
SvÊrt fornÞgd med service. Hjelpsomme og svarer på tlf med en gang. Har kjÞpt både sykkel og ATV. Kona kjÞpte kjÞkkenutstyr. Kan anbefales.
Dei hadde ikkje varen pÃ¥ lager og tokkâŠ
Dei hadde ikkje varen på lager og tokk lang tid fÞr eg fekk nÞke forklaring/svar på hva som skjedde med bestillingen. Men eg hadde ikkje lakt ut for kjÞpet så trenkte ikkje styre med tilbakebetaling av penger.
La inn bestilling 6.april og fikkâŠ
La inn bestilling 6.april og fikk 21.april oppdatering på at det blir forsinkelse på 20 dager ca. Flott med oppdatering, men etter dette hÞrer jeg ingenting. Jeg purrer etter de 20 dagene og får ikke svar. Purrer igjen og får ikke svar. Har sendt enda en Mail og bedt om kansellering av ordre og bekreftelse på dette. PrÞver å ringe telefonnummeret som står på deres hjemmesider, ikke noe svar! Hold dere unna, useriÞst!
Fikk ikke varen min
Jeg har bestilt matboks 02.05.2023. Har enda ikke fått den. Venter 8 dager. Kommer med meningslÞse unnskyldninger. Anbefales ikke å bestille herfra.
Jeg har ikke mottatt min bestillingâŠ
Jeg har ikke mottatt min bestilling enda etter 1 uke. Jeg hadde forventet å få en e-post ang. levering av varen jeg bestilte.
Jeg har nå fått en beklagelse fra dere ang. levering. Det retter jo opp endel på min tilbakemelding, så nå er jeg litt mer fornÞyd.

Samboer har venta pÃ¥ returlapp i 14âŠ
Samboer har venta på returlapp i 14 daga no sykt kor lang tid d ska ta fiks ein epost mn retur lapp.heldivis klarna så regninga e fryst sykt dårli
rÊva service
Alt fungerte bra,med bestilling ogâŠ
Alt fungerte bra,med bestilling og leveranse.Men det var noen trappeneser som det var litt dårlig lim på,de satt lit dårlig på fronten.
The item arrived damaged and I haveâŠ
The item arrived damaged and I have made contact with no response.
I got response back and unfortunately it is the very last piece of this item. I was hoping the merchant would be able to replace item. But I have been issued a refund for the item.
It's sad because the item is desirable although I wish the response came before my initial response. Notwithstanding, I'm updating this review.
Thanks

Maxstore.no ããã®åç
Nesten umulig å få tak i på mail
Nesten umulig å få tak i på mail. Har ventet flere dager på svar ang angrerett. Kjipt å miste angreretten fordi de ikke får sendt meg returseddel i tide. Venter enda. Sendt flere mail.
Der kan dere skjerpe dere!