Alle pakker er fint pakket ind og med sÞde hilsner. OG der er altid behagelige, empatiske svar på spÞrgsmål. Dette ses ikke ofte!!!
Har handlet hos jer flere gange og denne gang bliver heller ikke den sidste. Gode priser, hurtig levering og rigtig god kundeservice ð
Bestilte en kjole, der ikke passede og returnerede den derfor. GLS begÃ¥r en fejl, der betyder, at kjolen igen lander hos mig efter et par uger. Me and The Met sÞrger for at sende en ny returlabel u... ãã£ãšèŠã
Super skÞn, lÊkker og helt fantastisk shop som er nem at finde rundt i. Masser af super fede trends, lÊkre mÊrker, styles og kvalitet. Jeg er overrasket over hvordan du, trods at dette er en online sh... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Super butik med super service og hurtigâŠ
Super butik med super service og hurtig svartider
Fantastisk koncept med levering og super service !!
Har nu handlet der er par gange - og jeg må sige, at det har virkelig vÊret nogle gode handlesoplevelser !! Helt i top!! Super service!! De er kommet med varerne hurtigt - nÊrmest indenfor 2 t !! Svaret hurtigt på SMS og mail. Jeg er imponeret!! Og vil helt klart handle mere med dem !
Super hurtig levering og god service :)
Jeg kan kun anbefale at handle hos âŠ
Jeg kan kun anbefale at handle hos MeAndTheMet. Jeg har aldrig fÞr oplevet så god en respons på mail henvendelser, og hurtig ekspedition.
Jeg kÞbte en skÞn taske kl 14, og fik den leveret personligt på min adresse kl 17:30 samme dag, og i super flot indpakning med slÞjfe.
Helt fantastisk kundeservice/oplevelse !!
DÃ¥rlig service og kvalitet
Jeg bestiller d. 10/10 et par Toga Pulla stÞvler, og modtager få dage efter et par meget slidte stÞvler. Jeg har formentligt fået en udstillingsmodel, for da jeg kontakter dem, siger de, at de ikke har flere par tilbage i min stÞrrelse. Det er bare ikke i orden at sÊlge slidte stÞvler til fuld pris! Jeg får at vide, at de vil kontakte Toga Pulla for at sende et nyt par til mig, og at de vil vende tilbage inden ugen er omme. Det sker ikke, og jeg er selv nÞdsaget til at kontakte Me & the Met. Der går yderligere dage fÞr de vender tilbage til mig og sender et nyt par. Jeg modtager så det nye par, som også ser slidte ud. Jeg kontakter igen Me & the Met og får at vide, at alle deres stÞvler er slidte, og det vil derfor ikke hjÊlpe at bytte dem. Me & the Met burde oplyse på sin hjemmeside, at stÞvlerne er slidte og ikke tage fuld pris for dem! Jeg vil råde alle til at kÞbe stÞvlerne et andet sted, da de selv siger, at alle deres stÞvler er sådan og det ikke vil hjÊlpe at bytte dem. Som kÞber burde man altså kunne forvente en god og rimelig stand, når stÞvlerne er så dyre! Det er virkelig uprofessionelt at "feje" ens kunder vÊk på den måde, og fralÊgge sig alt ansvar. Nu står jeg her nÊsten en måned efter med at par mangelfulde stÞvler, som jeg endnu ikke har taget i brug, da jeg ikke ved, hvad jeg skal stille op med dem.
Fantastisk oplevelse!
Bestilte et par Toga Pulla stÞvler onsdag aften sent og modtog fredag morgen - fantastisk firma ð Bestiller helt klart her igen!
Super hurtig levering og fik endda en âŠ
Super hurtig levering og fik endda en personlig hilsen med på vejen omkring varens levering, kan hundrede procent stå inde for denne hjemmeside!
Perfekt kÞberoplevelse
Jeg bestilte et par stÞvler omkring kl. 17 som landede i den anden ende af landet (Aalborg), nÊste dag klokken 12! StÞvler som desuden var til laveste pris jeg kunne finde. Absolut intet at sÊtte en finger på. God indpakning og nem mulighed for returnering (som dog ikke vil blive benyttet).