Utrolig god service ð€ hele vejen igennem. Har handlet i butikken ðog brugt deres bÞssemager ved flere lejligheder ð¯. De bedste anbefalinger herfra ð
hurtig levering og rigtig god service. bestilte fredag aften. modtog varen mandag. desvÊrre i forkert stÞrrelse. Jeg ringede og snakkede med Margit som skyndte sig at bestille en anden stÞrrelse h... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
FÞrst syntes jeg hjemmesiden virkede lidt sketchy, eftersom det sÃ¥ ud som om den ikke havde vÊret opdateret i lang tid. Kombineret med en billig FjÀllrÀven jakke var jeg lidt bekymret, men jeg sats... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har tit handlet fysisk i butikken, hvor venlighed og professionalitet altid spiller hÞjt. Deres hjemmeside spiller ogsÃ¥. Der er fine forklaringer, i mit tilfÊlde pÃ¥ fiskeudstyr, pÃ¥ hvad der egner s... ãã£ãšèŠã
- ç©çåº
- æå®€
- é£å ·åº
- ç©ãã»é£ãçšååº
- ã¢ãŠãã㢠ã¹ããŒãçšååº
- å°æç·Žç¿å Ž
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Her er Nordjyllands stÞrste butik indenfor jagt og fiskeri. Hos os finder du altid omkring 500 nye og brugte våben på lager, et stort udvalg af tÞj og grej til jagt samt fiskegrej til både nÞrden og familien. Vi har desuden et stort udvalg af beklÊdning og udstyr til fritidsfolket med mÊrker som fx FjÀllrÀven, Haunter og AB Camping. Vi forhandler desuden UniQ hundefoder samt diverse udstyr til trÊning af jagthunde.
Erhvervsparken 11, 9500, Hobro, ãã³ããŒã¯
- mbjagt@c.dk
- mbjagt.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Super god service og fornuftige priser
Super god service og fornuftige priser. Handler gerne der istedet for nettet. KÞbte en leupold kikkert til min salonriffel.

Fantastisk service og humÞrð
Fantastisk service,flinke sÞde menneskerðher handler jeg gerne igenðð

MB Jagt - Fiskeri - Fritid ããã®åç
Super sted at handle og hurtig levering

MB Jagt - Fiskeri - Fritid ããã®åç
Nemt og handle hos og hurtig afsendelse

Super service
Super service, altid imÞdekommende personale, stort udvalg,

God professionel service
God service - incl. god humor med glimt i Þjet. God professionel vejledning for jÊger og fiskefolk. Gode tema arrangementer, ikke mindst for fluebindere.

MB Jagt - Fiskeri - Fritid ããã®åç
Super vejledning og top service.

MB Jagt - Fiskeri - Fritid ããã®åç
Der er ikke et sted med bedre serviceâŠ
Der er ikke et sted med bedre service og humÞr

MB Jagt - Fiskeri - Fritid ããã®åç
Super god oplevelse og kunde service
Super god oplevelse og kunde service. Have glemt noget i butikken. Også blev det sendt med post.
Mange tak for hjÊlpen. Peer

Hurtig og effektivt
FÞrst syntes jeg hjemmesiden virkede lidt sketchy, eftersom det så ud som om den ikke havde vÊret opdateret i lang tid. Kombineret med en billig FjÀllrÀven jakke var jeg lidt bekymret, men jeg satsede.
Bestilte tirsdag aften, og jeg kunne hente pakken torsdag eftermiddag. Fint pakket, og så ovenikÞbet med en slikkepind som en lille bonus ;-)
Kan anbefales!

KÞbte et riffel sÊt i Feb 2018
KÞbte et riffel sÊt i Feb. 2018 dvs. Riffel, kikkert, lyddÊmper. De havde et sÊt på tilbud med en Browning riffel jeg Þnskede dog en Winchester riffel der ikke var pakketilbud på, men mb jagt fik hurtigt strikket et tilbud sammen med den riffel jeg Þnskede til den helt rigtige pris.

MB Jagt - Fiskeri - Fritid ããã®åç
hurtig levering og rigtig god service
hurtig levering og rigtig god service.
bestilte fredag aften. modtog varen mandag. desvÊrre i forkert stÞrrelse. Jeg ringede og snakkede med Margit som skyndte sig at bestille en anden stÞrrelse hjem fra leverandÞren. tirsdag sendte jeg pakken retur og allerede idag torsdag modtog jeg den nye pakke og handskerne passer som de skal .
Jeg handler gerne igen her

Et besÞg vÊrd.
Flot butik med stort udvalg. Flinke og rare mennesker der er gode til at hjÊlpe og rådgive, når man går på "jagt" efter nyt grej. Og så er de også konkurrence dygtige på priserne.

MB Jagt - Fiskeri - Fritid ããã®åç
Super service og hurtig levering!!
Super service og hurtig levering!!
Jeg skrev til dem på en helligdag over FB via messenger for at hÞre om en skydestok, fik svar 15 efter om at hun ville undersÞge min forespÞrgsel dagen efter når de åbnede.
Fik som hun sagde også svar dagen efter, men måtte lige lave et opkald for at få svar på endnu et spÞrgsmål. RÞret blev taget med det samme og med en serviceminded tilgang.
Jeg fik bestilt og modtog varen 2 arbejdsdage efter.
Intet at komme efter og varen var pakket forsvarligt ind.
Ikke sidste gang jeg handler her.
Mvh Kasper

Fantastisk butik god service

MB Jagt - Fiskeri - Fritid ããã®åç
Super service fra denne virksomhed
Super service fra denne virksomhed. KÞrte helt fra Herning til Hobro for at hente en lommelygte fordi de var 400 kr. Billigere end andre i Danmark. MÞder op i en super butik hvor de bare har alt til jagt og fiskeri og der har de lagt varen til side sÃ¥ den er klar til afhentningð Dejlig service. Ud over den gode pris og god og venlig service fÃ¥r sÞnnen og jeg en fed kasket hver og bliver derefter henvist til jyllands bedste issted sÃ¥ turen bare blev endnu bedre for mig og knÊgtenð Det er super super service og venlighed fra deres side og det er helt klart et sted vi gerne kÞrer 1,5 time for at komme til igen ð ( selv om de har en hjemmeside og man bare kunne bestille det der til hurtig levering er butikken helt klart et besÞg vÊrd, sÃ¥ det kan anbefales ð) TrovÊrdig og super shop der helt kan anbefales til alle.