Flink kÞber ringede, fik den pris jeg gerne vil have og de kom pÃ¥ aftalt tidspunkt og hentede. De kÞrte ikke fÞr jeg havde pengene og der var ingen pres omkring dette. Udover dette kom kun 1 person... ãã£ãšèŠã
Meget professionel og hÞj kundeservice niveau. Jeg har fundet firmaet pÃ¥ Google og har set meget gode anmeldelser derfor sendte jeg forespÞrgsel om pris pÃ¥ brugt Skoda Kamiq. Samme dag blev salget gen... ãã£ãšèŠã
Mads fra MBA biler, fÃ¥r 5 stjerner med pil op herfra - servicen har vÊret ikke mindre end sublim. Fair pris, betaling og afhentning forlÞb som aftalt. Solgte bilen for min datter. Mads har vÊret... ãã£ãšèŠã
Jeg blev ringet op kort efter min hendendelse, og vi blev enige om en meget hurtig handel. Efter handlen opdagede jeg en mindre fejl udover den stand, jeg havde beskrevet, og det aftalte vi et fair af... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vores mission Vi er vilde med lÊkre biler og af netop den grund startede vi MBA biler. Vores mission er at sikre dig en god handel, med ordentlig rådgivning og gennemskuelige priser. Vores vigtigste opgave i denne sammenhÊng er at sikre dig, at vores dialog foregår hurtigt, professionelt og med en handel til markedets bedste pris som resultat.
KirstinehÞj 57, 2770, Kastrup, ãã³ããŒã¯
- kontakt@mbabiler.dk
- mbabiler.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Super nemt og hurtigt at sÊlge bilen
Super nemt og hurtigt at sÊlge bilen. Jeg havde flere bud på min bil og Mads strakte sig langt for. At give mig den beste pris.
Stor ros her fra.
Rigtig god service
Flink kÞber ringede, fik den pris jeg gerne vil have og de kom på aftalt tidspunkt og hentede. De kÞrte ikke fÞr jeg havde pengene og der var ingen pres omkring dette.
Udover dette kom kun 1 person op for at besigtige bilen, og hans kollega blev i bilen hvilket gjorde det virkelig trygt og professionelt.
Kompetent og fair rådgivning
Kompetent og fair rådgivning - alle aftaler overholdt - anbefaler MBA biler til alle der skal handle bil.
Tja man fÃ¥r et bud af den unge mand derâŠ
Tja man fÃ¥r et bud af den unge mand der ringer men nÃ¥r han sÃ¥ skal spÞrge âDirektÞrenâ ð sÃ¥ er budet da noget helt andet ð ikke en seriÞs forhandler i min optik ððŒ
Hurtig , kompetent og god pris.
HÞflig, hurtigt og kompetent betjening gennem processen. Så forlÞbet var trygt.
Og sÃ¥ fik jeg en god pris. ð
hurtig handel uden brok
God oplevelse
Hurtig, effektiv og reel behandling. Fin kundeservice.
Meget professionel og hÞj kundeserviceâŠ
Meget professionel og hÞj kundeservice niveau. Jeg har fundet firmaet på Google og har set meget gode anmeldelser derfor sendte jeg forespÞrgsel om pris på brugt Skoda Kamiq. Samme dag blev salget gennemfÞr. Jeg fik penge straks overfÞrt så nÞgle og andre dokumenter kunne jeg trygt aflevere. Bilen blev hentet på min adresse så jeg behÞvede ikke at foretage mig noget. Jeg vil anbefale dette firma for de er meget trovÊrdige.
Super god oplevelse at sÊlge sin bilâŠ
Super god oplevelse at sÊlge sin bil til MBA Biler.. Mads var super dygtig.
Kan varmt anbefale dem
Fik et hurtigt tilbud pÃ¥ min 30 Ã¥râŠ
Fik et hurtigt tilbud på min 30 år gamle bmw z3m.
Den blev hentet 3 dage efter grundet påske. Hurtig overfÞrsel af belÞbet og venlig afhentning
Super god og hurtig handel
Super god og hurtig handel, kan varmt anbefale at handle med dem.
Hurtigt, nemt og trygt
God hurtig og fair oplevelse.
De byder, betaler og henter. Super nemt og trygt.
Og sympatiske.
Hurtig og effektiv handelð
Ikke så meget og sige
Ikke så meget og sige, andet end Mads overholder deadlines, pris og generelt bare en nem og hurtig oplevelse.
Vil klart anbefale dem til andre og selv benytte igen:
Henrik
Blitzlys
Hurtig og prÊcis handel uden noget bÞvlâŠ
Hurtig og prÊcis handel uden noget bÞvl overhoved.
Hurtig og profesjonelle
Hurtig og profesjonelle! Hele prosessen var veldig enkel og smidig.
Kom og skulle kÞbe min bmw
Kom og skulle kÞbe min bmw, og alt gik efter planen og den aftalte prisð€ð»
God og hurtig afklaring og god pris