Via BOL bij hun een hondenbench gekocht. Helaas veel beschadigingen. Op hun verzoek foto´s gemaakt en gestuurd daarna niets meer gehoord. Bleek duidelijk een 2e hands product wat als nieuw werd verkoc... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Partytent gekocht via Bol.com. Artikel is uiteindelijk 2 weken later geleverd. (ipv volgende dag in huis) Compensatie van 15€ toegezegd voor de overlast door verkoper. Nu twee weken later nog steeds... もっと見る
We kopen een ijskast als retourdeal die enkel uitwendige schade zou hebben. Helaas werkt deze niet correct. (thermostaat slaat op hol) We vonden zelfs bij ontvangen een briefje van de vorige eige... もっと見る
Terrasverwarmer kwam zwaar beschadigd toe. Men wou ons eerst hiervoor compenseren maar daar waren wij niet mee akkoord. We dienden vervolgens deze terug te sturen en nu, ettelijke dagen later gaan z... もっと見る
Slecht bedrijf!!
Krabpaal gekocht en na half jaar stuk bij weinig gebruik. Geen garantie zegt het bedrijf en dat ik het probleem zelf maar moet gaan oplossen door het te maken en te lijmen. Bieden geen oplossing en negeren mij mail helemaal. Als ik overal hun reviews lees snap ik wel wat voor een ballen bedrijf het is. Echt schaamteloos. Binnenkort maar ff incassobureau inschakelen en een tv programma om ze even goed op hun vingers te tikken. Stelletje leugenachtige idioten.
Zeer aangename ervaring pusch up…
Zeer aangename ervaring pusch up parasol bestel via bol .com inclusief hoes maar hoes niet meegeleverd is snel en correct opgelost denk ik na 24 u had ik al een track and tracé voor de hoes van maxtools en parasol ziet er echt wel mooi en solide uit
Zweefparasol aangekocht incl
Zweefparasol aangekocht incl. voet en parasolhoes.
Leuke communicatie ivm levering die zeer snel was! (voor verwachte datum)
Alles top!
Topservice, met geweldige communicatiestijl!
De levering kwam snel en correct bij mij thuis. De communicatie heeft 3 dagen lang een glimlach op mijn gezicht getoverd. In tijden waar veel mensen zuur en nors zijn, hebben de avonturen van Marco, Kristof, Niels, Berry, Jelle en Tony mij kunnen bekoren. En ja, de parasolvoet is ook van uitstekende kwaliteit.
Ik denk dat ik bij het zien van een DPD-busje voortaan spontaan zal denken 'wat als deze mens alle pakjes effectief op een eenwieler zou leveren?'.
Zij die dit niet kunnen smaken: drink wat minder azijn in de koffie en het leven smaakt al veel zoeter.
Jelle, ik hoop dat deze review ook bij jou een glimlach op je gezicht tovert. Tot ooit! :-)
Let op! Toolmaxx = oplichterij!
Wij hebben hier een zeer negatieve ervaring gehad.
Onze parasol waaide hier in een zomerbries stuk na 10 dagen gebruik. De parasol was netjes verankerd. Hiervan heb ik hen ook foto's overgemaakt.
Ze weigeren de wettelijke garantieregeling toe te passen en hingen zelfs de telefoon op wanneer ik belde.
Dit zijn je reinste oplichters. Consumenten dienen hierover te worden gewaarschuwd.
Overigens een zeer onprofessionele klantendienst. Mailcommunicatie van kleuterniveau.
Op tijd thuisgeleverd
Degelijk spul, snelle levering, en ik ben tevreden met het product!
Wettelijke garantie wordt niet gerespecteerd.
Verschrikkelijk slechte kwaliteit!! Koop hier nooit!
Een partytent 1x opgezet en reeds stuk. Als je ze belt, lachen ze er gewoon eens mee. 5 dagen na aankoop gebeld, klant krijgt 0,0 garantie.
parasol van inferieure kwaliteit
mensen koop hier niet de kwaliteit van het product is heel slecht bij mij brak de buis bij een klein beetje wind doormidden na eerst foto`s te hebben opgestuurd die ze vroegen willen ze nu dat ik parasol op eigen kosten opstuur na België ter reparatie ook bol.com geeft niet thuis ben nu na diverse mails en telefoontjes er helemaal klaar mee en neem mijn verlies van 75 euro
Lamp besteld maar niet geleverd
1,5 maand geleden een lamp besteld maar nog niks ontvangen.
Het mail adres waarop ik zou kunnen antwoorden bij vragen bestaat niet en zijn telefonisch ook niet bereikbaar.
De site bestaat ook ineens niet meer.
