De satte ihop buketten precis som jag bad om och hjÀlpte mig genom hela processen. Jag köpte en blombukett medan jag var i Peru, och de löste alla mina önskemÃ¥l. UtmÀrkt bemötande. Jag rekommenderar d... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vom ersten Telefonat bis zur Lieferung einsame Spitze. Hinzu kommt noch ein phantastisches Preis-LeistungsverhÀltnis, damit meine ich nicht nur den AnhÀnger, sondern auch jegliches Zubehör (z.Bsp.Lau... ãã£ãšèŠã
LÀtt att bestÀlla och jag fick höra att buketten var jÀttefin, tusen tack! DÀremot kom kortet inte med, sÃ¥ min faster var inte helt sÀker pÃ¥ vem blommorna kom ifrÃ¥n och hon fick inte vÃ¥r hÀlsning.... ãã£ãšèŠã
Det uppstod problem mellan köp och leverans under alla hjÀrtans dag. NÀr leveransen uteblev ringde jag pÃ¥ kvÀllen och trots att jag inte hade mitt bÀsta upptrÀdande möttes jag av ansvarstagande och lö... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Mazzo vÀxte fram ur idén om att kunna ta blomsterförmedling ett steg lÀngre. Skapa en möjlighet för butiksÀgare och florister att förmedla blommor med större frihet och effektivitet. IstÀllet för att ge mÀngder av val, sÃ¥ vÀljer du som kund efter tre enkla alternativ â stil, fÀrgskala, prisklass. UtifrÃ¥n det kan floristen skapa en personlig bukett, med mer utrymme för kreativitet och hantverk, efter de material som finns i butiken. Blommor vÀljs efter sÀsong och sortimentet varierar frÃ¥n blomsterbutik till blomsterbutik.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fin bukett.
Excelente servicio
De satte ihop buketten precis som jag bad om och hjÀlpte mig genom hela processen. Jag köpte en blombukett medan jag var i Peru, och de löste alla mina önskemål. UtmÀrkt bemötande. Jag rekommenderar dem till 100 %. Jag blev jÀttenöjd och födelsedagsbarnet likaså.
Bilden pÃ¥ bukett var vÀldigt mycketâŠ
Bilden på bukett var vÀldigt mycket finare Àn den somblevererades
Extremt till tillmötesgÃ¥ende och gjordeâŠ
Extremt till tillmötesgående och gjorde allt för att hjÀlpa oss att få blommor levererade på Gotland samma dag till mottagaren!
Smidigt och bra!
VÀldigt smidigt bra bestÀllnings sidaâŠ
VÀldigt smidigt bra bestÀllnings sida och strålande vacker bukett med kort snabb leverans.Kommer att anlitas igen.
Mycket bra.
Rekommenderar starkt!
Tack snÀlla ni för levereringen av blommorna till min farmor! Jag sjÀlv bor inte kvar i Sverige lÀngre sÃ¥ nÀr mina nÀra och kÀra har födelsedagar sÃ¥ kommer jag fortsÀtta att anvÀnda er! âºïž
Rekommenderas varmt!
Mycket vacker bukett och fantastiskt trevlig personal! VÀldigt nöjd!
Snabb service högst pris.
Fel fÀrger på blommorna
Blommorna som levererades hade helt andra fÀrger Àn vad fÀrgpaletten visade nÀr jag valde fÀrger på hemsidan. Trist..
Tack till er bÀttre service fÃ¥r msnâŠ
Tack till er bÀttre service får msn leta efter, nÀr jag vill göra nån.annan glad
Riktigt fin bukett
Riktigt fin bukett, större Àn vad jag bestÀllde kom fram. Dock kom inte kortet med
50 rosor
Jag sökte ett blom bud till SÀlen och HögfjÀllshotellet både lokalt och jag försökte bestÀlla av de stora kÀnda företagen som erbjuder denna typ av tjÀnster utan att lyckas. Jag hittade detta företag som jag fick en personlig kontakt som såg till att få fram dom blommor jag ville ha och löste den långa och komplexa transporten som krÀvdes för nå fram. Tack Madeleine på Mazzo!
Jag fick bra hjÀlp av personal somâŠ
Jag fick bra hjÀlp av personal som verkligen anstrÀngde sig för att lösa mitt problem. Hon lade tid och energi på mitt Àrende så att jag kunde skicka blommor till den jag ville, nÀr två andra firmor inte gjorde det.
Buketten var mycket vacker ochâŠ
Buketten var mycket vacker och uppskattad av mottagaren. Meddelandet hade t.o.m. skrivits på ett kort för hand fast det var på ett frÀmmande språk - bravo.
Min kompis varit så så glad
Min kompis varit så så glad ?
Blomorna de varit super fina.
Florist varit duktiga !
Tack
SÃ¥ nöjd⊠finaste buketten till minâŠ
Så nöjd⊠finaste buketten till min systers födelsedag
Mottagaren beskrev som den underbarasteâŠ
Mottagaren beskrev som den underbaraste buketten någonsin!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