Via BOL bij hun een hondenbench gekocht. Helaas veel beschadigingen. Op hun verzoek foto´s gemaakt en gestuurd daarna niets meer gehoord. Bleek duidelijk een 2e hands product wat als nieuw werd verkoc... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Partytent gekocht via Bol.com. Artikel is uiteindelijk 2 weken later geleverd. (ipv volgende dag in huis) Compensatie van 15€ toegezegd voor de overlast door verkoper. Nu twee weken later nog steeds... もっと見る
We kopen een ijskast als retourdeal die enkel uitwendige schade zou hebben. Helaas werkt deze niet correct. (thermostaat slaat op hol) We vonden zelfs bij ontvangen een briefje van de vorige eige... もっと見る
Terrasverwarmer kwam zwaar beschadigd toe. Men wou ons eerst hiervoor compenseren maar daar waren wij niet mee akkoord. We dienden vervolgens deze terug te sturen en nu, ettelijke dagen later gaan z... もっと見る
2 jaar geleden een easy up tent gekocht
Amper 2 jaar geleden een easy up tent van 3X6 via Bol gekocht (professionele kwaliteit), maar na een vijftal keren te gebruiken is ze niet meer waterdicht en is er een bevestigingshoek afgescheurd. Even langsgegaan bij Maxxtools en geholpen door een vriendelijke dame, ze ging mij toch nog proberen te helpen. Vandaag terug langs gegaan bij Maxxtools, deze keer geholpen door een vriendelijke heer die met een oplossing kwam. Bij problemen gewoon volhouden en vriendelijk blijven, dan kunnen er samen naar oplossingen gezocht worden. Voor mij is deze service 5 sterren waard.
toffe ervaring - van a tot z
Tof product, correct geleverd en vlotte toegang tot extra informatie via de customer service toen mijn onhandigheid mij parten speelde bij het opzetten van de kooi.
Koop nooit een retourdeal bij Maxxtools
Heb hier een tent besteld zijnde een retourdeal met verpakking schade en gebruikt. Nu blijkt dat de tent serieuze gebreken heeft zoals gescheurde ramen en doek maar ook kapotte buizen.
Ik heb Maxxtools hier op aangeschreven maar zij blijken op geen enkele wijze service te willen bieden in de zin van een terugname of compensatie. Kopen bij Maxxtools nooit aan beginnen het zijn oplichters!
Geweldig goede service
Geweldig goede service. Erg oplossingsgericht en klantvriendelijk. Hele fijne ervaring. Veel bedrijven kunnen hier nog iets van leren.
Oplichters
Via Troostwijk bij Maxxtools twee campingtafels bemachtigd. Bij thuiskomst bleek van een tafel een groot stuk te zijn afgebroken. Ik kan me voorstellen dat niet ieder deukje of krasje wordt opgemerkt. Navraag bij Maxxtools leerde dat men daar niets aan kon doen. Je had eventueel naar de kijkdag kunnen komen. Als je dan op zo een kijkdag komt is de deur bij Troostwijk dicht. De kijkdag zou al in de ochtend zijn geweest. Uiteindelijk toch kunnen kijken. De getoonde campingtafel was in elk geval niet stuk. Ik zou zeggen wegblijven bij die oplichters. Mocht u toch naar een ophaaldag hou dan rekening met lange wachttijden.
Correcte opvolging bestelling
Een parasol besteld van de retourafdeling, lichte lakschade. Bij aankomst was de doos en dus ook de parasol zwaar gehavend. Direct gemaild en onmiddelijk antwoord! Foto's gestuurd en diezelfde dag nog centjes teruggestort! Dat is pas service!
Ik bestel wat via bol.com
Ik bestel wat via bol.com, krijg bericht dat het klaar is gemaakt om verzonden te worden en na een tijdje krijg ik bericht van bol.com dat ik het retour hebt gezonden....misschien zou het netjes zijn je klant even in te lichten als je iets niet kan leveren
Betrouwbare verkoper
Ietwat impulsieve aankoop mijnentwege kunnen laten annuleren. Terugbetaling netjes, snel en vriendelijk in orde gebracht. Betrouwbare verkoper dus.
Slechte service
We kregen twee ligbedden cadeau. Aan t eind van onze vakantie. Dus netjes opgeborgen en pas later gebruikt. En toen we ze gingen gebruiken ging het eerste bed stuk op dag 2 en t tweede bed op dag 4.
Gewoon helemaal uitgescheurd. En nee t gewicht was niet te veel, en er werd ook niet raar mee om gegaan.
En hun reactie... te laat gereageerd. Na nog een reactie van ons. Mogen we ze opsturen en willen ze kijken of ze t kunnen repareren... maar wel op onze kosten
Oplichters!
Zware bagger. Koop je een partytent, wordt hij geleverd in een doos die al minstens 10x geplakt en geopend blijkt te zijn. Bij opening zijn verschillende stukken gebroken en geplooid. Volgens de google reviews ben ik zeker geen alleenstaand geval. Wegblijven bij deze oplichters!
