䌁業情報

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Kapot product! Geen service. Oplichters

Hier niet bestellen! Op 13 december biopen met naald cartridges besteld. Volgende dag ben ik gebeld dat ik nog flink bedrag (bijna 100€) bij moet betalen als ik de cartridges wil hebben. Product was op voorraad, zou volgende werkdag bezorgd worden, niet gebeurd. Doos was gewoon door een medewerker al opengemaakt om een serum in te doen. Via whatsapp wordt meermaals helemaal niet gereageerd op je vraag of gewoon heel laat en pas als je nogmaals vraagt. Product week later ontvangen was KAPOT! Kreeg te horen dat ik hem op eigen kosten moest retouren en dat ze zouden proberen het te repareren. Niet akkoord gegaan voor een nieuw product waar ik bijna 400€ voor heb betaald. Wordt toegezegd dat ik mijn geldbedrag retour zou krijgen. We zijn nu 3 wkn verder en nu nog steeds mijn geldbedrag niet ontvangen en geen reactie! Oplichters!!!!

2024幎12月13日

Bardzo dobre urządzenie

Bardzo dobre urządzenie. Efekty od razu po pierwszym zabiegu.Sprzęt wielofunkcyjny i wielozadaniowy -moÅŒemy się odmłodzić o duÅŒo lat, twarz szyja, dekolt, nogi , pupa ....
Nieinwazyjny zabieg.Zadowolenie klientów bardzo duÅŒe. Polecam urządzenie oraz firmę Medaes która słuÅŒy pomocą w 100 % zarówno przed jak i po zakupie i szkoleniu

2024幎9月11日
5぀星のうち1の評䟡

1 Ster is te veel

1 Ster is te veel. Product gekocht met terugstuurgarantie. Product is niet welke is afgebeeld op de website, maar een variant welke via Aliexpress slechts €20 kost. Deze heb ik eveneens besteld en was na ruim een week al in huis.

Tussenpersoon heeft 4 maanden moeten leuren om het geld terug te storten. Medaes liet duidelijk weten niet met mij te willen communiceren. Vooraf vooral mooie praatjes.

Op advies van Medaes etiket verwijderd zodat we niet met een Chinees product hoeven te werken. Op website stond 30 dagen geld terug-garantie. Uiteindelijk gelukkig in ons gelijk gesteld en geld helemaal terug ontvangen.

2022幎6月23日

Goedendag,

Uw review weerspiegelt helaas niet de realiteit. U heeft bij ons 5 dezelfde producten gekocht. Welke u ook zelf bij de concurrent besteld heeft, maar u wou of kon hier niet op wachten en heeft toen eerst 2 van de 5 van onze gebruikt en daarna van de concurrent de artikelen naar ons teruggestuurd. Dit konden we uiteraard niet accepteren i.v.m. hygiënische redenen ook.

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb direct vragen kunnen stellen bij

Ik heb direct vragen kunnen stellen bij het kiezen van mijn bestelling en voldoende snel verd geholpen (via watsap) vind het super goed. Dank u wel. Mijn bestelling verd ook snel geleverd. Ben blij.

2022幎4月23日

Medaes からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve review. We zien u volgende order graag tegemoet!

Very responsive

Very responsive. Thinks about solutions for the client.
In our case we needed to get a shipment faster than the regular postal system- it was personally delivered by one of the employees!! Very kind!
Will definitely order from them again.

2020幎11月30日

Medaes からの回答

Thank you for your positive and wonderful review. We thought it was a great assignment to carry out and to offer you as a customer a bit of extra service. And will be happy to help you again next time.

Hydra Pen

Bought hydra pen H2. Very efficient & fast handling. Accommodating when you have questions. Trusted seller! You can buy with confidence.

2020幎11月18日

Medaes からの回答

Thank you for your great review and positive rating. We hope to serve you again next time!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。