MB Jagt - Fiskeri - Fritid レビュー 205

TrustScore 5段階評価の4.5

4.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Utrolig god service 🤗 hele vejen igennem. Har handlet i butikken 👌og brugt deres bøssemager ved flere lejligheder 🎯. De bedste anbefalinger herfra 👌

5つ星のうち5の評価

hurtig levering og rigtig god service. bestilte fredag aften. modtog varen mandag. desværre i forkert størrelse. Jeg ringede og snakkede med Margit som skyndte sig at bestille en anden størrelse h... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Først syntes jeg hjemmesiden virkede lidt sketchy, eftersom det så ud som om den ikke havde været opdateret i lang tid. Kombineret med en billig Fjällräven jakke var jeg lidt bekymret, men jeg sats... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Har tit handlet fysisk i butikken, hvor venlighed og professionalitet altid spiller højt. Deres hjemmeside spiller også. Der er fine forklaringer, i mit tilfælde på fiskeudstyr, på hvad der egner s... もっと見る

企業情報

1. 狩猟店
  2. 教室
  3. 釣具店
  4. 狩り・釣り用品店
  5. アウトドア スポーツ用品店
  6. 射撃練習場

当該企業による記述

Her er Nordjyllands største butik indenfor jagt og fiskeri. Hos os finder du altid omkring 500 nye og brugte våben på lager, et stort udvalg af tøj og grej til jagt samt fiskegrej til både nørden og familien. Vi har desuden et stort udvalg af beklædning og udstyr til fritidsfolket med mærker som fx Fjällräven, Haunter og AB Camping. Vi forhandler desuden UniQ hundefoder samt diverse udstyr til træning af jagthunde.

連絡先

この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Har købt min første jagtriffel og…

Har købt min første jagtriffel og jagtgevær, tøj m.v.
som ny jæger har jeg fået god behandling i butikken kommer gerne igen

2021年6月3日

MB Jagt - Fiskeri - Fritid からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse og endnu engang STORT tillykke med jagttegnet :-) Knæk & bræk.

5つ星のうち5の評価

Nem shop at handle i og varene kom…

Nem shop at handle i og varene kom lynhurtigt godt emballeret så de ikke var skadet

2021年5月27日

MB Jagt - Fiskeri - Fritid からの回答

Mange tak for din flotte anmeldelse, Theis :-) Det er godt at høre, at dine varer nåede sikkert frem. Knæk & bræk!

5つ星のうち5の評価

Super tilfreds nu hvor i spørger

Super tilfreds nu hvor i spørger. Skarp pris og hurtig levering. 👍👍👍👍👍

2021年5月4日

MB Jagt - Fiskeri - Fritid からの回答

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi håber, du bliver glad for dine varer :-)

Hurtig og præcis

Hurtig levering og gode priser

2021年3月27日

MB Jagt - Fiskeri - Fritid からの回答

Vi takker mange gange for din flotte anmeldelse :-)

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。