Eind goed al goed!
In het begin waren er levering problemen die veroorzaakt waren door de handelswijze van een onprofessionele transporteur. Deze problemen werden op een zeer klantvriendelijke wijze opgelost door de medewerkers van Maxxtools. Kortom, een dikke pluim voor de medewerkers van MAXXTOOLS.BE
Ons pakket staat al sinds 16-6 klaar…
Ons pakket staat al sinds 16-6 klaar voor verzending. Het zou vandaag (21-6) bezorgd worden maar postnl heeft het nog altijd niet ontvangen. In mijn ogen dus een onbetrouwbaar bedrijf.
Via Maxxtools een zweefparasol besteld…
Via Maxxtools een zweefparasol besteld en zeer snel en goed geleverd. Na montage en gebruik enige dagen later geconstateerd, dat een van de draagtegels water lekte. Via mail contact gehad met MaxxTools en dit gemeld. Zij hebben per omgaande een geheel nieuwe set tegels verzonden. Ik heb begrepen, dat Jelle, Kristof, Esther en Veronique dit zeer goed hebben opgepakt. Service en levering prima. Ik heb begrepen, dat Jelle nu moet trakteren op taart vrijdag. Geniet ervan. Groetjes Lex (tevreden klant)
kapotte partytent
partytent besteld, zeer slecht kwaliteit! het het tent doek al kapot voor dat het de doos uit kwam en dan paste hij ook nog niet eens over het frame! en dan het frame zelf nog, valt al uit elkaar als je er naar kijkt, klanten service kan ook wel 80% beter, ik bestel hier nooit weer
Het mail contact is helemaal top
Het mail contact is helemaal top !
Dit mogen van mij wel meer bedrijven doen.
Met een vrolijke noot wordt er verteld wat er gaat gebeuren .( die namen erbij en het kruiwagentje geweldig!
Ja ook bij mij kwam die 😂Ga hier vooral mee door 👍
Verder hele snelle overdracht gedaan
En je krijgt wat je besteld.
Het was wel even wat puzzelwerk ( hoe in elkaar zetten ) maar het resultaat mag er zijn
Het enige wat ontbrak was een gebruiksaanwijzing bij het geleverde materiaal .
Om nu meteen een account aan te moeten maken voor een gebruiksaanwijzing vond ik minder .
Dus heb ik alles in elkaar gezet zonder gebruiksaanwijzing.Het is gelukt ! En dat is dan weer een pluim voor mezelf, al zeg ik het zelf 😉
Veronique van Maxxtools neemt mij niet…
Veronique van Maxxtools neemt mij niet serieus en behandelt mij onvriendelijk. Ik bestelde hekkenwerk van 80 cm hoog. Krijg ik pakketten van 2m opgezonden met verkeerdelijke producten in. Ik ben niet in de mogelijkheid deze zelf terug te verpakken en op te sturen. Ze lachtte mij uit hoe het mogelijk was dat de dozen stuk zijn. Dat heb je als uw dochter met enthousiasme het langverwachte pakket voor haar hondje opent. Wat een rotbedrijf. Lemayeur Francis
Ik wacht al 10 weken op een terug…
Ik wacht al 10 weken op een terug betaling !!! Krijg geen reactie. Ook liegen ze via mail dat ze iets verzonden hebben wat niet zo is! Via telefoon geven ze toe dat ze een fout gemaakt hebben en terug zullen betalen. Ook dit al 10 weken niet. NOOIT MEER HIER IETS BESTELLEN
Prima communicatie!
Het bedrijf heeft een leuke manier van communiceren via mail over je aankoop.
Ik moest er wel om lachen dus de marketing zit wel goed!
Mijn gekochte artikelen zijn ook prima in orde!!
Super service!
Verónique van Maxxtools krijgt van mij geen vijf, maar tien sterren als het hier zou kunnen. Vorig jaar bij een Nederlands tuincentrum een kussenbox gekocht waarvan een paar weken geleden een deksel is weggewaaid. Het tuincentrum kon mij niet helpen, maar Maxxtools in Belgiē wel. Verónique weet als geen ander wat klantgerichtheid en aftersales is. Ik ben behandeld als een koning door Verónique, zij is uiterst vriendelijk, attent, transparant, doet aan verwachtingsmanagement, schrijft vrolijke mails en heeft mijn probleem opgelost. Ik krijg een nieuw deksel toegestuurd voor een keurige prijs. Chapeau!
Chauffeur neemt de tijd om te…
Chauffeur neemt de tijd om te telefoneren en te wachten zodat mijn moeder ( moeilijk te been ) naar beneden kon komen om het pakket in ontvangst te nemen zonder het in de gang te plaatsen. Nog eens bedankt voor de moeite,inzet en service. Dank u wel. Groetend Luc Engelbert en Maerevoet Liliane
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。