Nu maar een melding maken via visa.
vrijdag 14 mei mijn zweefparasol…
vrijdag 14 mei mijn zweefparasol ontvangen maar de hoes zat er niet bij Heb direct een mail gestuutd naar bol en maxx en maandag gebeld naar maxx Ze hadden de mail nog niet gelezen komt goed zei de man aan de telefoon binnen 48 uur kunt u hem verwachten klopt ik kreeg hem al vandaag dinsdag de 18 de Goed geholpen door maxx sjapo Wat een leuke mails sturen jullie lachen hoor ik hoop dat het een taart opleverd voor jullie vrijdag groetjes jeanne
Goede klantenservice
Push up Parasol en hoes zijn prima qua prijs/kwaliteits verhouding. Ook de klantenservice reageert snel en lost eventuele problemen prima op.
Mooie aankoop en uitstekende klantenservice!
Ik had een zweefparasol van Maxxtools besteld bij Bol.com. Bij de levering bleek dat er een andere parasol verstuurd werd dan die ik bestelde. Zowel de kleur als de voet weken af van het model dat ik bestelde. Op zich was dit voor mij niet zo'n probleem. Wat ik wel een probleem vond, was dat de beschermhoes, zoals beschreven op de website, niet in de doos zat. De beschermhoes vind ik echter wel belangrijk om verkleuring te vermijden en de parasol zo goed als mogelijk te beschermen.
Ik meldde dit bij Bol.com en zij zouden contact opnemen met Maxxtools. De dag nadien kreeg ik antwoord van Bol.com dat de beschermhoes niet nagestuurd kon worden omdat de parasol vanuit het magazijn van Bol.com verstuurd werd. Ze boden me twee oplossingen aan. Ofwel zou ik het grote, zware pakket moeten terugsturen, wat ik niet zag zitten. Ofwel kreeg ik een tegoedbon van 10% van de aankooprijs, waarna ik zelf nog 20 euro zou moeten opleggen om een beschermhoes aan te kopen. Met andere woorden: de klant moet opdraaien voor een fout die bij Bol.com gemaakt werd.
Ik nam zelf contact op met Maxxtools en schetste kort de situatie. Ik kreeg onmiddellijk een mailtje terug met een track & trace code om het pakket met de beschermhoes te volgen en nog geen 24 uur later werd deze bij mij thuis geleverd. Het is dan maar de vraag in hoeverre Bol.com effectief contact heeft opgenomen met hun externe verkoper als zij beweren dat deze oplossing niet mogelijk was.
Wat een geweldige service van Maxxtools, waarvoor dank!
Houdt zich niet aan consumentenwetgeving!
Deze verkoper houdt zich niet aan de consumentenwet en weigert zijn verplichtingen na te komen om een defect binnen garantie (15 maanden oud, 24 maanden garantie) volledig kosteloos te repareren of vervangen.
Geen zaken mee doen!
Beschadigd product ontvangen door het…
Beschadigd product ontvangen door het Transporteur DPD, uiteindelijk geen oplossing plaatsgevonden omdat nieuw product was niet op voorraad, onvoldoende opgelost dus geen product wel geld,Bedrijf zeg om een andere bedrijf proberen te benaderen voor hetzelfde prijs gekocht bij hun. Onacceptabel
Onbetrouwbare firma, best geen zaken mee doen
Wij bestelden een plateauwagen (kostprijs 65€) en ontvingen een verkeerd product, hetgeen zij ook bevestigden via mail. Het verkeerde product weegt meer dan 20 kg. Wij zijn 65 plussers, vandaar de ”aan huis levering” via bol.com. Na contact met maxxtools (maxxgarden), kregen wij te horen dat wij het product zelf naar een PDP parcelshop moeten brengen. Dichtsbijzijnde punt ligt op 12 km heen en terug.
Wij hebben geen wagen,dus eerst te voet met de hulp van mijn echtgenote tot aan de dichtsbijzijnde bushalte en dan nog eens 800 meter te voet tot aan de DPD parcelshop. Na contact met deze firma kreeg ik te horen dat het product kon worden opgehaald mits betaling van 50€. Dus...zij leveren een verkeerd product (20 kg),en wij moeten 50€ betalen om het terug op te halen. Wij zijn blijkaar niet de enigen met deze klacht. 23% geeft hen een 1 op 5. Dat zegt voldoende. Bol.com zou zich moeten afvragen of ze hun goede reputatie willen linken aan zulke firma’s. Enige verantwoordelijkheidszin ook van bol.com zou zeker aangewezen zijn. Goede raad...blijf weg van deze firma want zelfs hun eigen fouten rechttrekken kost veel geld aan de klant.
Heel betrouwbare site en ook een super…
Heel betrouwbare site en ook een super snelle levering met een vriendelijke en behulpzame klantenservice echt top !!!
Top service!
Trustpilot エクスペリエンス