O S Z U S T W O!!! I to podwójne!!! Firma jest wielkim OSZUSTWEM, a podwójnym dlatego, że jakiekolwiek pozytywne komentarze są po prostu fałszywe i kupione! Zamówiony towar 14go lipca na stronie skl... もっと見る
Meble24dom
レビュアーのコメントを見てみましょう
Zamowienie z dnia 9 maja 2024, nr 47824. Firma występująca pod wieloma nazwami Perfect Home Design, Meblehandmade.pl, okrada ludzi, nie wysyła towaru a po odstąpieniu od umowy nie zwraca pieniędzy z n... もっと見る
Duzy wybor mebli ogrodowych jak i domowych. Starannie dobrane materialy. Kolory idealnie ze soba wspolgraja. Sama obsluga klienta wyszlolona ba najwyzszym poziomie
Tragedia!!! Zero kontaktu. W momencie dociekania co się dzieje z zamówieniem i moimi pieniądzmi zarzadali odstąpienia od umowy. Odstąpilam. Teraz walka o pieniądze! Nie kupuj nic w tym sklepie! Skanda... もっと見る
Firma naciska na klientów
Powyższa firma próbuje nakłonić mnie mailowo do usunięcia poprzednio zamieszczonego komentarza ponieważ faktyczny czas oczekiwania może wynieść 6 MIESIĘCY, zgodnie z Regulaminem na ich stronie. Szkoda tylko, że informacja taka nie jest zamieszczana w terminie wysyłki widocznym podczas dokonywania zakupów oraz po ich potwierdzeniu. Widnieje tam natomiast 10 DNI !! Jest to ewidentna zagrywka sprzedawcy! Nie dajcie się na to nabrać! Zakup z dnia 08 maja nie został zrealizowany, a pieniądze do dziś nie zostały zwrócone. Celowo wprowadzają klientów błąd!! Czekam na rozwój sytuacji
Nie da się dać oceny 0.
Nie da się dać oceny 0.
Oszuści! Zero kontaktu.
Czekam od 20 maja na zamówienie.
Zgłaszam sprawę na policję i do Urzędu Ochrony Praw Konsumenta.
Ta firma to złodzieje....Barak zwrotu…
Ta firma to złodzieje....Barak zwrotu pieniędzy...brak kontaktu.. Zgłoszona sprawa do banku
Oszusci
Witam.
Ja również zostałam oszukana czy ktoś powie w jaki sposób odzyskać pieniądze od tych zlodziei.
Pozdrawiam
Super meble pozdrawiam
Firma oszustwo
Firma oszustwo! Czekam na zwrot pieniędzy już ponad miesiąc! Czy komuś z Państwa pomogło zgłoszenie sprawy na policję?
Ja jestem zadowolona
Ja jestem zadowolona. Łóżko typu leżanka dotarło na czas, w stanie zgodnym z opisem tydzień temu. Właśnie na nim spoczywam.
Oszustwo
Zero odzewu ze strony właścicieli. Łóżko miało zostać wysłane do 10 dni. Brak kontaktu. W jaki sposób odzyskać utracone pieniądze ? Czy ktoś z oszukanych może podpowiedzieć ?
Nie polecam Meble24dom
Firmę Meble24dom, która posługuje się również nazwą Home Design, należy omijać z daleka. Zaoszczędzi to tylko nerwy i czas. Poszywają się pod prawdziwe sklepy Home Designe lub Home Designs, które otrzymują dobre opinie.
Pogrywają z klientami, korespondencja żenująca, liczą chyba tylko na to, że ktoś odpuści. Ja nie odpuściłam, dostałam zwrot pieniędzy po 3 tygodniach.
Uwaga oszuści!!
Uwaga oszuści!!! Nie kupować u tych złodziei, sprawa została zgłoszona na Policję!!!!!!!!!!!!!
Witam również dostałam oszukana przez…
Witam również dostałam oszukana przez tą firmę.Zamiłam fotel wiszący 20 kwietnia.Ani fotelu ani pieniędzy.Jestem za złożeniem pozwu zbiorowego.
Oszustwo!!
Oszustwo!!! Pani Dyńdo nie wysyła zamówionych mebli i również ani śladu po pieniądzach. Mejle oraz telefon bez odpowiedzi. Sprawa toczy się od września 2023. Zgłoszone na policję oraz firmy windykacyjnej.
Potwierdzam opinie pozostałych osób
Pieniądze zwrócone po prawie 1,5 mc oczekiwania na zakupiony towar. Telefonu w ogóle nikt nie odbiera ,na maila odpisują jak im się podoba. Koniec końców wycofałem sprawę z policji ponieważ pieniądze oddali. Proponuję omijać ten sklep szerokił łukiem.
Oszustwo!
Kolejne oszustwo Agnieszki Dyńdo. Absolutnie nic nie zamawiać ponieważ nie dostaniecie Państwo ani towaru, ani pieniędzy!
Edit. Pani oddała pieniądze po pół roku upominania się o nie..
Porażka
Zamówienie złożone i opłacone 07.04.24. Do tej pory nic nie przyszło. Dostałam tylko maila,że przyjęto do realizacji. Nie odpowiadają na maile ani nie odbierają telefonów.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。